helló!hogyan lehet a regisztrációt +szüntetni???
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
utolsó kérdés
Collapse
X
-
János eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehelló!hogyan lehet a regisztrációt +szüntetni???
Aludd ki Magad!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 7 likes
Komment
-
ApaE
-
János eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehelló!hogyan lehet a regisztrációt +szüntetni???
A saját stílusodban, kicsit szerencsétlenebbre sikeredett bemutatkozásod után, úgy tűnt, hogy egyenesbe kerültünk. Többen igyekeztek kitüntetet kedvességgel fordulni feléd. Erre megint teljesen negatívan reagáltál.
Én azt javaslom, ha nem akarod, akkor ne látogasd az oldalt. Ennyire egyszerű. Nem kell ehhez külön adminisztráció.
Ha viszont látogatod, akkor próbálj meg alkalmazkodni a közösséghez. Ez nem különlegesség, minden közösséghez kell tudni alkalmazkodni. Szerintem.
Törölni akkor foglak csak - de a nem a kérésedre -, ha továbbra is folytatódik ez az értelmetlen zagyváskodás.
- 2 likes
Komment
-
Tisztelt ApaE!
Kérdésedre a válaszom:A puding próbája az evés.....
oké!
Én ilyen vagyok...fikáznak,hogy:hogyan írok...hogyan fogalmazok????Miért ne tenném?
nekem ez így jó...A zagyvaságért nem csak én felelek...sehol sem találtam tiltó mondatokat a reklámozásomra..bocsi!az,hogy pár "vasas"nekem esett ezért..bocs ők támadtak nem én estem nekik.
Komment
Komment