Hozzánk szerintem az éjszaka is folyton aktív kutyánk miatt nem jár. De a szomszédnál nem zavarja őket senki. Amúgy pedig rendet tartanak a portáján, olyan értelemben, hogy nincs se egér se patkány.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nyestcsapda
Collapse
X
-
„Minek ide csapda ?”
Most hol szerezzek egy ilyen focistát??
Egyébként visszagondolva, ilyen állatka kergette Keszin a madarat, nem "mókus."Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 aug. 03, 13:33.
- 2 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy is a mókus mit akart volna a madaraktól?
"Felébred a medve a téli álomból:
- Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal megb**zom!
Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan
felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja
jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást.
Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni:
- Hol a p**ád, hol a p**ád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!!
- Mivel mondtad?!?!? Mivel mondtad?!?!?!"
- - - Updated - - -
...ja, és a harmadik éjszaka telt el nyestbuli nélkül!
Azért pár tálkát felviszek, amiket megtöltök ecettel, hadd párologjon. Eszébe ne jusson visszajönni...
- - - Updated - - -
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy is a mókus mit akart volna a madaraktól?
Nálunk egy mátyásmadarat tépett szét a kertben, ami épp a kukoricánkat dézsmálta
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa megfogtam , nem kell valakinek
A csapdázáshoz van egy jó kis videó itt:
https://www.youtube.com/watch?v=xwjqj61ESb4
- 3 likes
Komment
-
exportálni akarod!
A nyesttel kapcsolatban: Senkinek sem jut eszébe, hogy a Pannónia, vagy Csepel füstjét, karbi beállítás közben fel lehetne vezeti a padlásra? Biztos kifulladnának tőle 20 perc állítgatás után, és lenne egy jól beállított motorod, meg egy nyestmentes házad!"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
- 4 likes
Komment
-
Örs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA nyesttel kapcsolatban: Senkinek sem jut eszébe, hogy a Pannónia, vagy Csepel füstjét, karbi beállítás közben fel lehetne vezeti a padlásra? Biztos kifulladnának tőle 20 perc állítgatás után, és lenne egy jól beállított motorod, meg egy nyestmentes házad!
SZóval nem gyilkolászok , csak elüldözni akarom ...
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz én esetemben ez nagy marhaság
Vagy pont fordítva, úgy tenne mint én? Jó mélyeket szippantana a fincsi 2t füstből?
- 3 likes
Komment
-
Nem tudom ajánlották-e már, de nekünk a jó erős illatú (magyarul büdös) hamis parfüm vált be.
Nyugdíjasház, igaz csak 22 lakóval: sok négyzetméter, nagy tetőfelület, alatta szigetelés. Hát persze hogy felmentek a fűzfára, onnan be a tető alá és ott buliztak éjjelente a nyestek...
Úgyhogy fogtam egy nagy üveg olcsó hamis parfümöt (talán valami D&G márkájú decis üveg), végigfújtam ahol közlekednek meg a környéket, ahol gondoltam szívesen futkosnának - első nap ugye alaposan, másnap már csak pár fújásnyit a közlekedőútjaikra. Utána még egy napot kihagytam, megint fújtam, megint kihagytam és megint fújtam.
Azóta sehol semmi: elköltöztek, mert azt a szagot még szerencsétlen állatok se bírják.
(De csak gumikesztyűben használd, mintha valami méreg lenne, mert az a denaturált szesz képes szépen kicsinálni a kéz bőrét...)Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 aug. 05, 12:29.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
Komment