apacsavo eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
apacsavo eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
.... apropó biciklis... Végre belekezdtem az '52-es RM Csepel túra bringám felújításába (is)! Még csak az első kereket szedtem szét, de már rengeteg anyázáson vagyok túl
. 36 db összerohadt, szétmálló anyagból készült küllőanyát szabadítottam meg a ráfból, a küllők végétől! Lesz mit pótolni. Ráadásul ezt még 2,5-es küllőkkel szerelték, ami ma már ebben a hosszban nem kapható
Falcos Cordatic Erika gumival, amit kevés eséllyel fogok szerezni elfogadható állapotban. Szóval a feladat adott, de a végén biztos szép lesz a gép... Ráadásul ezt apránként fel tudom hurcolni a lakásomba, és télen is tudom kényeztetni. Az MZ-t sajnos nem tudom felvinni
Bocsánat a kitérőért...

A mi kies hazánkban ,,elméletileg álltalános jobbra tartási kötelezettség" van!Tehát a lehetőségekhez képest az utca jobb oldalán kell közlekedni (az egyirányú utca elméletileg az egész úttest jobb oldal,de ott is az utca jobb oldalán!)azért írom hogy elméletileg mert a gyakorlatban ez kicsit másként fest!A balesetek nagy részét el lehetne kerülni ha ez egyszerű szabályt betartanánk!(sajnos én sem!)..........na jó!!!Nem mindig!...de az igyekezet meg van bennem! A KRESZ szerint ha tisztázatlan forgalmi helyzet adódik minden járműnek meg kell állni és a kölcsönös udvariasság dönti el a továbbhaladási sorrendet!!!Bevallom én még nem találkoztam ilyennel.........de biztos van!!!!!Már csak azért is mert írják!
Semmilyen szabály sosincs felfüggesztve!!!!!Tudnék példákat felhozni de inkább nem!Azt mindenki tud!Ahogy a régi MHSZ oktatóm mondta volt.....,,mindenkitől és mindentől legalább egy miliméter távolságot kell tartani és akkor nem lesz baj!......ha ez a távolság rohamosan csökken.......................na az gáz!!!!"
)
Komment