Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Mezőkeresztesi Kerekes majális

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

II. Mezőkeresztesi Kerekes majális

Második alkalommal kerül megrendezésre Mezőkeresztesen a kerekes majális, mindenkit szeretettel várunk motorral vagy anélkül, ha nincs mit csinálnia a május 1-i hosszú hétvégén.
    Programok:
    Április 30 Mezőkeresztesi és környéki veterán motorok bemutatója
    Helyszin: Mezőkeresztes város Népkert
    Május 1: Felvonulás a város útcáin zajkeltés(mindenkit szeretettel várunk motorral, kerékpárral, traktorral Jogosítvány forgalmi nem szükséges)
    Egy kis ízelítő a 2011-es rendezvényről

Motorosok Mezőkeresztes utcáin

Click image for larger version

Name:	P5013737.jpg
Views:	1
Size:	198.6 KB
ID:	154327Click image for larger version

Name:	P5013741.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	154328Click image for larger version

Name:	P5013746.jpg
Size:	196.0 KB
ID:	154329Click image for larger version

Name:	P5013748.jpg
Size:	196.9 KB
ID:	154330
    Utoljára szerkesztve a következő által: darkside; 2012 ápr. 14, 15:15.

Köszönöm mindazoknak akik kíváncsiak voltak május 1-i programjainkra és előttek közelről és távolabbról. Egy kis egyveleg ha lemaradtatok volna.

2012-04-30-101.avi - YouTube
    2012-05-01-120.avi - YouTube
    2012-05-01-123.avi - YouTube
    Utoljára szerkesztve a következő által: darkside; 2012 máj. 07, 18:43.
    movisz, Che és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A rendezőségi TLB az nekem olyan ismerős csak nem Bordogkeresztúri vagy onnan származó

Komment

Igen a rendezőségi "TLB" bodrogkeresztúri magyar motorok múzeumában készült és ott szolgált, de ez az egy hozzánk került és itt is felvezetőmotorként szerepelt a rendőrkapitánnyal a nyergében.

Komment

A rendezvénynek volt veterán vonatkozású programja ? ha nem tervezitek ?

Komment

Hétfőn lehetett nézelődni, beszélgetni, enni-inni. Kedden volt egy 20 km-es motorozás, Mezőkeresztesen, Mezőnagymihályon, utánna evés-ivás, meg az oldalkocsisok megmutatták mit tudnak. Milyen programra gondolsz?
            Azért nem volt értelme ügyességi vagy lexikális programnak, mert helyiekmotorjai voltak, mindenki ismer mindenkit, a távolabbiak autóval jöttek, nem veteránnal. Most van napirenden az egyesületbe szerveződés és lehet jövőre lesznek programok is de ez még a jövő titka.

Komment

Én annak a híve vagyok, hogy ahol van program ott van "tömeg" is. Egy jó programmal és annak megfelelő terjesztésével ez még-inkább igaz. Bár ellen példák mindig vannak.
              Ha lesz szerveződés akkor a programot is lehet a szervezet céljához kalapálni
              Bár én radikális vagyok a program területén. Ez arra értem, hogy ha veterán találkozó akkor ott csak és kizárólag 25 év felett. Ezért pár veterános elítélhet, de nekem kiábrándító pl egy túrán vagy felvonuláson stb.. ha egy robogó van előttem.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ha veterán találkozó akkor ott csak és kizárólag 25 év felett
                ezzel diszkriminálásra kerülnek azok, akik jelenleg próbálnak életet lehelni egy 25év feletti motorba, de van fiatalabb vasparipájuk, amivel megjelenhetnének egy ilyen rendezvényen, mint például én is, vagy csak simán van egy nem veterán korú motorjuk, de szeretik a régi gépeket, mert szépek, mert gyerekkori emlék fűzi őket hozzá, stb.

valóban, a veterán találkozó középpontjában az idősebb motorok álljanak (guruljanak), de ne legyen az se kizárva, akinek nincs, vagy éppen nem tudott azzal jönni

persze a "programnak" lehet olyan része, amin kizárólag a veteránok vehetnének részt, de ez már részletkérdés.

(lehet kicsit nagy feneket kerítettem a dolognak, de ez csak az én véleményem, és nem ítélek el senkit azért, mert ő nem osztja! )

ebben az esetben amúgy is arról volt szó, ha jól értem, hogy helyi lelkes amatőrök (nem leszólásból mondom így!), akikben az minden bizonnyal közös, hogy szeretik a motorokat, szerveztek egy összeröffenést!
                Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 07, 23:53.
                movisz kedvelte ezt.

Komment

A hétfői nap a veteránokról szólt, a helyi és környéki veterán motork megmutatása a nosztalgiázni vágyóknak és azoknak akik még nem láttak ilyeneket, bár még lettek volna különlegesnek számító motorok, de nem tudtak sajnos kijönni. A keddi nap a gépekről szólt, kinek mi van, vagy mivel tud eljönni, mert tényleg volt olyan akinek nem volt kész a motorja, vagy nem érezte még menetbiztosnak, meg volt olyan is aki csak motorozni szert.De tavaly volt veterán traktor meg több kerékpáros is. Szerintem ha ilyen vegyes a felhozatal akkor mindenki megtalálhatja a kedvencét, mert vot gumifüstölés, egykerekezés, oldalkocsival zsonglőrködés, meg persze motorozás.

Meg régen is gyártottak robogókat, akkor most diszkrimináljuk őket (Tatran, Tünde, Panni, Puch stb.)
                  Utoljára szerkesztve a következő által: darkside; 2012 máj. 08, 06:01.
                  movisz és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ezzel diszkriminálásra kerülnek azok, akik jelenleg próbálnak életet lehelni egy 25év feletti motorba, de van fiatalabb vasparipájuk, amivel megjelenhetnének egy ilyen rendezvényen, mint például én is, vagy csak simán van egy nem veterán korú motorjuk, de szeretik a régi gépeket, mert szépek, mert gyerekkori emlék fűzi őket hozzá, stb.

valóban, a veterán találkozó középpontjában az idősebb motorok álljanak (guruljanak), de ne legyen az se kizárva, akinek nincs, vagy éppen nem tudott azzal jönni

persze a "programnak" lehet olyan része, amin kizárólag a veteránok vehetnének részt, de ez már részletkérdés.

(lehet kicsit nagy feneket kerítettem a dolognak, de ez csak az én véleményem, és nem ítélek el senkit azért, mert ő nem osztja! )

ebben az esetben amúgy is arról volt szó, ha jól értem, hogy helyi lelkes amatőrök (nem leszólásból mondom így!), akikben az minden bizonnyal közös, hogy szeretik a motorokat, szerveztek egy összeröffenést!
                    Nos igen ez egy jó érv!
                    De én akkor is tartom magam. Maximum egy kompromisszumot tudok elképzelni. Jöhet de időrendi sorrend lesz. Azaz évjárat sorrend. Ha felvonulunk például akkor robogó vagy egy 600-as stb csak a végén jöjjön.

Komment

Az újak itt is egy "csordába" verődbe voltak, csak az a baj hogy a veteránok egy része nem szereti a tötymörgést és néha elkerülhetetlen nekik egy kis pihenés vagy valami technikai malőr ezért a sorrend szokott változni főleg a vége változatos.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X