Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ugye nem sajtóhiba: hidegfront - havazhat
    Most már előre besza, bocsánat beijesztik az embereket,hogy mindenki maradjon otthon,és ne kelljen SMS-t küldeni mentés helyett.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ne kelljen SMS-t küldeni
      Pedig megadhatnák megint a felhatalmazást, hogy beülhessek a szomszéd Audijába

Komment

Szervusztok!

Túl az időjárásról érkező rossz hírekről,-számomra egy kellemetleség,megint elromlott a kis qrva számítógépem és a lányom rágott almájával nyomulok,de csökkentett üzemben,mert ez meg olyan apró,hogy vigyázni kell vele,hogy gyógyszer helyett be ne vegye az ember.

Majd,ha lesz pénzem és időm,ismét guruhoz kell vinnem,a wincester,még garanciális,valószínű,most a Kínai alaplap,adta meg magát.

Üdvözlettel:Che

Komment

Sajnálom Józsikám ezért bár olvastam de nem nyomtam "tetszik" gombot.

Komment

de nem nyomtam „tetszik” gombot.
            A szavazó gombokból is kellene annyiféle mint a szmájlikból, most pl. egy sajnálom gomb jól jönne.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A szavazó gombokból is kellene annyiféle mint a szmájlikból, ...
              Abból ugyan nem lesz hiány, egy egész lepedőre szavazhatsz majd ....
              De ne felejtsd "utolsókból lesznek az elsők!"

Komment

A szavazó gombokból is kellene annyiféle mint a szmájlikból, most pl. egy sajnálom gomb jól jönne.
                Ellene szavazok!!!
                Ha annyi gomb lenne,nem írnánk egymásnak,csak jeleket küldenénk és a végén csak néznénk,hogy mi is történt?...
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  a Kínai alaplap,adta meg magát
                  Nem értem mi a gond a kínai alkatrészekkel
                  Most kellett kidobnunk a 2,5 éves hiper-szuper mosógépet a megbolondult, javíthatatlan kínai programpanel miatt
                  El is határoztuk, hogy azért a néhány éves használatért nem adunk ki újra 80-90ezer forintot, és vettünk egy 27 éves hajdút. Újabb veterán . Hozzáteszem szebben mos mint az A+ "hipi-szupi csoda"!

Komment

Most kellett kidobnunk a 2,5 éves hiper-szuper mosógépet a megbolondult,
                    Az egyik ismerősöm, az egyik egyetem, egyik szakán, azt tanulja egyetemi szinten, hogyan kell szart gyártani. Az az oktatás lényege, hogy a fogyasztói társadalom csak akkor működik, ha mindig cserélni kell a " tartós " fogyasztási cikkeket. Ezért azt oktatják, hogy két év garancia esetén, 2,5 év múlva legyen használhatatlan a termék. De " hallottam " olyan multi cégről is, ahol átcsomagolják a Kínából érkező terméket, a saját dobozukba, és már küldik is tovább !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      hogyan kell szart gyártani.
                      Ajánlom figyelmetekbe, ebben minden benne van:
                      https://www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c

Komment

hogyan kell szart gyártani
                        Nem is merek belegondolni, hogy mi lessz a hiperszuper számítógépvezérelt mai járgányokkal, amik bevallottan 7 évre vannak tervezve, ha lessz közzülük olyan, ami megéri a 30 évet. Az értékálló járművek gyártásának vége lett 1989-cel.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem is merek belegondolni, hogy mi lessz a hiperszuper számítógépvezérelt mai járgányokkal,
                          Profibb irodatechnikával foglalkozó szakiktól hallom , hogy némely nyomtatóba, beleépítenek egy csippet, ami azért felel, hogy bizonyos idő múlva csepegjen ( de rendesen ) a patron. Ez persze nem a patron hibája, így hiába cseréled ki akkor is folyni fog. De hogy tutira menjenek, egy apró gombelem gondoskodik róla, hogy ha nincs bedugva a készülék, akkor is ketyegjen az óra. A profi szerelők, tudják hogy hol keressék az elemet.

Komment

Ez persze nem a patron hibája, így hiába cseréled ki akkor is folyni fog.
                            Én is így jártam. Elő is vettem a mátrix nyomtatót, ami 91 ben készült(Epson FX1050), volt egy kis gond xp kompatibilis drivert keresni, de simán működik.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 13, 12:20.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nem is merek belegondolni, hogy mi lessz a hiperszuper számítógépvezérelt mai járgányokkal, amik bevallottan 7 évre vannak tervezve, ha lessz közzülük olyan, ami megéri a 30 évet. Az értékálló járművek gyártásának vége lett 1989-cel.
                              Nem lesz egy olyan se, erről maga a gyártó gondoskodott a CAN-BUS bevezetésekor...

Komment

Akkor lassan kihalunk mi veteránosok is, mint a dinoszauruszok...utánunk csak a replikaépítők maradnak majd.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X