sepy eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Veteran fórum Hyde parkja.
Collapse
X
-
Nincs jobb gyógy mód!!!!!Minden tagom fáj összevissza kalimpál a szívem,zúg a fejem,rossz a gyomrom!!!!!!!!!!!............................GYERÜNK!!!!!! Irány motorozni!!!!Érdekes módon minden gond és fájdalom elszáll(ahogy költői ihletetséggel írhatnám,,mint fing a szélben!"......de nem írom mert jól nevelt lennék vagy mi a szösz!?!?!)...csak az öröm marad a bugyuta mosoly az arcomon rázatom zörgő-csörgő rozoga csontjaimat szilaj vasparipámon............és nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!Ugyan ilyen boldog vagyok most is amikor is apró picike darabokra szedtem és külön-külön babusgatok minden kis alkatrészt!Fejemben ezer és ezer nagyszerű elképzelés hogy tavaszra az enyém lesz a legszebb és leg egyedibb öreg moci az utakon!!!(csak a gyönge anyagi lehetőségeim térítenek vissza a helyes útra!)A lehető legjobb gyógymód!!!Javasolnám a doki kamarának hogy minden ideg,szív és agybajos embernél alkalmazzák!De a bűnözőknél és hazugoknál,csalóknál sőt az iszákosoknál is beválna!!!!!!!!!.........ugyan is a motor nem tűr semmiféle rosszaságot és hazugságot mert rögtön és szigorúan büntet!Itt nem lehet mellé dumálni.........vagy tudsz vagy nem! Nincs más út!!!!Különben lepottyansz és betegebb leszel mint előtte!!!!!
- 4 likes
Komment
-
Még csak most hagytuk abba de én is azt várom mikor lehet újból az utakat járni. Igaz addig nekem is bele kell bújnom a gépbe mert a csörömpölő kisördögöt ki kell belőle űznöm a tömjén füst már nem használ neki!!, de ha megtalálom az olajos kezemmel ellátom a baját!. Igaz én jobban szeretek motorozni mint szerelni de hacsak lehet saját magam javítom így talán jobban ismerem a hangját mit útközben duruzsol a fülembe. Így nem tudok másra hivatkozni, hogy milyen munkát végzett! Eddig még meg voltam elégedve a szerelőmmel!!. Most egyenlőre egy ollós emelőn gondolkodom mert nem tetszik már a térdepelő- görnyedés a gép mellett. Persze nem luxus minőségben- mondván a cél szentesíti az eszközt jeligével.
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem tetszik már a térdepelő- görnyedés a gép mellett
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz ember addig lát míg nincs szemüvege onnan kezdve csak tapogat!
Még szerencse, hogy van amihez nem kell szemüveg, bőven elég a tapogatás.
- 5 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejól létok vele
- 6 likes
Komment
-
Majd ha Ti is szemüvegesek lesztek / nem csak divatból hordjátok/ rájöttök ha még eddig nem érzitek.Az enyém is bifokális meg tudja az ördög milyen jelzőkkel illetik a tény ,hogy sosem lesz olyan mint az eredeti! Máskülönben én is hasonló figurákat szoktam vele elkövetni ezért is lenne jó szemmagasságban szerelni mert ott lehet legjobban látni az olyan szemüveges vaksinak mint én.
- 3 likes
Komment
-
Elkezdek gyakorolni, a motort párszor szétszedem-összerakom, hogy ha eljön az ideje, ránézés nélkül tudjam szerelni.
Volt olyan motorom (bocsánat, nem motor, Honda robogó), amit annyiszor kellett szerelni, hogy a végefelé már sötétben is, tapintás alapján szedtem szét-raktam össze a motorját (dugattyúcserével!).
A filmekben látható katona-kispistákon pedig csak nevettem, akik a fegyvert szedik szét-rakják össze nagymenő módon!
- 4 likes
Komment
-
Nekem van egy ismerosom (kliensem )aki sajnos egy motoros balesetben elvesztette a szeme vilagat es ezek utan szetszedte es ossze rakta a motorjat (xt 500 Yamaha) termeszetesen tobbszor egymas utan mielott beinditottuk volna.Es mukodik perfekt De a legironikusabb ,hogy fenykepesz a szakmaja es sajat laboratoriumba hivja elo a kepeket es vezet egy boltot ahol o az elado kicsit hosszadalmas hozzo menni venni barmit is, de olyanokat arul es olyan munkakat csinal hogy aki oda megy annak nem sietos inkabb kivarja
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost éppen hol volt a szemüveged
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz enyém is bifokális meg tudja az ördög milyen jelzőkkel illetik
- 3 likes
Komment
-
Most voltam szemvizsgálaton és örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig jól működik (bár a legalsó sor kicsit homályos volt, amit két éve még élesen láttam). Sajnos megvan a félelem, hogy romlani fog a szemem, mert a rajzasztal és a vászon fölött szemmeresztgetés előbb-utóbb maga után vonja...
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKommentár nélkül:
Az ilyen felelősségteljes és jól informált választókból is sok van. A mi sorsunkról is döntenek az ikszükkel:
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Kerüljétek a doktorokat,mert eltesznek láb alól!A vérnyomással is csak azóta van gond,amióta mérni tudják.Az élet úgysem végtelen,dolgozzatok jókedvűen és mindíg legyen következő tennivalótok és meglátjátok,-holtig éltek.
A választásokat illetően,mindegy,hogy a lánc végére milyen kutyát kötünk,az egyik jobbra a másik balra szalad,vagy egyhelyben topog,de a lánc és a karó marad!A baj az alapoknál van,-szerintem!
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
Komment