Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem olyan biztos az . A maiak se lennének olyan veszélyesek ha nem kellene minden egyest alkatrészt illeszteni(vagy kódolni) kell az autóhoz célmasinával(mélyebben inkább nem megyek bele). Ez hatalmas fegyver ugyanis mondhatják azt x év múlva hogy ennek a modellnek vége... Hiába lesz utángyártott alkatrész ha nem lehet majd használni mert nem tudják kódolni/illeszteni a szervizek... (persze ez csak az elektromos részekkel is rendelkező alkatrészekre vonatkozik)

Komment

Hiába lesz utángyártott alkatrész ha nem lehet majd használni mert nem tudják kódolni/illeszteni a szervizek...
      Rádugnak egy kütyüt, oszt tíz másodperc múlva nem csak a kódot löki ki a gép, hanem az egésznek a rajzát is. (vagy a komplett masinát )

Komment

Az régebbi verziójúak igen. Az újabbak rosszabbak, sokkal...

Komment

Nyomtam egy pár " tetsziket"pedig igazán tetszik a fenének.Ma már a tervezőknek azon kell gondolkodni ,hogy minél silányabb anyagból / műa.!/alkossanak egy csillogó vackot és pénzt a zsebbe- hol van már a fogyasztó védelem meg a tartós fogyasztási cikk!?. Ha ezután majd veteránozni akar valaki az lesz az igazi kihívás-20 éves korában a mai alu. alkatrész elporlad a műa.még az árnyékban is széttörik de lehetne sorolni. Még ezek a multik beszélnek a környezet védelemről mikor tudatosan szemetet gyártanak!De nem morgok tovább mert elveszem a kutya dolgát!.

Komment

2005 utáni autók közül nem tudnék mondani egy olyat amit szívesen birtokolnék. Olyan szinten telivágták minden elektromos marhasággal őket hogy megbízhatatlanná és javíthatatlanná váltak emiatt. Elszomorító.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              (persze ez csak az elektromos részekkel is rendelkező alkatrészekre vonatkozik)

mondj egy alkatrészt ami nem megy át a computeren

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem értem mi a gond a kínai alkatrészekkel
                Most kellett kidobnunk a 2,5 éves hiper-szuper mosógépet a megbolondult, javíthatatlan kínai programpanel miatt
                El is határoztuk, hogy azért a néhány éves használatért nem adunk ki újra 80-90ezer forintot, és vettünk egy 27 éves hajdút. Újabb veterán . Hozzáteszem szebben mos mint az A+ "hipi-szupi csoda"!
                Szervusztok!
                A mosógépről csak annyit, hogy én egy öreg keverőtárcsás Hajdút használok meg egy PEDÁL FÉKES centrifugát.
                Igaz szánalmas a kii és be pakolás és nem lehet mosásközben el menni ezt-azt intézni, de szinte bármit be lehet szerezni a karbantartáshoz. Ja és nem kell vagyonokat kifuzetni a javításokra.

Komment

Hogy legyen ellenpélda is ! Én a lomisoktól vettem 1992-93 körül , egy Siemens Siwamat Plusz felültöltős mosógépet. Nyilván már akkor is volt vagy 10 éves. Felnőtt mellette két gyerek. Annyi bajom volt vele, hogy időnként a szivattyúja csöpögni kezdett. Kb 5 éve cseréltem ki, egy szintén Siemens előltöltős gépre. A régit nem dobtam ki, levittem a műhelybe, munkásruha mosógépnek. Már valószínű veterán korba lépett.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    szinte bármit be lehet szerezni a karbantartáshoz. Ja és nem kell vagyonokat kifuzetni a javításokra
                    Ezért választottuk mi is a hajdút!
                    Ha évente egyszer el is romlik rajt valami, azt otthon, saját magam megjavítom pár ezer ft-ból. A környezetemben van több ember, akinek ilyen van, ők is azt mondják hogy amíg nem lesz javíthatatlan, nem válnának meg tőle semmi pénzért!
                    Ebben a helyzetben, ezt a videót jólesett végignézni: https://www.youtube.com/watch?v=dq6T5BojXc8
                    Más helyzetben felháborodtam volna, hogy miért kell ezt tenni...
                    Egyébként én azt gondolom, a '90-es években még könnyebb volt a nyugati márkák közt is olyat találni, ami megbízható, és nem 3-4-5 évre tervezték. Ma már szaporodik azon márkák száma, amitől a mosógépszerelők is hidegrázást kapnak és óva intenek. (Indesit, whirlpool, candy, már az ariston is, stb...)

Komment

Azért elnéztem volna, ahogy ráugrál a gép a három parkoló autó tetejére !

Komment

...vagy kicsit megugrasztja az operatőrt

Komment

Hát egy kicsit, harapós a gép X'D . Amúgy meg nem kár érte, ott van a leírásban hogy amúgy is kuka lett volna .

Komment

Szervusztok! Építőipari statikai teszt.

Komment

Szolidaritásból a magyar rendőrök csatlakozhatnának ehhez:

AM | Azzal tiltakoznak a rendőrök, hogy nem büntetnek | Hírek | automotor.hu AUTÓMOTOR

Mekkora hír lenne!

Komment

Ha nem büntetnének nem is lenne fizetésük. Mivel ez egy ilyen önfenntartó szerkentyű. Olyan leb@szásokat osztanak ki főkapitányi szinten az elmaradt "bevételek" miatt, hogy arról kódulnak szegénykék. Trafiból a betervezettnek a fele sincs meg pl..
                                Na ez itt a probléma kérem szépen. Mármint hogy a rendőrség pénzbehajtó szervezetté avanzsálódott.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X