jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseott is tudjanak róla hogy hol voltam ahol nem kéne...
- 4 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHé, Emu!
A Cassida cucc érdekel még? Ha igen, akkor viszek magammal Keszibe...
És ígérem paprikávak nem viccelek! helyette pálinkával.Utoljára szerkesztve a következő által: emu; 2019 júl. 18, 22:42.
- 4 likes
Komment
-
Tegnap elhoztam a muhelyembol a Guzzit tobb mint egy ev allas utan friss benzinnel elso inditasra pozitivan valaszolt .Erdekes hogy ez mindig indul vannak ugyan ebbol az idoszakbol hasonlo motorjaim de a leallitasuk utan mindig tobbet kell foglalkozni veluk hogy mukodjenek,ez tobbnyire elsore pocc-roff .
- 9 likes
Komment
-
Sziasztok!
Természetesen mi is megyünk ismét,sak rengeteg a dolog és a gond mostanában,ezért nem vagyok annyira aktív....
Józsi bátyám!
A főzést illetően Ildi párom bevállal egy kukta szerepet,hogy megkönnyítse kicsit a főzés fáradalmait. Csajka helyett viszünk egy csomag eldobható mélytányért és hozzá való evőeszközöket. Ha valamit még ránktestálnátok,szívesen vesszük és ha tudjuk,visszük!
Van bográcsállványunk,bográcsunk is,ha igény van rá.
Nagyából ennyi jut most az eszembe,már várjuk a hét végét nagyon!
ui. Békülőnek eperlét viszek egy "keveset"
- 5 likes
Komment
-
Movisz Tudod ez egy Guzzi Szép gép bár mikor én a Floridáról érdeklődtem azt válaszoltad " egy traktor ". Valóban a sor 4 hez hasonlítva az de körbe kell nézni azt is. Minden a helyén mindenkor érzed / 100- 110 nél símul ki / , hogy motor van alattad és működik. Volt ideje a tervezőnek befejezni is ez mostanság nem így van. Elmúlt 31 de teszi a dolgát.
- 3 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesikerült beszereznem egy echte utánfutót simson sr szériához, mivel azonban puhatestű vagyok, nem sr-rel, hanem más eszközzel (különösen, hogy a H40 sorozat nem túl combos)
indulok...
Amúgy jelentem megyek én is, mert olyan ez mint a Veterán Autó- Motor, hogy az első számtól megvan mind, valami qrva nagy katasztrófának kell történni hogy a következő számot ne vegyem meg.
Viszont vasárnap retrocross futam lesz Veszprémvarsányban, így én ha felébredek lelépek mint kurva a sezlonyról
Éa ebből egyenesen következik a motorkerékpárom is!
- 4 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseígy én ha felébredek lelépek mint kurva a sezlonyról
Kész vagyok az útvonal tervezésével:
https://www.dropbox.com/s/igpr3nt9e2...30-55.png?dl=0
(Szép göcsörtös, de perpill inkább szeretnék lassan, nyugodtan haladni.)
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseebbol az idoszakbol hasonlo motorjaim
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt , hogy csinálod??
- 2 likes
Komment
-
Én is motort viszek a transit gyomrában. Bár az enyém nem nagy szám,főként azért,mert a "rizsrakétákat" nem sorolják a veteránok közé,még akkor sem,ha benne vannak a korban...(1987)
Mindenesetre én büszke vagyok rá,hogy mimden munkafolyamatot én végeztem rajta,a karbisor felújítástól a fényezésig...
- 4 likes
Komment
Komment