Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kecskeméten vagyok kollégista és a közelből vennék egy Simsont amit lábán kéne elhoznom. Van e itteni fórumtárs, aki ki tudna segíteni egy sisakkal csütörtökre.
A simson.hu és a simsonosok.hu honlapon megyén belül is találhatsz márkatársakat. Szerintem egy sisakot kapsz kölcsön a motor eladójától vagy a kollégiumban is.
Sisak van, de a motorvétel egy alkalmi dolog volt spontán így ITT nincs sisakom. A kollégiumban vannak motorosok, de még hideg van ahhoz, hogy motorozzanak így sisakjuk sincs itt...
Legrosszabb esetben egy rohamsisak már lesz egy katonai hagyományőrző ismerősömtől. Ha Berlintől Sztálingrádig jó volt Akkor erre a 30km-re is jó lesz
egy rohamsisak már lesz egy katonai hagyományőrző ismerősömtől
Jó az...nekem még nem szóltak érte...viszont nekem "visszafelé irányú" rohamsisakom van. CE jelzést le kell kaparni valami kínai játékról, és bele kell ragasztani. xD
Komment