Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A postás mindig kétszer csenget

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem mondod, dongos78.

Komment

Még egyszerűbb!Jön a postás,kiküldöd az asszonyt,kifizetteted,kicsomiztatod..........és ha túl hideg van a garázsba akkor be is szerelteted!

Ez teljesen totál jó ötlet! Nagyon szép életpálya modell veterán motoros feleségeknek! dongos 78 barátunk felvetett egy olyan kritikát, az asszonyokkal kapcsolatban, hogy összeszerelést nem bízna rájuk. Igaza van! Én sem! De! A garázsba -így szépen és szakszerűen mondva - auditív és vizuális ellenőrző berendezések felszerelése után mégsem kivitelezhetetlen. Egyszóval, látod mit csinál az asszony vizuálisan, s ha valamit rosszul, oszthatod neki az észt auditíve.
      Na, ezt a megoldást hívják Kolombusz tojásának. Görcsölök itt már egy hete a helyes megoldáson és egyszer csak ölembe pottyan. Zseniális!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Arra is vigyázzunk hogy a tyúkok ne foglalják el a kakasülőt!!!!![ATTACH=CONFIG]26390[/ATTACH]
        Eddig csak sárkányról volt szó. Tudod, nagy és vörös. Ha ezt asszonykád meglátja (olvassa). Kíváncsi leszek a válaszodra.

Komment

Haver!Nálunk nincs probléma!Együtt sírunk,együtt nevetünk!(sőt 15 évig együtt is dolgoztunk itthon!)Nincs férfi munka,női munka(hisz azon a 15 éven át mint varrónő üzemeltem a sajátunkban!)Mosok,főzök,takarítok!Nem szégyenlem hisz a párom többet tesz mint én!Juniusban lesz 38 éve hogy együtt vagyunk,Augusztusban 36 hogy házasok!Soha nem fordult még elő hogy bármit is eltitkoltam volna vagy megbántanám!Másként ez nem megy!
          Baráti üdvözlettel:Gyula(apacsavo)

Komment

Most mielőtt belemélyednénk a helyzet komolyságába, s hogy a félreértéseket elkerüljem, el kell mondanom, hogy nálunk ez az oda-vissza téma, amolyan csiklandozás, min aztán jót lehet derülni.
            Na elég volt a vakbélgyulladásos vallomásokból, vissza hazai pályára, amúgy a párom minden hozzáaszólást olvas, nevetni akar, nem zokogni!
            Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2015 febr. 01, 11:20.

Komment

Nem sokára újra csenget. Most bukót rendeltem...

Komment

Csak nehogy bukó-vári legyen!

Komment

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nem sokára újra csenget. Most bukót rendeltem...
                  Én meg rákaptam a postán maradó szolgáltatásra. Nem teszi tönkre a családi békét a postás a csengetésével (mert persze ő a hibás ).
                  Így csak a postán dolgozó hölgy haragszik, amikor pl. Romet blokkot tartalmazó dobozt kell emelgetnie. Na de, nem is vele kell egy fedél alatt meglenni utána

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X