Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kiállítás - Hejőbába - Hejőmenti Sokadalom

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kiállítás - Hejőbába - Hejőmenti Sokadalom

Szép napot mindenkinek!

Aki Holnap Borsod megyében motorozgat Tiszaújváros környékén, az ha gondolja guruljon egyet Hejőbába felé is, mert itt a közösségi parkban a hétvégén "Hejőmenti Sokadalom" rendezvényt szerveznek, így haverommal és egy helybéli motor gyűjtő közreműködésével kiviszünk 6-7 motort kiállítani. Látható lesz Simson Star, schwalbe, Danuvia, 175ös Czetka, Pannonia T2, IZS és az én 350es Czetkám is. Reggeltől kint leszünk szerintem vagy 4-5ig, aki gondolja és teheti nézzen el erre felé

További szép napot!!

helló mivel a holnap délelőttömet elrontották így Bodrogkeresztúrra nem tudok odaérni
    De ha délután időre hazaérek akkor lehet arra fordulok a P10-el. bá Lehet lesz 6 is mire oda tudnék érni

pontosabb program van ?
    Bilo kedvelte ezt.

Komment

Helo. Ezt a kis programot mi szerveztük bele később, hogy legyen közben egy ilyen is amíg mennek a hivatalos programok, ez úgy is csak pár motor nem egy nagy kiállítás, azt nem tudom pontosan meddig leszünk, reggel 8tól visszük ki őket, és azért gondoltunk maximum 5-re mert igaz nincs messze de még haza kell vinni őket az öreghez és vmeiket csak tolva visszük, ha nem megy a lábán aztán még el kell pakolnunk őket a garázsba is.

Komment

helló
        Nos Jártam arra. Bár ami igazán érdekelt volna, hogy megnézem "T2" már nem találtam. Csak a Czetka-t és Kis Cseplet.

Czetka-ra egy két tipp ezt a szint ne erőltesd elején azt az ormótlan műanyagot tedd el emlékbe a Pannónia H-s szerszámos ládát add oda egy Pannóniásnak Ez nem egy drága költségvetésű motor gyárin szerintem szebben nézne ki Nem sértésből csak halt magánvéleményem

És ha ottani helybeli vagy nem tudsz valamit az Igrici féle rendezvényről ? már nem lesz? vagy csak mostanában van kimaradás ?

Komment

Heló!
          Láttam egy Pannoniát, akkor te voltál, hát sajnálom, pedig reggel szépen kijöttek bár 4 fele kezdtük vissza vinni őket mert a 175ös Czetka meg a Schwalbe nem akart a saját lábán menni aztán azt vissza kellett tolni. A Csepel az a fotós srácé volt, a képekhez hozta ki, szép db volt, a nagy czetkával meg mi voltunk azért volt még kint Köszi a tippeket, hát a szín kicsit erősebb lett mint akartam de még lesz fényezve, mert szóró gittelni meg néhol erősíteni kell az idomot, am nem nagyon hajtok az eredeti állapotára így szeretném használni ahogy anno apám megcsinálta magának, így legalább nem látok még egy ilyet szembe jönni Én 2 éve szedtem újra szét h rendbe rakjam 17 év garázsban csücsülés után, de nem nagyon változtatok rajta, így is azt mondják hogy ritka vad gép volt a korában, legalább most sem marad megpillantás nélkül

Amúgy Igriciről nem tudok semmit, de ha lenne vmi komolyabb akkor sztem szólt volna az öreg, de nem tudom

Komment

Ha 5-6 óra között láttad és P10-es volt és fürgén távozott akkor nagy a valósínűsége, hogy én távoztam
            Bilo kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X