Nem olyan biztos az . A maiak se lennének olyan veszélyesek ha nem kellene minden egyest alkatrészt illeszteni(vagy kódolni) kell az autóhoz célmasinával(mélyebben inkább nem megyek bele). Ez hatalmas fegyver ugyanis mondhatják azt x év múlva hogy ennek a modellnek vége... Hiába lesz utángyártott alkatrész ha nem lehet majd használni mert nem tudják kódolni/illeszteni a szervizek... (persze ez csak az elektromos részekkel is rendelkező alkatrészekre vonatkozik)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Veteran fórum Hyde parkja.
Collapse
X
-
Nyomtam egy pár " tetsziket"pedig igazán tetszik a fenének.Ma már a tervezőknek azon kell gondolkodni ,hogy minél silányabb anyagból / műa.!/alkossanak egy csillogó vackot és pénzt a zsebbe- hol van már a fogyasztó védelem meg a tartós fogyasztási cikk!?. Ha ezután majd veteránozni akar valaki az lesz az igazi kihívás-20 éves korában a mai alu. alkatrész elporlad a műa.még az árnyékban is széttörik de lehetne sorolni. Még ezek a multik beszélnek a környezet védelemről mikor tudatosan szemetet gyártanak!De nem morgok tovább mert elveszem a kutya dolgát!.
- 6 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(persze ez csak az elektromos részekkel is rendelkező alkatrészekre vonatkozik)
mondj egy alkatrészt ami nem megy át a computeren
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem értem mi a gond a kínai alkatrészekkel
Most kellett kidobnunk a 2,5 éves hiper-szuper mosógépet a megbolondult, javíthatatlan kínai programpanel miatt
El is határoztuk, hogy azért a néhány éves használatért nem adunk ki újra 80-90ezer forintot, és vettünk egy 27 éves hajdút. Újabb veterán . Hozzáteszem szebben mos mint az A+ "hipi-szupi csoda"!
A mosógépről csak annyit, hogy én egy öreg keverőtárcsás Hajdút használok meg egy PEDÁL FÉKES centrifugát.
Igaz szánalmas a kii és be pakolás és nem lehet mosásközben el menni ezt-azt intézni, de szinte bármit be lehet szerezni a karbantartáshoz. Ja és nem kell vagyonokat kifuzetni a javításokra.
- 1 like
Komment
-
Hogy legyen ellenpélda is ! Én a lomisoktól vettem 1992-93 körül , egy Siemens Siwamat Plusz felültöltős mosógépet. Nyilván már akkor is volt vagy 10 éves. Felnőtt mellette két gyerek. Annyi bajom volt vele, hogy időnként a szivattyúja csöpögni kezdett. Kb 5 éve cseréltem ki, egy szintén Siemens előltöltős gépre. A régit nem dobtam ki, levittem a műhelybe, munkásruha mosógépnek. Már valószínű veterán korba lépett.
- 5 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszinte bármit be lehet szerezni a karbantartáshoz. Ja és nem kell vagyonokat kifuzetni a javításokra
Ha évente egyszer el is romlik rajt valami, azt otthon, saját magam megjavítom pár ezer ft-ból. A környezetemben van több ember, akinek ilyen van, ők is azt mondják hogy amíg nem lesz javíthatatlan, nem válnának meg tőle semmi pénzért!
Ebben a helyzetben, ezt a videót jólesett végignézni: https://www.youtube.com/watch?v=dq6T5BojXc8
Más helyzetben felháborodtam volna, hogy miért kell ezt tenni...
Egyébként én azt gondolom, a '90-es években még könnyebb volt a nyugati márkák közt is olyat találni, ami megbízható, és nem 3-4-5 évre tervezték. Ma már szaporodik azon márkák száma, amitől a mosógépszerelők is hidegrázást kapnak és óva intenek. (Indesit, whirlpool, candy, már az ariston is, stb...)
Komment
-
Szolidaritásból a magyar rendőrök csatlakozhatnának ehhez:
AM | Azzal tiltakoznak a rendőrök, hogy nem büntetnek | Hírek | automotor.hu AUTÓMOTOR
Mekkora hír lenne!
- 5 likes
Komment
-
Ha nem büntetnének nem is lenne fizetésük. Mivel ez egy ilyen önfenntartó szerkentyű. Olyan leb@szásokat osztanak ki főkapitányi szinten az elmaradt "bevételek" miatt, hogy arról kódulnak szegénykék. Trafiból a betervezettnek a fele sincs meg pl..
Na ez itt a probléma kérem szépen. Mármint hogy a rendőrség pénzbehajtó szervezetté avanzsálódott.
- 6 likes
Komment
Komment