2018 július 13-15.lesz a XIII. Orosházi Veteránjármű- találkozó és a XIII. Horváth Károly Emléktúra
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
XIII. Orosházi Veterán Találkozó
Collapse
X
-
Szervusztok!
Beszélek az egyik fő-fő szervezővel az orosházi találkozót illetően és akkor megírom a nevezési díjakat,hogy ebben a díjban mi foglaltatik benne,........ .Nem olcsó mulatság,az már biztos és van egy csomó szervezett program,díjazások,közös motorozás,autózás,kiállítás .
A régebbi találkozókról töltöttem fel képeket,valahol megvan itt a fórumon.
Üdvözlettel:Che
mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Van egy kiskertem egy kis házikóval igaz egyenlőre még villany nélküli de kultúráltnak mondható, szalonna sütővel ággyal vagy ágyakkal egy helyiséges sátorozásra alkalmasan a város szélén Gyopárostól nem túl messze. Ki úgy gondolja lóra vagy autóba és gyertek. Ide nem kell jegy csak elhatározás. Egy krumpli paprikást némi kolbásszal bográcsba készítve össze ütünk akár Józsi barátunkkal együtt.kvaga, és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Már csak nem krumplit rakunk a bográcsba,amikor kerül errefelé döglött ló is,-félre a viccel,-minden meg szokott oldódni a maga idejében,méghozzá flottul.
Próbáltam ma hívni a fő-fő-főt,igaz így este felé,de nem vette fel a telefont,tehát nem vagyok okosabb,így nem tudok megosztani veletek semmit ami az orosházi találkozó.anyagi részét illeti.Holnap újra próbálkozom.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,így nem tudok megosztani veletek semmit ami az orosházi találkozó.anyagi részét illeti.Holnap újra próbálkozom."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment