Közlemény

Collapse
No announcement yet.

VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #61
    Necem vannak ehhez hasinlo palackjaim campingas-tol szerintem azok compatibilisek en nem hasznalom oket ha megyek elviszem.Az ilyen kompact fozoket mar nem aruljak utan toltos palackokkal .Van vagy 3 fele sistema ebbol 2 a campingas amit tobbnyire csak ok hasznalnak ,a harmadikat pedig a nagy tobbsegeben az oeszes tobbi gyarto de midegyik nem toltheto elvileg..

    Komment


      #62
      Józsikám mindenki a te kávédat akarja ,ha a fene fenét eszik is......!!!!
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

      Komment


        #63
        Én a kávét viszem mint tavaly / most hozzádig Józsikám /. A kávédat még nem sorolták a Hungarikumok közé de az egy Keszikum! Olyan mint Emu réz bográcsa de nem szeretnék kihagyni senkit a sorból hisz mindenki hozzá tesz valamit a csapatban a jó közérzetért és a további maradandó emlékekhez. Nem utolsó sorban a Helyiek kik mindíg szeretettel fogadtak bennünket.

        Komment


          #64
          emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

          Basszus ha egy olyan eszközzel nekiállnánk a Tiszában pecázni, még az unokáinkat is felakasztanák.
          A karbidra akad ekkora kapás. Az a legjobb csali.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

          Komment


            #65
            Gyerekek!

            Szívesen adom,amíg csak tudom,különben is már tavaly is,amolyan közös költség volt,egyáltalán nem érzem úgy,hogy nekem ez teher.Sajnos elég kávés vagyok,főleg a reggeli ébredés után,tehát fel kell készülnöm az önellátásra,de úgy tűnik a társaságban több hasonló ember van hozzám.Nem volna életszerű,ha kora reggel kóvályognék a faluban,hogy hol lehetne meginni egy kávét?A másik ok egyszerűen az,hogy amikor csak akarjuk szinte azonnal elérhető közelségbe van,még kérni se kell nagyon.Az anyagiakról nem nagyon beszélek,mert már régóta nem iszom olyan szórakozóhelyes kávékat,nem tudom mennyibe kerül és nagyon nem is érdekel,de úgy vélem a miénk árban a töredéke.

            Jó lenne már egy kicsit komolyabban beszélni a főzésről is,mert akkor azért vinni kell sok mindent,húsvágó deszkát,késeket,bográcsállványt,fűszereket,tiszta vödröt,..... nem sorolom tovább,de ha csinálni akarjuk szükségesek.Egy főre felénk 20-20 dkg. húst számolnak.Meg kellene beszélni azt is,hogy a szokásos vendégeken kívül,kiket illene meghívni,-gondolok azokra,akik az elmúlt évek folyamán főztek,sütöttek ránk,-ilyenek a tavalyi babgulyás,csülkös pacal,...főzők és utoljára a HALÁSZOK,akik azt a mennyei keszeget sütötték és kifogták.

            Természetesen ilyen megvendégelésnek csak is akkor szabad nekifogni,ha belátható mennyiségű vendég lesz,mert egész Tiszakeszi lakosságát megvendégelni nincs képességünk és módunk,ezért az egész ötlet csak akkor aktuális,ha abból nem lesz sértődés.Nem erőltetem a dolgot,-gondoljuk át,úgy kollektívan!Várom Attila véleményét is ,mert Ő jobban ismeri a helyi viszonyokat és az emberek érzékenységét,mert csak úgy szabad az ilyesmibe belefogni,ha az könnyedén megy és nem szakít szét embereket hanem inkább összeköt.

            Szerintem sertéslapocka lenne a legjobb alapanyag,30kg. húsból,durván 120 ember tudna jóllakni,természetesen körettel lehet,hogy az már túl sok is,-nem tudom.

            Valamelyik LIDL újságban láttam,hogy van félkész nokedli is,akkor már azzal nem kellene küszködni,-kérdésróbálta már valaki,hogy milyen minőségű,érdemes vele foglalkozni,vagy nem?

            Nem tudom,-gondolkozzunk,de együtt,nem szeretném a szándékomat senkire se erőltetni és az is lehet,hogy az egész nem jó ötlet,magam is kétségek között vagyok,belül valahogy úgy érzem illene,de nagyon,de ugyanakkor bizonytalan is vagyok.Nekem nem lenne különösen nagy teher az a munka,amit a közösségre szánok,örömmel tenném.

            Üdvözlettel:Che
            Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2019 júl. 15, 21:39. Oka: Bekerült véletlenül egy szmájli,próbáltam kitakarítani,de sehogy se megy,-nem szeretem,de akkor maradjon

            Komment


              #66
              Kedves Józsi bátyám,

              Szerintem is jó ötlet a vendéglátás, és megkérdezem az érintetteket (leendő vendégeket), hogy el tudnak e jönni.

              Komment


                #67
                Kedves Attila!

                Köszönöm,hogy válaszoltál és érdeklődsz az emberek között,azt azért mondd el nekik,hogy "csajkát" és kanalat mindenki hozzon magával,mert ennyi terítékről,ilyen tábori körülmények között képtelenség gondoskodni és természetesen ki-ki ül,ahol éppen helyet talál magának.Úgy gondoltam,hogy ekkora mennyiséget,vagy közelítőleg ekkorát,már két bográcsban kell főzni,ami nem is baj,mert szándékaim szerint már,ha egyáltalán engem bíztok meg a főzéssel,az egyiket bárki megkóstolhatja,de a másikat csak a bátrabbak,mert azt egy kicsit férfiasabban ízesíteném,-ha nem baj.

                Lenne még valami,de arról majd privátban írok,-kíváncsi vagyok a véleményedre.

                Üdvözlettel:Che

                Komment


                  #68
                  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  mert azt egy kicsit férfiasabban ízesíteném
                  Házisárkányok számára?

                  Komment


                    #69
                    Nekünk olyan nincs Neked van? Nekem volt de eleresztettem hagy repüljön tovább!

                    Komment


                      #70
                      sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nekünk olyan nincs Neked van? Nekem volt de eleresztettem hagy repüljön tovább!
                      A család férfi tagságának nagy része, veszettül szeretik a nagyon erős kajákat .

                      Komment


                        #71
                        Kicsit szeretnék érdeklődni a Kesziben lévő hangulatról? A tavalyi évet kicsit leszámítva mindíg olyan hangulatos Faluba érkeztünk! Nem akarok Politikai Fórumot nyitni mi nem vág össze a Fórum eszméivel hozzánk jobban illik a mások számára reménytelennek kinéző rozsdás valami. Igaz nem közülünk vetődik fel a bűvös kérdés sem : - nem tudom, hogy mi de 25.000 ft. Mivel a 10. napon belül vagyunk elindítom a Vissza számlálást!!! Gondolom nem csak én vagyok így , hogy reszel a fene.

                        Komment


                          #72
                          Sándor!

                          Mi a fene ez a 25.000 ft,-egyáltalán nem értem?Az ottani politikai viszonyokra nem tudunk hatni,de itt már úgy meg van osztva az ország népe,hogy lassan a különböző politikai nézetek miatt,már egymás fogát fogjuk elszedni az utcán.Más a nézet és más az elv,de olyan világ soha nem lesz,ahol az emberek mind egyforma elveket fognak vallani és ez természetes.Meg kellene már tanulni egymást elfogadni úgy,ahogy van,-oszt jó.

                          Nem vagytok túl aktívak,úgy egészében sem,de abban sem,hogy most akkor főzzünk,vagy sem!Azért egy kicsit több aktivitást várnék,a qrvajéletbe!

                          Üdvözlettel:Che

                          Komment


                            #73
                            Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            most akkor főzzünk,vagy sem!
                            Főzzünk ! ....vagy nem ?................... Igazából egy kicsit bajban vagyok. Azt tudjuk hogy hogyan szeretnénk viszonozni, de ügy csinálni tudjuk e, hogy senkit ne bántsunk meg. Mivel mindenkit nem lehet megvendégelni a faluból, de ki az akit igen, és kit nem ! Erősen necces a dolog !
                            Reméljük taluga teljesen uralja a helyzetet.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2019 júl. 17, 20:38.

                            Komment


                              #74
                              Kedves Mir-mur!

                              Most már teljesen megvilágosodtam .

                              Komment


                                #75
                                mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Főzzünk ! .
                                Szerintem igen.. Ha ránk marad, akkor is szép gesztus.. Legföljebb toljuk magunkba míg el nem fogy..

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X