Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Akik miatt a harang szól

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintem egyik sem, hanem egy Nokia kaliberű cég elnökének a fizetése ilyen mértékű. Ez a bünti volt neki kb 100 000 dollár. Szerintem a havi fizetése ennek többszöröse is lehet.

Komment

Szervusztok!

A rendőrség,vagy rendőr,-mi is ez a fogalom,hogy rend?Nagyon egyszerű gondolkodással,az lehet a rend fogalma,hogy betartjuk azokat az együttélési szabályokat,mely minden társadalmat alkotó polgárra egyformán érvényes és élhető körülményeket teremt az összes polgár számára,mely az adott korra jellemző,és amely szabályokat a nép által választott népképviselet hoz meg.Tekintettel arra,hogy a demokráciának,elvileg alulról szervezettnek kell lennie,elő sem fordulhatna,hogy olyan törvények szülessenek,melyeket a hozzászólásaitokban zömmel keserű tapasztalatokat tükrözik vissza.

Volt itt ez a nem is olyan régen visszavont vasúti átjárós törvény,-emlékeztek rá biztos.Az egyik barátomat megbüntették mert valamelyik András keresztnél többel ment 5Km./h-val,mint az törvényes lett volna.A büntetés 30 000.-körül volt.Nos én a barátom büntetésén okulva,annyira figyeltem a Km.-óra mutatóját,a vasúti átjárókban,hogy majdnem elcsapott a vonat,mert a fénysorompó figyelésére már nem volt elegendő időm.Úgy vélem a törvényhozók is belátták,hogy a fenti törvény nem volt jó,mert visszavonták azt,de ettől a komám nem kapta vissza a pénzt és még hányan?

Volt egy csőrös FORD Transitom,melyről egy reggelre ellopták az alumínium platót.Az események észlelése után rögtön feljelentést tettem,majd miután a rendőr közölte velem,hogy nem tud az ügy után menni,mert nincs pillanatnyilag autója,magam indultam el forró nyomon,és 3 óra múlva betekertem kerékpáron a rendőrségre,közölvén a nyomozóval,a 3 elkövető nevét,a bérelt utánfutó és annak vontatója rendszámát,-melyre az volt a reakció,hogy mit önkényeskedek én.A platót egyébként lezúzva visszakaptam,valamelyik MÉH telepről,úgy hogy gyakorlatilag a felvásárlási árat kifizettem.Az ügyből bíróság lett,melynek költségeit természetesen én álltam.A fiatalokat elítélték valamilyen pénzbírságra,melyet kötelesek voltak megfizetni az állam számára.Részemre a bíróság megítélt 100 000.-Ft,vagyoni kárt,melyet az elkövetőknek kellene részemre kifizetni,-melyet azóta is várok egyre csökkenő reménnyel.Megjegyzem,hogy akkori áron az a plató 1 000 000.- körül volt,arról már nem is beszélek,hogy a rendőrségi kárszakértő a megbeszélt időpontban nem jelent meg,majd úgy két nap múltával,bejelentés nélkül,amikor nem tartózkodtam itthon.

Tudnék még írni a fentihez hasonló negatív tapasztalatokról,de minek,-nektek is van elég.

Szeretnék olyan országban élni,ahol az emberek bizalommal fordulnak a rendőrhöz,magukénak érzik a rend őrét,feltétel nélkül megbíznak benne,oltalmat és védelmet találnak a személyükben.Úgy gondolom ez az idő még nem jött el,ezért csatlakozom a,ha jól emlékszem "apró ernő fődandár kommisár nagyságos főrendőr ÚR-hoz,ex elvtárs,-aki benedvesítette a rendőrpalota falát,olyan emberi testből származó folyadékkal,amelyet az orvosi laborban szokás kérni,cukor vizsgálat esetén.

A fene egye meg,milyen nehéz valami vulgáris dolgot szalonképesen megfogalmazni,-szóval lehugyozta,a saját aklát egy főkutya.

Túl a fentieken,azért vannak a rendőrség állományában olyanok akikre bizalommal tudok nézni,mert ott sem mindenki lehet rossz és biztos van aki szolgálni akarja a népét,no és a rendőrkutyák.

Üdvözlettel:Che

Komment

GYARLO AZ EMBER MINDENRE KEPES A.... meg MINDEN SZENTNEK MAGA FELE......stb. A problema itt kezdodik meg azt mondjak hogy valamilyen szinten a foglalkozasok,hobbik, szelekcionaljak nagy mertekben az embertipusokat a rajuk jellemzo tulajdonsagokkal.Az eggyenruha , fegyver ,stb es az ezzeljaro konzekvenciak valoszinuleg bizonyos tulajdonsagu individuamok-at szelektal nagy reszben.Termeszetesen nem minden esetben, meg a helyzet a milioooo(nincs pontom azo-ra) is alakitja a jellemeket es nem mindig pozitiv iranyba. Mert ha sokszor megtortenik egy dolog elosszor talan megutkozol rajta(kollegak viselkedese a fonok jogtalan kovetelesei stb.) egy ido utan termeszetesse valik es az lessza normalis.En egy idoben kollaboraltam a bunuldozesi szervekkel termeszetesen nem a kozlekedesi kihagasokra vonatkozoan, hanem egy kicsit komolyabb dolgokban.No amibe bele latsz ilyen esetekben az azert erdekes nem mindennapi gyomor es szellemi proba.Nem irigylem oket.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X