Jokernek! Szurkolunk Neked , sorold haragosaid majd beosszuk a békülésed sorrendjét és mi teljesítjük fel áldozzuk magunkat. Azért nem akarok ny@lizni de így előre is hiányozni fog a fizimiskád a csapatból! Egyet azért tudj valahogy ki kell majdan engesztelned a bennünket!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJokernek! Szurkolunk Neked , sorold haragosaid majd beosszuk a békülésed sorrendjét és mi teljesítjük fel áldozzuk magunkat. Azért nem akarok ny@lizni de így előre is hiányozni fog a fizimiskád a csapatból! Egyet azért tudj valahogy ki kell majdan engesztelned a bennünket!!
Remélem lesz ott valaki aki valós idejű ( fénykép , videó ) megosztásra képes .
- 6 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseemu , a 0-ás minden formáját , környékét kerüld el !!!! ha csak nem 23-04 óra közt kívánsz arra menni
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyakorlat teszi a mestert.. Indulj el időben.
de nem sértődök meg, majd barátságból iszunk.
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebeszótá! Pont Te
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTe vagy az egyedüli akivel félnék haragban lenni..
- 5 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOk.... Akkor ezen viszont mi többiek sértődünk meg....
- 4 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ja és ezért külön kell egyet békülnünk!
Valószínű, ismét országosan békülünk!! Azonban részemről max 2 cl-es békehozó jöhet szóba (egyszerre), ugyanis a tavalyi Keszis buli elteltével nem ittam alkoholt...
- 7 likes
Komment
-
Emunak! Én is 60 körül szoktam közlekedni no akkor kicsivel kevesebbel? Ez sokszor kellemetlen mert ha hosszabbat megy az ember fia és sűrűn jönnek a falvak lassan halad az ember. Én is készülődök Kvarda Gabiékhoz és gondolkodtam pályán egyszerűbb lenne de ezt olvasva nem biztos, hogy az lenne a jó választás. Nem vagyok egy száguldós de szeretek haladni. Nem sport motor stílusba de nem tati- papi a stílusom azért. 60- és 100 az utazó általában vagy kicsi +.
- 3 likes
Komment
-
Maci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKistarcsáról.
2 motor 1 autó.
- 4 likes
Komment
-
Mai nap felcsillant a reménysugár hogy ismét tudok motorral menni. Mondjuk még nem az igazi, de hátha összejön még holnap
Hétfőn megkaptam a frissen fúrt hengerhez a dugattyút. Aztán kedden összerakásnál kiszakadt a gyertyamenet... Szóval ma reggel meló előtt a hengerfejesnél kezdtem, meló után meg mentem a javított hengerfejért aztán itthon össze is lapátoltam gyorsan. Este meg próbakör
Elég szépen simán megy. De ha nem gyorsítok és nem is lassítok, csak tartom a gázt akkor elkezd dadogni. Kihagyogat. Szóval még nem tökéletes a beállítás.
3 képekUtoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2019 júl. 24, 22:30.
- 4 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzóval még nem tökéletes a beállítás."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJönnek az utódok is
- 4 likes
Komment
Komment