Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
Collapse
X
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseŐszintén szólva,engem személy szerint az sem érdekelne,ha ebben a három napban ki se tehetném a lábam a révház udvaráról....
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért a fürdőzés csak hiányozna nem?
- 3 likes
Komment
-
Úgy bizony a Tisza nélkül nem is lenne az igazi,bár a faház is nagyon jó,de úgy egyben az már olyan éden szerű.Részünkről a sátortábor is megfelel,bárhol a Tisza parton,de azért Tiszakeszi az Tiszakeszi,visszahívja az embert,-lehet azért is mert idáig mindig szép időt fogtunk ki és a társaság is nagyon jó,pedig az első találkozón még nagyon méregettük egymást,de hamar egymásra találtak az érzések.
Egyszer talán főzhetnénk egy halászlevet is,mert azt se felejtsétek,hogy a tiszai hal ízvilágának nincs párja a világon se,de honnan szerezhetünk a Tisza partján tiszai halat,hiszen már a halászat sem olyan egyszerű,mint régebben.A sült keszeg,ha eszembe jut,-hát még mindig kicsordul a nyálam,-igaz jóllakni nem lehet vele,mert olyan mint a pattogatott kukorica,de az íze az fenséges.
Jó lenne még látni egyszer a tiszavirágzást is,de az egy jó másfél hónappal korábban van és arra pillanatnyilag nem sok esélyt látok,hogy akár egy hétig is figyeljem a vízparton,hogy mikor is következik be.A nóta is úgy hangzik,-"Gyönyörű a Tisza,mikor kivirágzik"..
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Tiszát szerintem a tábor területéhez számolhatjuk.
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyszer talán főzhetnénk egy halászlevet is,mert azt se felejtsétek,hogy a tiszai hal ízvilágának nincs párja a világon se,de honnan szerezhetünk a Tisza partján tiszai halat
Feltételezem Kesziben is vannak iparszerű vagy megélhetési horgászok és esetleg Attila ismer is ilyent.
Mondom ezt én, aki a halászlé főzéskor elköltözik a környékről is.
- 4 likes
Komment
-
Kedves Emu!
Szeretném tudni,-általában a halat nem szereted,az íze a szálka miatt,vagy csak a halászlét és mi az oka,hogy "menekülsz a környékről is"..Nekem a pacalpörkölttel voltak rossz tapasztalataim,egyszer Pestről hazafelé megálltunk Lajosmizsén egy vendéglőnél és rendeltünk egy pacalt,-hát olyan oltott mész aromája és általában mész íze és szaga volt,hogy szinte megundorodtam tőle,de ettől függetlenül Tiszakeszin megkóstoltam és ízlett.Azért nem kértem repetát,mert a babgulyástól a keszegig végigettem mindent és úgy éreztem elteltem.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMáté mi azért el megyünk dinnyét venni??,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Remélem ez a programfüzetbe is bekerül....
Az én hangos gondolkodásom erről a Keszi, nem Keszi dologról, csak annyi hogy szerintem senki sem azért utazik annyit hogy lássa a Tiszát vagy Tiszakeszit (bár tényleg nagyon szép a tiszavidék). Sokkal inkább azért, hogy megismerjen új embereket, arcokat tudjon társítani nevekhez, és ápolja a régi kapcsolatokat. Teljesen lényegtelen a helyszín, a lényeg hogy találkozunk, és háromnapra kiesik a külvilág számunkra. Én ugyan úgy elmennék Kaposvárra is vagy Rozsályba csak azért, hogy találkozhassunk, legalább arra a 3 napra. Nem állt szándékombam megbántani senkit, de nekem ez a szerény meglátásom, és úgy ki kívánkozott belőlem
- 7 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyszer talán főzhetnénk egy halászlevet is,mert azt se felejtsétek,hogy a tiszai hal ízvilágának nincs párja a világon se,de honnan szerezhetünk a Tisza partján tiszai halat,hiszen már a halászat sem olyan egyszerű,mint régebben.A sült keszeg,ha eszembe jut,-hát még mindig kicsordul a nyálam,-igaz jóllakni nem lehet vele,mert olyan mint a pattogatott kukorica,de az íze az fenséges.
Ha más helyre kell szavazni, akkor szerintem is valami vízpart hely, mert a meleg így is sok szokott lenni . Akár választhatunk valami hangulatos kis fürdőt is. Mondjuk a Tiszacsegeit.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
A való életben sem politizáltam ( nem is lehetett) na meg nem is éreztem szükségét sem. A élet enélkül is elég nehéz ( legalábbis nekem mindig az volt) hát még a politikával!
Na mos, ha tényleg csak azzal foglalkozunk, amiért odamentünk/megyünk ( lásd: RedBull477 kommentjét) akkor teljesen jó hely Tiszakeszi, ha van ott program (mármint a faluban) ha nincs. Igaz, én még nem sokat voltam veletek, de az idén is ott szeretnék lenni...jó a társaság, mindig tanul az ember köztetek, sokat nevettem/nevettünk....és még sorolhatnám.
Hajrá RedBull477! Veled értek egyet, teljesen
- 3 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMondjuk a Tiszacsegeit.
- 2 likes
Komment
-
Van 3 napunk, leszereljük a vasakról a horganyzandó dolgokat, és utolsó nap pedig alkatrészfelismerés, és gépjármű összeszerelés lessz a program, befejezési sorrendben mindenki elindulhat haza...
Az utolsónak elég vegyes gépe lessz...a sok-sok kimaradt felesleges alkatrésszel.
Kár, hogy ott tüzihorgany van, pedig mekkora ötlet!
Annyiban helytáll a dolog, hogy 'Csegén van egy kis kemping is, elférnénk.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2019 jan. 17, 20:33."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsegén van egy kis kemping is, elférnénk.
- 5 likes
Komment
Komment