Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a rendőrség pénzbehajtó szervezetté avanzsálódott.
    Sajnos így van. Az ittenieknek pl. ki van adva, hogy minimum 1 csekkel kell visszatérniük nap végén. No comment...
    Bezzeg ha betelefonálok hogy küldjenek ki járőrt mert éjjel 2-kor ordítoznak meg vandálkodnak az utcán, szerinted kijönnek?????
    A rend büszke őrei ... szánalmas brigád.

Komment

Bírságolás az megy, auótosoknál és motorosoknál. Bezzeg a sok "fantom" drótszamarat egyik se cseszi le. Se kukás mellény, se macskaszem, se lámpa... Pont ma bactam rá egyel, jön szembe a bicikliút közepén koromsötétbe, na mondom satu. Első kerék valahogy lecsúszott a vizes fűre... Puff 2 idom(jó esetbe). A biciklis persze elszelelt. Ha nem lettem volna késésben utána megyek és belerúgom az árokba . Na mindegy, ebből annyi a tanúlság hogy bicikliúton kizárólag refit kell használni...
      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 ápr. 02, 19:38.

Komment

Üdv jagdtigger!
        . Na mindegy, ebből annyi a tanúlság hogy bicikliúton kizárólag refit kell használni...

Örülök,hogy sérülés nélkül kerültél ki a kalandból!. Mi lett a Motowellel? Szerintem smk.-val veszélyes a kerékpárút,azzal meg egyetértek,hogy a győri bicajosok eléggé hiányosan felszerelt bringákkal,szabályokat mellőzve közlekednek.

Komment

Üdv.

A Motowell lesérült, szerencsére csak a műanyag idomok(nem estem nagyot szerencsére, és most hazafele nem észleltem semmi furcsaságot). Én megúsztam egy horzsolással. Holnap megyek megérdeklődni mennyibe lesz a csere...
          zerintem smk.-val veszélyes a kerékpárút,
          Hát az de eddig ellensúlyozta az hogy így rövidebb. De azt hiszem inkább maradok a hosszabbik verziónál... -.-'
          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 ápr. 02, 20:51.

Komment

Voltam valahol...mese ország ..?..csodák barlangja...? szószerint megfogható történelem ...? Igazság szerint nem is találok hirtelen (egy hete ) mefelelő szavakat . Valaki esetleg ismeri ? Én 20 éve , még akasztottam a nyakába aranykoszorut Tiszacsegei versenyen...
            Biz isten , kirándulást kéne szervezni a sok fiatal , fórumcsecsen nevelkedett műkedvelőnek..

A Magyar -Burt Munró -:Click image for larger version

Name:	P3250239.jpg
Views:	1
Size:	192.5 KB
ID:	139678Click image for larger version

Name:	P3250217.jpg
Size:	196.9 KB
ID:	139679Click image for larger version

Name:	P3250224.jpg
Size:	196.5 KB
ID:	139680

Komment

Biz isten , kirándulást kéne szervezni a sok fiatal , fórumcsecsen nevelkedett műkedvelőnek..
              Én jelentkezem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Bírságolás az megy, auótosoknál és motorosoknál. Bezzeg a sok „fantom” drótszamarat egyik se cseszi le. Se kukás mellény, se macskaszem, se lámpa... Pont ma bactam rá egyel, jön szembe a bicikliút közepén koromsötétbe, na mondom satu. Első kerék valahogy lecsúszott a vizes fűre... Puff 2 idom (jó esetbe). A biciklis persze elszelelt. Ha nem lettem volna késésben utána megyek és belerúgom az árokba . Na mindegy, ebből annyi a tanúlság hogy bicikliúton kizárólag refit kell használni...
                Meglett a kaland ára, 30k...

Komment

Te jó ég, új motort vettél ennyiért? Mi került ilyen sokba?

Komment

2 műanyag darab:

A kettő javítása annyiba lett volna mint az új darabok... -.-'
                    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 ápr. 21, 00:30.

Komment

Ezt a dalt talán a Fórum kálváriájához is kapcsolnám. A Koncz Zsuzsa koncert TV közvetítéséből tudtommal kivágatták...

Komment

Ez igen! Jó a szöveg... és ma is aktuális. Amúgy pedig örüljenek hogy csak kivágták a műsorból a dalt, nem pedig bevitték őket a koncert közepén.

Komment

Bocsi!Teljesen PAFF lettem!Véletlenül betekintettem a Magyar járművek.hu-ra és elképedtem!Vagy 20-30 db olyan autót láttam amit ötletes és ügyes mesterek szinte házilag készítették!Tudom ajánlani,megéri azt a kis időt!

Komment

Komment

Figyeljétek meg nemsokára a hátsónkra is mérőórával egybeépített széllapátot fognak szerelni
                              Akkor viszont a babfogyasztás csökkeni fog!

- - - Updated - - -

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ezt olvastátok már
                              ...de tudjátok mit? Ha úgy működik majd mint az elmü-nél, akkor nem bánom. Ugyanis ott ha villanyáramot táplálsz vissza a rendszerbe, elvileg fizetnek. Letöltésért fizetünk, de a visszatöltésért ők fizessenek.
                              Éjjel-nappal nyomom majd a feltöltéseket és milliomos leszek

- - - Updated - - -

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nagyon jól 'rímel' a sötétségmérőre ...
                              Egyébként nálam a mai napig a baleseti adó viszi a pálmát. Egy az egyben "sötétmérős" történet.
                              Fizess mert van sötét, fizess mert vannak balesetek...

Komment

Szervusztok!

Egy vicc,de talán nem is olyan vicces.

Click image for larger version

Name:	BR vicc.png
Size:	48.2 KB
ID:	141483

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...