Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hát ezek az alkatrészek tényleg valami garázs söpredékei. Hogy milyen jó állapotú az a lámpa keret?!Valószínű a kocsmából haza térve tette fel az eladó mondván micsoda lehetőség!
Felhívtam az eladót, aki mellesleg nem a tulaj, és esküszik rá, hogy ez gyári kivitel. Ha minden igaz akkor ez egy MZ TS 250 - ha tényleg eredeti. A kormány viszont mintha Rigából jött volna.
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 márc. 13, 12:26.
Ennek a komának szinte minden hirdetése 1000 Ft-tal van fent. Persze ő árulja a gépet, de nincs a nevén, viszont ismeri a tulajt, aki majd persze önként és bérmentve fog adásvételit írni veled, csak azért, hogy az eladó jól járjon.
Igazabol a JAWA hirdetese erdekelt. Az valoban 20000 Ft. a tobbi pedig “mennyit gondolt erte” kategorias. En 250 ezret mondtam. Elvegre annyi van rairva.
Ugye-ugye... Én viszont kommentálnám, de csak annyival, hogy az a "Restaurata in tutte le sue parti con pezzi originali" nagyon gyanúsan hangzik, pedig alig beszélek pár szót olaszul...
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment