Persze hogy hozom, bár dupla költség és fele öröm. ( Ezt a riposztot azért nem kell túl gondolni. Csak olyan férfisan viccesnek tűnő De szépen el lessz az asszonyokkal mint tavaly. Mikorra értek kb oda? Most tényleg van dilemma. ZSiráf, vagy MOtorka. Legjobb lenne , ha tudná vezetni Zsiráfot. Még nem mertem neki odadani. Mégis egy Trabantról van szó.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
Szervusztok! Most jutottam el odáig, hogy mertem szavazni, nevezetesen, hogy megyek. Persze ha a Simson is úgy akarja. Egyenlőre optimistán nézek a dolog elébe. Persze szokni kell a gépet, sok éve nem mentem vele. A robogó után először nem értettem, hogy a bal oldali kart meghúzom, oszt még sem lassulok! Na igen, ha csak fékezek akkor nehezen érek oda. Üdv mindenkinek: Maci
- 5 likes
Komment
-
Kedves Maci!
Örülök a bejelentésednek és nagyon remélem,hogy a Simson is akarni fogja!Már mi is készülünk,egyenlőre még fejben,de már azért lassan pakolgatom össze a vinni szándékozott dolgokat.Azt még nem tudom,hogy mi a franccal fogunk menni,de idáig még sosem tudtam előre,mégis ott voltunk,remélem így lesz ez most is.
Mindenkinek,aki olvassa ezt az írást és van valamilyen köze a fórumhoz,azt mondanám,ha akartok egy jó élménynek a részesei lenni,akár szavaztatok,akár nem,akár pacsiztunk már,akár nem,-szedelőzködjetek és gyertek!
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
Szervusztok!
A halászlé főzést már valamely korábbi hozzászólásomban említettem,de többeknek nem nagyon tetszett az ötlet,mert nem szeretik.Úgy gondolom,ha már főzünk olyat kellene főzni,amely megfelel az általános közízlésnek,az-az passzol nagyjából mindenki nyelvéhez.Egyszer már azt hiszem a 2. oldalon írtam a főzésről,de semmilyen reakció nem történt a felvetésemre,amelyet továbbra is fenntartok,de érdeklődés hiányában egyenlőre várakozó állásponton vagyok.A dolgokat nem jó erőltetni,-minden esetre azt fogom csinálni,amit a társaság elvár tőlem az adott pillanatban,oszt jó van!A palacsinta sütőmet viszem,de sajnos az abban kotyvasztott mennyiség nem elég mindenkinek,bár a tartalmát bárkivel szívesen megosztom,de az akkor is kevés és azért nem szeretném egész éjszaka hőkezelni az alját.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Szervusz Mir-mur!
Igen tudom volt már rá példa,de most nem arra gondoltam a palacsinta sütővel kapcsolatban,hogy a lányok süssenek vele palacsintát.Újabban,ha szalonnasütésről van szó,vagy a barátok elhívnak szalonnát sütni,akkor rendszerint megvárom amíg a többiek végeznek a szalonnával és akkor én a palacsintasütőben kotyvasztok valamit,rendszerint kevés szalonna,fok és vöröshagyma,kevés kolbász,krumpli és tojás,meg ami még éppen van összetevőkből.Azért csinálom így mert a bolti szalonnákból,sajnos nehezebb egy csepp zsírt kicsikarni,mint halottból a szellentést és a kicsepegő zsír még ahhoz is kevés,hogy megzsírozza a kenyeret nem-hogy a forró csepegő zsír,megdinsztelje a kenyérre szelt hagymát.Hosszú várakozás után születik valamilyen,számomra nem teljesen kielégítő étel,ami ráadásul még szénportól fekete is,szóval nem rajongok a sült szalonnáért.
Megjegyzem,hogy gyerek koromban,amikor még hizlaltunk disznót,teljesen más állagú szalonnánk volt és abból valóban élvezet volt szalonnát sütni,de "hol van már a tavalyi hó"..
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA halászlé főzést már valamely korábbi hozzászólásomban említettem,de többeknek nem nagyon tetszett az ötlet,mert nem szeretik.
És mostanában hogy érik a koviubi, szívesen eszem zsíroskenyeret.
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekar hogy a Tiszabol nem tudunk kirantani valami hasonlot csinalnank jo halaszlevet
- 5 likes
Komment
Komment