Gabikám mikor sikálom helyetted is teszem, jövőre meg remélem Te is sikálod velünk Erzsike meg lesz a meós.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
FONTOS!!!! KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!!!
Van egy hírem/kérdésem. Lehetőség adódott rá, hogy kettőre bővítsük az nyári találkozók számát. A Szentendrei szigeten, Kisorosziban a szigetcsúcson működő kemping üzemeltetését egy barátom vette át, és fölajánlotta, hogy mehetünk a nyáron bármikor és rendézhetünk ott is így találkozót. Hatalmas fás, füves terület a Duna-parton. Kapunk itt is egy külön placcot, még a járművek számára is.
Mit gondoltok? Legyen ez is?
- 9 likes
Komment
-
Szervusztok!
Kicsit lassan ébred a társaság,-illetve nincs aktív válasz a feltett kérdésre.A Kisoroszi találkozó azoknak lenne a legjobb,akik Pest környékén,vagy a Dunántúlon élnek.Nekünk Békésieknek a távolság megközelítőleg annyi,mint elmenni Tiszakeszibe.Nézegettem a térképet,hogy hogyan tudnék eljutni úgy,hogy ne kelljen Pesten kóvályogni,mert azt nagyon utálom,de elég nehézkes,főleg azért,mert nincs helyismeretem,valamint azt sem tudom melyik utak arrafelé a fizetősek.Azért nem reménytelen mert,ha egyszer elindul az ember,akkor valahogy oda is ér.Azt nem tudom,hogy a szezon korai időszakában lenne jó ez a második találkozó,vagy az utószezon táján,de úgy vélem akkor amikor a legtöbb idő válasz el minket a fő,-Tiszakeszi találkozótól.
Mindenképp felelősség ebben a kérdésben dönteni,mert egyrészt Attila megint felvállalt valamit a közösségért és,ha úgy döntünk,hogy legyen,akkor tartani kell a szavunkat,valamint akkora létszámban kell megjelenni és úgy kell viselkedni,hogy ne hozzunk szégyent sem magunkra,sem a szervezőre.
Ahogy az előbbi hozzászólásomban írtam,nem ígérem teljességgel,hogy részt tudok venni az esetleges kisoroszi találkozón,a szándék megvan,de a lehetőség korlátozott,annak ellenére,hogy nagyon jó veletek együtt lenni.
Annak ellenére,hogy a második találkozónk megtartása még annak minden porcikájában igen képlékeny,köszönöm Attilának,hogy eljárt az érdekünkben és lett egy második lehetőség is.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogyan tudnék eljutni úgy,hogy ne kelljen Pesten kóvályogni,mert azt nagyon utálom,de elég nehézkes,főleg azért,mert nincs helyismeretem,valamint azt sem tudom melyik utak arrafelé a fizetősek.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Kicsit lassan ébred a társaság,-illetve nincs aktív válasz a feltett kérdésre.A Kisoroszi találkozó azoknak lenne a legjobb,akik Pest környékén,vagy a Dunántúlon élnek.Nekünk Békésieknek a távolság megközelítőleg annyi,mint elmenni Tiszakeszibe.Nézegettem a térképet,hogy hogyan tudnék eljutni úgy,hogy ne kelljen Pesten kóvályogni,mert azt nagyon utálom,de elég nehézkes,főleg azért,mert nincs helyismeretem,valamint azt sem tudom melyik utak arrafelé a fizetősek.Azért nem reménytelen mert,ha egyszer elindul az ember,akkor valahogy oda is ér.Azt nem tudom,hogy a szezon korai időszakában lenne jó ez a második találkozó,vagy az utószezon táján,de úgy vélem akkor amikor a legtöbb idő válasz el minket a fő,-Tiszakeszi találkozótól.
Mindenképp felelősség ebben a kérdésben dönteni,mert egyrészt Attila megint felvállalt valamit a közösségért és,ha úgy döntünk,hogy legyen,akkor tartani kell a szavunkat,valamint akkora létszámban kell megjelenni és úgy kell viselkedni,hogy ne hozzunk szégyent sem magunkra,sem a szervezőre.
Ahogy az előbbi hozzászólásomban írtam,nem ígérem teljességgel,hogy részt tudok venni az esetleges kisoroszi találkozón,a szándék megvan,de a lehetőség korlátozott,annak ellenére,hogy nagyon jó veletek együtt lenni.
Annak ellenére,hogy a második találkozónk megtartása még annak minden porcikájában igen képlékeny,köszönöm Attilának,hogy eljárt az érdekünkben és lett egy második lehetőség is.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Nos, akkor (konzultálva néhány taggal), arra a következtetésre jutottunk, hogy évi két, egymástól távol eső találkozó megoszthatná a társaságot, és előállhatna az az állapot, ahol a közelsége, időpontmegfelelősége miatt lenne az egyiknek és a másiknak is egy törzsréstvevő gárdája, akik pedig mindkettőre elmennének, azok maradnának kevesebben. Így többet ártana, mint használna, hisz két csoportra válaasztaná társaságunkat, és pont az eredeti terv ellenében dolgozna. Miszerint legalább évente egyszer találkozzunk személyesen. Így ezt a lehetőséget most elvetem.
Másik, esetleg használható lehetőség: fölváltva legyen két helyszín. Egyik évben Tiszakeszi, másik évben Szigetmonostor. Vinne némi változatosságot a találkozásainkba. Más természeti és emberi környezet, szórakozási, kirándulási lehetőségek stb.
- 11 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNos, akkor (konzultálva néhány taggal), arra a következtetésre jutottunk, hogy évi két, egymástól távol eső találkozó megoszthatná a társaságot, és előállhatna az az állapot, ahol a közelsége, időpontmegfelelősége miatt lenne az egyiknek és a másiknak is egy törzsréstvevő gárdája, akik pedig mindkettőre elmennének, azok maradnának kevesebben. Így többet ártana, mint használna, hisz két csoportra válaasztaná társaságunkat, és pont az eredeti terv ellenében dolgozna. Miszerint legalább évente egyszer találkozzunk személyesen. Így ezt a lehetőséget most elvetem.
Másik, esetleg használható lehetőség: fölváltva legyen két helyszín. Egyik évben Tiszakeszi, másik évben Szigetmonostor. Vinne némi változatosságot a találkozásainkba. Más természeti és emberi környezet, szórakozási, kirándulási lehetőségek stb.
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
.....mégis csak van telepátia ? csak annyit tennék hozzá , amit mindenki tud : a veterános szakmában ,annál értékesebb valami , minél kevesebb van belőle ...
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetelepátia ? lobbi? .....stb , stb ... mindegy ha jó cél érdekében történik ...
- 1 like
Komment
Komment