Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Húsvét
Collapse
X
-
Kellemes húsvéti ünnepket kívánunk minden motoros és traktoros barátunknak!
Bánfai Adrienn fényképével ékeskedtem"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 9 likes
Komment
-
Írtam egy kis "Csengetett,Mylord?"-ot
...most, hogy Őméltóságáék nyugodni tértek, neki is láthatunk a húsvéti vacsorának...Mabel, van a tyúkólban egy régi, szakadt bakancs, azt elviheted! "Köszönöm! Az öregem azt fogja hinni, Húsvét van!" Mable, ne legyen annyit a Vörös Oroszlánban!AZ VAN!
3 képek
- 4 likes
Komment
-
Minden kedves fórumtársnak és a családjaitoknak,valamint a fórum olvasóinak,jó egészséget és békés Húsvéti ünnepeket kívánok!Kívánom továbbá,ha majd eljön a kedd reggel,senki ne ébredjen a másnaposságra utaló jelekkel,-ha mégis akkor egy kissé túl lett tolva az ünneplés,de az ilyen "macskajajos betegség",általában nem halálos.
Üdvözlettel:Che3 képek
- 3 likes
Komment
-
A Húsvéti Ünnepek alkalmából,minden fórumtagnak és a fórumot olvasóknak,valamint a családtagoknak,egészséget és békességet kívánok!Most ebben a vírusban átfertőzött világban,talán egy kissé visszafogottabb lesz ünneplés,legalábbis remélem!Vigyázzatok magatokra és a családtagjaitokra,mert most muszáj távolságot tartani a társadalmi érintkezésekben,még akkor is,ha egy kissé túl van lihegve a dolog!
Üdvözlettel:Che (most nincs értelme humoros kép feltöltésének,ezért nem is teszem)
- 9 likes
Komment
-
Én is koronavírus mentes , áldott békés húsvétotr kívánok minden kedves fórumtagnak , és családjának ! Kevés locsolót , sok üdvözlést , nyugodt ünnepet , megvalósult terveket kívánok minden kedves fórumlakónak , és mihamarabbi találkozást (igérem igyexszem ott lenni ! ) , valamint , széles utat , elég tőkét , olcsó pótalkatrészt , örömteli kirándulást kívánok kedves mindannyiótoknak és becses családotoknak ....
- 9 likes
Komment
Komment