Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nyestcsapda

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hozzánk szerintem az éjszaka is folyton aktív kutyánk miatt nem jár. De a szomszédnál nem zavarja őket senki. Amúgy pedig rendet tartanak a portáján, olyan értelemben, hogy nincs se egér se patkány.
    OdinHEM, joker és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

„Minek ide csapda ?”
      Most hol szerezzek egy ilyen focistát??
      Nem kell focista ! Egyszerűen lesd el a mozdulatot, és kapd el te magad !
      Egyébként visszagondolva, ilyen állatka kergette Keszin a madarat, nem "mókus."
      Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 aug. 03, 13:33.
      OdinHEM és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Igen. Amúgy is a mókus mit akart volna a madaraktól?

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Amúgy is a mókus mit akart volna a madaraktól?
          Azt amit a medve a sündisznóval:

"Felébred a medve a téli álomból:
          - Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal megb**zom!
          Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan
          felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja
          jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást.
          Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni:
          - Hol a p**ád, hol a p**ád?!
          A süni kétségbeesve megszólal:
          - Nekem nincsen!!
          - Mivel mondtad?!?!? Mivel mondtad?!?!?!"

- - - Updated - - -

...ja, és a harmadik éjszaka telt el nyestbuli nélkül!
          Azért pár tálkát felviszek, amiket megtöltök ecettel, hadd párologjon. Eszébe ne jusson visszajönni...

- - - Updated - - -

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Amúgy is a mókus mit akart volna a madaraktól?
          A viccet félretéve, a nyestnek sokkal komolyabb érdekei fűződnek a madarakhoz.
          Nálunk egy mátyásmadarat tépett szét a kertben, ami épp a kukoricánkat dézsmálta
          OdinHEM és sinter kedvelte ezt.

Komment

Na , már jön a csapda !Ha megfogtam , nem kell valakinek ?
            OdinHEM és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ha megfogtam , nem kell valakinek
              A nyest? Köszi nem, már van nekünk is . Igaz, az ecetes kezelés által már nem zavaró a közelsége...
              A csapdázáshoz van egy jó kis videó itt:
              https://www.youtube.com/watch?v=xwjqj61ESb4

Komment

nem kell valakinek
                Aha! Értem már exportálni akarod!

Komment

exportálni akarod!
                  Nézz utána, lehet, hogy vámot is kell fizetni!

A nyesttel kapcsolatban: Senkinek sem jut eszébe, hogy a Pannónia, vagy Csepel füstjét, karbi beállítás közben fel lehetne vezeti a padlásra? Biztos kifulladnának tőle 20 perc állítgatás után, és lenne egy jól beállított motorod, meg egy nyestmentes házad!
                  "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Senkinek sem jut eszébe, hogy a Pannónia, vagy Csepel füstjét, karbi beállítás közben fel lehetne vezeti a padlásra?
                    Az is elég ha van pár hideg robesz a környéken, lehet hogy modernek de az automata szívató kíméletlenül besűríti az anyagot...

Komment

Örs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A nyesttel kapcsolatban: Senkinek sem jut eszébe, hogy a Pannónia, vagy Csepel füstjét, karbi beállítás közben fel lehetne vezeti a padlásra? Biztos kifulladnának tőle 20 perc állítgatás után, és lenne egy jól beállított motorod, meg egy nyestmentes házad!
                      Az én esetemben ez nagy marhaság -- már egyszer csináltam hasonlót . Vagyis fúrtam a plafonba egy körkivágóval egy nagy likat -aztán tettem fel egérmérget . Meg is lett az eredmény --néhány hét múlva megyek a garázsba , kiba..ott sok légy , zümmögés .. stb , meg egy kicsit büdös ... aztán írtottam a legyeket ...azán lassan elmúlt a büdös ..ja mindenféle illat gyertya , illatosító spráj ... mondjam tovább ??

SZóval nem gyilkolászok , csak elüldözni akarom ...

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Az én esetemben ez nagy marhaság
                        Valószinűleg nem döglene meg a padláson a füsttől, csak odébbállna.
                        Vagy pont fordítva, úgy tenne mint én? Jó mélyeket szippantana a fincsi 2t füstből?

Komment

Nem tudom ajánlották-e már, de nekünk a jó erős illatú (magyarul büdös) hamis parfüm vált be.

Nyugdíjasház, igaz csak 22 lakóval: sok négyzetméter, nagy tetőfelület, alatta szigetelés. Hát persze hogy felmentek a fűzfára, onnan be a tető alá és ott buliztak éjjelente a nyestek...
                          Úgyhogy fogtam egy nagy üveg olcsó hamis parfümöt (talán valami D&G márkájú decis üveg), végigfújtam ahol közlekednek meg a környéket, ahol gondoltam szívesen futkosnának - első nap ugye alaposan, másnap már csak pár fújásnyit a közlekedőútjaikra. Utána még egy napot kihagytam, megint fújtam, megint kihagytam és megint fújtam.
                          Azóta sehol semmi: elköltöztek, mert azt a szagot még szerencsétlen állatok se bírják.

(De csak gumikesztyűben használd, mintha valami méreg lenne, mert az a denaturált szesz képes szépen kicsinálni a kéz bőrét...)
                          Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 aug. 05, 12:29.
                          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Igen. Amúgy is a mókus mit akart volna a madaraktól?
                            Tojást. Simán kifossza a fészkét a madaraknak ha rátalál.

Komment

Joker, ki győzött végül? Van már fejlemény vendégállat ügyben?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X