Emlékezzünk azokra is akiknek:nem áll módunkban ma a sírja fölött:fejet hajtani!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hajtsuk meg fejünket!
Collapse
X
-
Ismét eljött az emlékezés napja minden olyan társunkra,akik elhagyták a földi létet és távoztak közülünk.Vannak ismert nevek,akiket most nem sorolnék fel és minden bizonnyal olyanok is kiknek halálhíre nem jutott a fórum közösségének tudtára,de már nincsenek velünk.Gondoljunk most rájuk és azokra az emberekre is akik értelmetlen halált haltak a közutakon akár ön,akár mások hibájából!1 kép
- 7 likes
Komment
-
Szervusztok!
Elmúlt a vidám nyár és elérkeztünk a novemberhez is,lassan vége az évnek.Nekem nagyon szomorú időszak ez,mert minden az elmúlásra emlékeztet.Egy rövid időre emlékezzünk meg most mindazon fórumtársunkról,akik már nincsenek közöttünk és testük visszaadatott az örök körforgásnak,-a természetnek.Nevek felsorolása nélkül,emléküket és írásaikat felidézve,szeretettel gondoljunk rájuk!
A minap szitáló esőben mindenféle kis utcákon át,kerékpároztam ki a temetőbe,olyan rossz érzés volt látni,abban a latyakos,hideg időben azt a sok lakatlan,omladozó házat melyek előtt elhaladtam és oda is vissza is az járt a fejemben,itt is valaha,nem oly régen élet volt,most meg pusztulás és romlás van,de az élet ilyen,egyszer fent,egyszer lent a kerék és egyszer majd meg is áll,ha az idő odaér.
Üdvözlettel:Che1 kép
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok!
Che! Teljesen igaz, amit írsz! Bár felénk a tulajdonosok adás-vétel útján cserélődnek, de sok "régi" ismerősről tudom, hogy pár hónappal- évvel később meghalt. Az újak... Vissza sírom a nyolcvanas éveket. Taknyosként szinte mindenkit ismertem. Ma már csak keveseket. Szomorú, de Bácsikám 72 éves, szomszédja Tomi bá' 70 körüli, én meg párnap múlva 41. Mi hárman maradtunk a rendszerváltás előtt a környéken születettek közül.
"A halottak láthatatlanok ugyan, de azért jelen vannak."
Szent Ágoston
- 2 likes
Komment
-
" visszanézek életemre elmerengek csendben" ... ahogy a régi nóta is mondja , megjelennek régi mesterek , barátok , ismerősök ... sokan már nincsenek közöttünk . Rossz érzés a temetőbe menni november első napján , úgy hogy egyre több ismerős neve van a fejfákra felírva ... akikre felnéztél ... akitől tanultál ... akik tettek valamit érted .. és mostmár nem tudsz viszonozni semmit .
Ennyit a szentimentalizmusról ! (bár néha jól esik) de nézzünk inkább előre !
- 5 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése" ..Rossz érzés a temetőbe menni november első napján , úgy hogy egyre több ismerős neve van a fejfákra felírva ...
Lehet, hogy van aki kinevet érte, de ilyenkor úgy érzem, hogy azzal, hogy rendbe rakom őket, és is újra lehet velük motorozni, látják őket a népek az utakon, ez valahol tisztelgés azok előtt, akik tervezték, legyártották, megvették, és tulajdonosai voltak ezeknek a gépeknek.
- 4 likes
Komment
Komment