Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Közlekedési morál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagy az isten állatkertje csak kicsi a kerítése és rendre kiszökdösnek belőle!

Komment

Örs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sziasztok! Szeretném megosztani tegnapi "élményemet" : Megyek a dongó motorral, látom, hogy egy nagy új mazda pickup(gondolom több millás) terepjáró megy előttem, tőlem is lassabban.Utolérem, és látom, hogy a kocsiból KUTYÁT SÉTÁLTAT!!!!!. Ő megy jobb oldalt (ezzel még semmi gond nem lenne), de a kutyáját pórázon tartja, és az az ÚT MÁSIK FELÉN (!!!) szaglászik a fűben!!!!. Lassítok (az autó kb. 5 km/h-val megy, nagyjából 3 percig követtem), és nem enged el!!! Tehát magyarul egy kb 5 méteres úton NEM fértem el egy DONGÓVAL! Azt a 10 kilós dögöt meg nem hajlandó beljebb húzni!!!Így hát ilyen vörös fejjel megfordultam:
      Ha a fickón sötét szemüveg volt, akkor lehetett vakvezető kutya is.
      Amúgy ilyet rendre látok idehaza csak bicikli illetve segédmotor vonatkozásban.

Komment

Kaszát a dongó elejére és előzd ki, pórázt meg nyisszantsd el közben
        Persze csak óvatosan, nehogy a kutyának baja essen. Aztán póráz nélkül a gazdi kénytelen lesz sétálni pár métert
        heeegany!
        jó humorod van!
        Lehet, hogy a kaszából 160-as I -vas lesz
        Bár nem kizárt, hogy tekerni is kell

- - - Updated - - -

segédmotor vonatkozásban.
        Benzin takarékosság: egy ostor kell, aztán motor leállít.
        Lehet, hogy a rigákat is igy lehetne indítani, legalább megkímélné magát az ember 10 perc tologatástól
        "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Lehet, hogy a kaszából 160-as I -vas lesz
          Vassulyom. Egy marékkal a kerekek alá lazán alászórni...
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ebben csak az a gond ha visszafele is jönni kell akkor " bukta" szaki!

Komment

visszafele is jönni
              Kerülök egyet, úgy is szeretek motorozni.
              "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Nah megvolt első buszos rossz élményem, Győr táblánál faxán rám húzta a kormányt utána meg pislog amikor mondom neki a kövi piros lámpánál "nyissa ki a csipáját"...
                Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 júl. 31, 20:08.

Komment

Szerintem sokan nem tudunk róla:
                  http://nonstop24.tv/autosok-figyelem...nek-kresz-ben/

Ennek az első részét már korábban ajánlottam, szerintem a TV-ben is le kéne vetíteni:

Komment

Szia Ricsi!

Sajnos törölhették az oldalt, vagy a droidom nem hajlandó megjeleníteni.

Mai élményem: Parkolóba állnék be a Swifttel, középre húzódva kanyarodok, mert szűk a hely. Utolsó pillantás jobbra a vállam fölött....és megúsztam a börtönt. Kerékpáros atyafi egyenesen húz el az orrom előtt. És káromkodik, mert utána dudálok.

Komment

Tegnap este még el tudtam olvasni....tényleg törölték.
                      A lényeg annyi,hogy ha az autóbuszon "gyermekszállítás" tábla van elhelyezve akkor nemhogy kikerülni nem lehet,de szemből sem lehet elmenni mellette.

Sajnos sokszor figyelmetlenek a közlekedési partnerek , ezért kell mindig kétszer elnézni.

Komment

Azt a hírt a fészbukon is olvastam. Mára ott is hibaüzenet jön. Ki érti ezt?

Komment

Ennek az első részét már korábban ajánlottam, szerintem a TV-ben is le kéne vetíteni:

Jó lenne, ha a TV-ben lennének ismeretterjesztő műsorok. De mivel az embereknek cirkusz meg kenyér kell, így marad a sok szappanopera meg a rossz hírek és a sok gyógyszer és bankreklám. Öveges professzor meg valószínű nincs több a világon, mert ilyeneket nem sugároz a doboz...

Komment

A minap egyik kedvenc tevékenységemnek hódoltam, azaz egyenes vonalú egyenletes mozgást végeztem az egynyomon haladó segédmotoros kerékpárommal (továbbiakban dongó). Hosszú, egyenes útszakaszon haladtam, élveztem ám a langyos levegőt, napfényt, a dongó egyenletes, kitartó berregését. Aztán egyszercsak kizökkentett valami. A sávomban velem szemben haladó naaagy piros -persze manapság oly divatos egyterű, mer az kell anyucinak- autó, benne a szőke nőnemű pilótával. Aki nyilván nem bírt tovább várni az előtte haladó kocsi előzésével. Hiszen ő siet!!! Különben is, ő nő, mindenütt elsőbbsége van!!! Különben is, szőke!!! Különben is, szembe "csak" egy biciklis jön!!! Amellett pedig elfér, csak kicsit össze kell húznia magát. Az első, nagy ijedelmem után mulattam is rajta, ugyanis láttam, ahogy a volán mögött ülve valóban összehúzza a vállait, hogy elférjen
                            És tényleg, el is fért kérem szépen! Igaz hogy nem attól hogy összehúzta a vállait, hanem attól, hogy idejében rántottam el a dongó magassági kormányát... de elfért
                            Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 szept. 19, 11:03.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              ugyanis láttam, ahogy a volán mögött ülve valóban összehúzza a vállait, hogy elférjen
                              Bíró: - Mit tett hölgyem a baleset elkerülése érdekében?
                              Hölgy: - Háááát, becsuktam a szemem és sikítottam.

Egyébként röhej, de éles kanyarban én is mindig dönteni akarom az AUTÓT!!!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                éles kanyarban én is mindig dönteni akarom az AUTÓT!!!
                                Kínánom, hogy ez SOSE sikerüljön!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X