Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azért szoktam nektek írni,hpgy kerüljétek a doktorokat,ha egy mód van rá,mert eltesznek láb alól!

Üdvözlettel:Che Nem működik a tetszik gombom ezért leírom hogy:tetszik!!!Megállapítás:..........úgy látszik sok a baj a jobb oldalon!!!!!(mindenki értse ahogy akarja!)

Komment

Ha bementél volna a fülészetre, tuti hogy rád dumálják a hallókészüléket, de kettőt, mert úgy az igazi. Fizettél volna 100-150.000 forintot ( 60% támogatás mellett ) két használhatatlan szemétért. Ennyi.

Komment

A betyárját! Mi történik idén??? Hát mindenkinél beüt valami karácsonyra? A kollégáim közül 4-en a fogorvosnál kötöttek ki a napokban. Megjegyzem én is! Különösen jól jön Karácsony előtt a 2 fog gyökérkezeltetése! Még szerencse, hogy találtam egy olyan dokit, aki bérből élőket lát el.... Azért még így is majdnem egy fellelt MZ, vagy egy patent Romet árát hagyom ott!!!! A gyermekemet a "szapora" vírus kapta el, az unokatestvérét is valami hasonló. Ahogy olvasom, Nektek is beütött egy-egy kisebb-nagyobb "móka". Milyen Karácsonyunk lesz?

Azért kívánom Nektek, hogy békés legyen, meghitt, boldog! Most már kerüljön el minden rossz, és fordulhassunk kicsit befelé, rakjunk rendet odabenn, hogy újult erővel foghassunk munkához, meg persze a hobbinkhoz!

Egy kis viccesség: http://www.youtube.com/watch?annotat...IGCgpHYB4#t=8s

Üdvözlettel: Balázs

Komment

Megint kijön az asszisztencia és megint kérem nem kaphatnám már meg az időpontot!Mondja üljek le türelemmel és várjak,-na akkor lejött a köd és mondtam,-nem várok én tovább egy másodpercet sem és a további mondókámra nem emlékszem teljesen,de volt ott a "rongybatekert-kócmadzagos Jordániába fogant,Bosnyák rosszerkölcsű mindenható nemiszervétől" minden és eljöttem és azóta sem mentem a tájukra sem.Tudom nem volt tőlem szép dolog és kulturált beszéd színvonalát nem emeltem ott és akkor,de az biztos,hogy magammal jót tettem,mert lehet így elkerültem egy infarktust

......már megfeszülök --és szét ...sz az ideg , de nem tudom gözös lapra hozni a két hsz.t

....ezt meg a : "csak csndben mondom " -ból ------- GYUSZIKÁM ! Csak higgadtan .....
          Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 dec. 23, 06:48.

Komment

Szervusztok!

Kotasz Józsefnek anyakönyveztek és nem Szent Józsefnek,-tehát vannak hibáim,melyet elismerek.A fül-orr-gégés eset,egy hiba volt és a mostani eszemmel,már biztos nem fordulna elő velem,mert még a tájukra se mennék,nem-hogy időpontot kérjek.Szerencsére nem vagyok hypohonder és minden kis fájdalomra,nem kezdek el képzelődni,-úgyis jön itt szépen sorba minden magától,csak "hótig élünk"..Azt az időt,amit életnek szokás nevezni.- minek töltsük el várakozással,különböző egészségügy rendelők várószobáiban,amikor úgysem tesznek értünk túl sokat,illetve dehogynem,-tesznek ránk.

Üdvözlettel:Che

Komment

Józsikám!Azért nekem két aránylag türhetően működő lábat fabrikáltak!Tök ingyért!Komolyan mondom még egy forintot sem adtan szegényeknek,mint szegény!Igaz a nejem próbálta de csodák csodája a doki bácsi(kb 30 éves!) nem fogadta el!(mellesleg nagy motoros őkelme!)..............de teljesen igazad van!(meg is kapod a jutalmadat majd érte!)

Komment

FIGYELEM MINDEN FÓRUMOZÓNAK!

Sajnos már megint,valamilyen külső támadás van és zavarok támadhatnak a fórum működésében.A Köszegi Gyuri írt a Veterán apróra egy üzenetet,melyben írja,hogy amióta megnyitott egy Angol nyelven írt üzenetet a fórumra,melyek mostanában jelentek meg és egyre gyakrabban jelentkeznek,nem tud írni a fórumra.

Legyetek óvatosak és ne nyissátok meg ezeket az üzeneteket!Egy Amerikából hazatelepült barátomnak mutattam ma az egyik üzenetet,-szerinte igen rossz széteső Angolsággal,helyenként Német szavat is tartalmazó,valamilyen gyógyszert,vagy gyógyászati táplálékkiegészítőt ajánló hirdetés szerű dolog.Semmi köze az egésznek,a mi fórumunk témaköréhez.Volt benne szó az összeeséstől,a kutyák vérnyomásán túl,a hüvelyfolyásig mindenről,-de a mi számunkra érdemlegeset nem tartalmazott.

Remélem a moderátorok ismét el tudják hárítani,ezt a problémát,de lehet,hogy még nem is tudnak róla.Nem tudom ki a fenének vagyunk az útjában,mivel és kiknek ártunk a fórumunkkal,hogy ennyit foglalkoznak velünk,-de rohadtul bosszant.

Legyetek óvatosak és ne nyissátok meg,ezeket az új Angol nyelvű írásokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Veterán apróra visszateszem,az előző üzemzavarkor feltett hirdetésemet,arra az esetre,ha megint beáll a "csend üzemmód"-legalább a fórum működésével kapcsolatos információkat ki tudjuk cserélni.

Üdvözlettel:Che (email:cotax79@gmail.com)

Komment

Köszönöm Józsinak a közvetítést. Azóta ,mint látható valami történt, és ismét tudok írni. Lehet hogy TZ közbelépett. NE NYISSÁTOK MEG EZEKET A ZAGYVA LEVELEKET !!!

Komment

FIGYELEM ISMÉTELTEN MINDEN FÓRUMOZÓNAK!

Még csak rá se kattintsatok,ezekre az Angol nyelvű szemetekre,egyszerűen kerüljétek ki,-semmi komment,mert úgy tűnik,hogyha foglalkozunk velük,-annál agresszívabbak és tényleg napokon belül ellepik a fórumot.Egyszerűen levegőnek kell nézni az egészet,akkor teszünk magunknak jót!

Írtátok,hogy ezek mögött nem emberek,valamilyen robotok állnak,de kik állnak a robotok mögött.Bennem az fogalmazódik meg,hogy ezek mérgezik a világot,-olyan szép és jó dolog lenne,akár a televízió,akár ez a számítógépes világ,de mi értelme van az egésznek,ha való világot,vagy a Gáspár család ökörségeit,esetleg,hetenként ismételt filmeket erőszakolnak ránk periodikusan.Annyira jó dolog ez a számítógép is,ha valamire kíváncsi vagy és van kellő kitartásod,biztos találsz rá választ,vagy lehetne az emberiség oktatására is használni.

A fentiekkel szemben jönnek a robotok és a mögöttük álló emberek és magasan tesznek egy közösség érdeklődési körére és minden mocsokkal szét akarják bombázni azt,-milyen sz@r világ ez,már semmit nem lehet tiszteletben tartani?

Azt javasolnám én is,bár nem tudom mi lehet a módja,hogy meg kell nehezíteni az oldalhoz való hozzáférést,ne jelentse ez azt,hogy maradjon a fórum egy zártkörű klub,de azon is el kellene gondolkodni,hogy már több mint 11 000-ren vagyunk,de ebből aktívak,csak közel 700-an.Valahogy a teljes jogú tagsághoz és a letöltések hozzáférhetőségéhez,kikötéseket kellene tenni,-mint pl. bemutatkozás,5-6 ,-minimum tetszikkel értékelt hozzászólás,továbbá be kellene vezetni a "nem teszik" értékelést is,melynek lehetne,akár olyan funkciója is,hogy az ilyen újszerű Angol nyelvű kakák többször ne jelenjenek meg.

Kérem és egyben felszólítom a fórum összes tagját,akiknek számítógépes végzettsége van,hogy segítsenek a hiba elhárításában és egy külső forrásoktól eredő zavar kizárásának megoldásában,mert valószínű,hogy a moderátoraink nem fogják győzni ezt a munkát,hiszen a fórum minden ellenszolgáltatás nélkül működik és a moderátoroknak is van munkahelyük és élniük is kell valamiből!A moderátorok privátban is elérhetők és akik profinak érzik magukat,hogy segíteni tudnak a fenti probléma megoldásában,jelentkezzenek náluk,de csak,ha profik,-hülyeségekkel nem kell senkit zaklatni!

Tudom,hogy a fórum sokunknak "szívügy",-ahogy azt már sokan bizonyították,legyen az segítőkézség,aláírásgyűjtés,egymás támogatása,vagy bármi ami pozitív volt ebben az elmúlt három évben,-nehogy valami robotok és a mögöttük álló szutykok tegyék már tönkre!

Üdvözlettel:Che

Komment

Captcha kódot lehetne betenni a hozzászólások elküldéséhez de attól meg mi kapnánk agyérzsábát a kisilabizálától, vagy a regisztrációba betenni a robotvédelmet. Bár az is megoldás lehet valami végleges robottalanításig, hogy pár plusz moderátor szépen letörölgeti a szemetet *ötletelés off*

Komment

Nem kéne a kódot minden levélhez beírni, elég lenne belépéskor. Vagy csak az első 10 hozzászólásnál. Ha robot küldi, akkor már az elsőnél elbukna, tehát nem tudna összehozni tízet.

Komment

Az miért nem jó hogy:" írja be a képen látható kódot"? És a képen fura betűkkel, számokkal van írva a kód amit az a gyökér robot nem tud kisilabizálni.

Komment

Erről beszéltünk fentebb is.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

18 óra 48.kor megint jött egy ilyen szar, de már hatan megnyitották.

Komment

Nem kell kép, elég egy egyszerű szöveges captcha. Ha ékezetes betűkkel van tele a válasz a legtöbbje elbukik.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X