dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Közlekedési morál
Collapse
X
-
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
-
Hát, sajnos a motorost sokszor lenézik vagy azért mert gyorsabban halad a többieknél, vagy a rosseb tudja. Múlt hét csütörtökön kihajtottak elém, egy csukló műtéttel megúsztam a dolgot, de a motoron lesz mit csinálni.... Nem olyan kicsi a jawa két túradobozzal és világítással, hogy ne lehessen észrevenni. Vagy még is? Engem nem vettek észre ennek ellenére. Mindenki vigyázzon magára!
- 2 likes
Komment
-
Azt tanultam:
Mindig tudd,mi van mögötted,
Foglald el a sávodat!(engedd el a gyorsabbat és állj vissza)így nem fognak szeretni,de észrevesznek
Tisztelettel bánj a többiekkel,veled is úgy bánnak,(nem mindig jön be).
Használd ki a lehetőséget ,de NE légy szemtelen!
A fegyelem a lényeg!
Nagy gond az erős motor,csak felelőséggel szabadna ráülni!A bizalmat ki kell érdemelni.Építeni nehéz,rombolni könnyű.
Hiába megy száz motoros szabályosan,ha egy kiugrik MINDEN motoros szemtelen!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 8 likes
Komment
-
Azt tanultam:
Mindig tudd,mi van mögötted,
Hiába megy száz motoros szabályosan,ha egy kiugrik MINDEN motoros szemtelen!
- 4 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHiába megy száz motoros szabályosan,ha egy kiugrik MINDEN motoros szemtelen!
Szerintem ez a 1: 100 hoz arány kicsit módosulna .
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn meg azt, hogy a közlekedés a „bizalmi elven” alapul. Én meg azt mondom, az úton NE BÍZZ SENKIBEN !
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePozitivnap - A pozitív Hírek oldala - Mindenki gyalogosnak születik
Ez pedig egy nagy semmi -mint minden más ami arról szól ,hogy valami hangzatos parasztvakító kampány ürügyén , jó sok lóvét tudjanak adni a csókos cégeknek . Ennyi és semmi több , nem szabad többet keresni benne .
Melyik rosszarcuból néztek ki bármit -? a maffiás rendőr ? a hülye bicklis ? vagy egy ribanc aki nem tudott magyar nevet adni a potyaleső szervezetének ? - vagy a kis tetü orbánrérdek ? aki életében nem dolgozott ,szerzett gyakorlatot semmiben és úgy lett az ami ?
- 4 likes
Komment
-
Hiába megy száz motoros szabályosan,ha egy kiugrik MINDEN motoros szemtelen!
- 6 likes
Komment
-
Majd a fejfádra is ezt vésesd fel ! És remélem nem az én gyerekem fog veled szembe jönni.Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 ápr. 19, 17:21.
- 4 likes
Komment
-
Mateapu P20-21- re gondoltál mert avval lehet durvulni. A T-s vagy P-s sorozat tagjaival már kevésbé hacsak nem a termetére gondoltál. Az Mz -vel lehet durvulni is más karakterisztikájú gép. Két durvulós szablyát vagy pajzsot vegyünk a kézbe?. Nektek majd rendezünk a Találkozón egy üres benzines kanna dobáló versenyt! Addig pedig sok piros tojást !
- 2 likes
Komment
Komment