Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zene!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!
    Na jól nézünk ki! Húzzatok csak! Abból a sz.ros pénzből akartam alkatrész venni az Etz-hez. Utána meg műszakit akartam csináltatni. És igen! A balfütyi szorozva a marha a köbön, osztva a 36 évszer vérnyomás plusz idegbajjal.
    sepy, Fergusson és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Abból a sz.ros pénzből akartam alkatrész venni az Etz-hez. Utána meg műszakit akartam csináltatni.
      Nálatok 6000 ből kijön valamiféle alkatrész+egy műszaki Rögtön oda költözöm !
      Hány méteren hány forintot (vagy bármit!) tudsz elhagyni!.
      Nekem a műhelytől a kapuig 10-12 méter. Betettem a zsebembe az ügyfél által kapott 10e forintot, majd kikísértem a kapuhoz. visszafele venném ki a pénzt, hát nem találom csak a lyukat a zsebem alján. Akkor kezdtem ideges lenni, mikor megláttam hogy a pulim erősen csámcsog ! ( és nem a vacsiját )
      sepy, UK és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Meg nyomtam a tetszik-et,de persze hogy nem tetszik!Szerintem nem túl sokan vagyunk itt akikre rá dohosodik a ,,lóvé"!
        Így hát mindenkinek küldöm bánatos,együtt érző fejcsóválásomat aki elveszít valamit!
        ...........hogy rövid legyek és azért még a korlátozott műveltségem keretein belül maradjak!......sz.r ügy!
        sepy, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Húzzatok csak! Abból a sz.ros pénzből akartam alkatrész venni az Etz-hez.
          Legmélyebb együttérzésem a Tiéd. De nem azért volnánk itt együtt, ha nem próbálnánk egymást rögtön vigasztalni is. Na jó, az a KFT-s zene tényleg durva volt. Még Wsievers cseh-folklórjánál is durvább, mert azt legalább végighallgattam. (Az már a saját perverzitásom, hogy kétszer is. )

Viasztalódj Ivan Ivanovics szavaival. Amikor ő 20 év gulag után megkapta a járandóságát - 1000 rubelt - első dolga volt egy kaszinóban feltenni rulettre az egészet. Miután vesztett , megvonta a vállát és így szólt:

- Na igen, könnyen jött, könnyen ment!
          apacsavo, pasetta és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nálatok 6000 ből kijön valamiféle alkatrész+egy műszaki Rögtön oda költözöm !
            Jaj! Nem. Rosszul fogalmaztam am lila köd miatt. Csak első fék tömítések és fékfolyadék , meg pár pofa tartó stift és rugó lemez jött volna ki a 6000-ból. A műszaki más melókból jött volna össze.
            Viszont nem nyafogok tovább! Végül is ez a zene rovat!!!
            Lila köd? Jimi Hendrix Purple Haze

dongos78, CZsolti és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok! Emlékeztek a nyolcvanas évek autós scifi akció tv sorozatára? Hát naná! Knight Rider!
              De... Emlékeztek a nyolcvanas évek motoros scifi akció tv sorozatára? Neeeeeem?
              Sreethawk!!! Előadó: Tangerine Dream - Le Parc
              wsievers kedvelte ezt.

Komment

Találtam nektek egy gyöngyszemet ismét:
                CZsolti és pasetta kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusztok!

Akkor annak örömére,hogy egy évre van tárhelyünk,-hallgassatok egy kis "mulatós" zenét!

Valószínű nem tudom normálisan belinkelni,de a Youtube-ba,be,rá....-szóval keressetek rá,érdemes meghallgatni és a szöveg a lényeg,mert mint mulatós,-hát mulatós!

Tehát:You-tube Pál Krisztina Kicsi huszár

Persze,hogy nem sikerült normálisan belinkelni,-nézzétek el a pöcsségemet!

Üdvözlettel:Che
                  sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

https://www.youtube.com/watch?v=iDXGHInhOZU
                    Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 ápr. 19, 10:28.

Komment

Szervusztok!

A kicsit fentebbi hozzászólás,-nem hozzászólás,mindent elrontottam benne,illetve nem pontos!

You Tube

Pál Krisztina "Kicsihuszár" (XXI.századi mulatós) Előadja:Kriszti és a Magyarucca

Komment

hallgassatok egy kis „mulatós” zenét!
                        Azt én is tudok, a sörözésen felbuzdulva:
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusztok!

Remélem,így már jó lesz!

https://www.youtube.com/watch?v=iDXGHInhOZU

Komment

Tessék ---Önök kérték !https://youtu.be/h8BTxl795bA

valami nem kerek
                            Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 ápr. 19, 20:47.

Komment

Ez a videó nagy jó ezzel zenével szerintem:

Aki esetleg nem tudná, Nordkappot megjárt Rozsdamarós barátaink csinálták

Komment

Szervusztok!

Nem tudok megnyitni szinte semmilyen feltett linket,mert valamilyen "szűrőt" rakott fel nekem a gurum,hogy védve legyek a számítógépes vírusoktól és sütiktől,ami nagyon jó dolog,de az a hátránya,hogy sokszor azt sem tudom miről van szó.

Most például van itt ez a Kicsihuszáros mulatós,-hosszú idő óta ez a dal számomra,ami görbe tükröt tart a jelenlegi társadalom arcába,-végre egy dal aminek mondanivalója van.Szeretném,ha meg tudnátok nézni és hallgatni,de egyáltalán nem vagyok biztos benne,hogy úgy tudtam felrakni,hogy el is ér hozzátok.

Ilyenkor hibásnak érzem magam,mert szeretnék valami értelmeset eljuttatni felétek,de a korlátolt tudásom miatt nem megy,-bocsánat.

Ricsi!

Mi az a Nordkapp és kik a rozsdamarósok és melyik videó a nagyon jó?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X