Mi is itthon vagyunk !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerencsésen hazaértünk1 kép
- 9 likes
Komment
-
Szervusztok!
14h08'
kor álltam be a házunk elé,-tehát mi is szerencsésen megérkeztünk.A vissza úton nem mentem szembe a forgalommal,egyébként egy kettős körforgalom Kunszentmiklós előtt,ez az elmúlt egy évben keletkezett,eléggé megvariált valami felüljáróval,-szóval szokni kell.
Remélem még akik nem adtak hír a hazatérésről,azoknak sincs semmi problémájuk!
Üdvözlettel:Irénke és Józsi
- 8 likes
Komment
-
Köszönöm az ŐN-indítóknak a közreműködést ! Keszi után elkapta a másik henger: valószínűleg addig kiszáradt aminek ki-kellett és öt megállóval unokázással hazaértünk....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 8 likes
Komment
-
Örülök, hogy rendben hazaértetek és, hogy újra együtt töltöttül ezt a pár napot. Akiktől reggel (jó korán nekiindultak sokan) nem tudtam személyesen elbúcsúzni, nagyon sajnálom, de a családi reggeli a két gyerkőccel tovább tartott, és lekéstem rólatok.
Sepy és Ferguson is rendben hazaért információim szerint.
- 8 likes
Komment
-
Négy körül veszett vihar volt itt, 45 mm eső esett egy óra alatt, diónyi jéggel fűszerezve. A Főút és a csáti út járhatatlan a kidőlt fáktól, már dolgoznak a katasztrófavédelmisek. A szüleim utcájában a túloldali házak, amik alacsonyabban vannak, vízben állnak, mert nem tudja elvezetni a csatorna a vizet. A szüleimnél semmi kár nem lett, de sok helyen betört ablakok, kidőlt fák, lekapott tetőcserepek, palák. Nagymamámnál is betört két ablak (csak a külső üveg) és úgy ki vannak lyuggatva azon az oldalon a redőnyök, mintha végigsorozták volna.
Ezt szerencsére megúsztuk, hogy nem a találkozó alatt csapott le, és mindenki haza is tudott menni előtte.
- 1 like
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt szerencsére megúsztuk, hogy nem a találkozó alatt csapott le,
- 5 likes
Komment
-
Erre nem nyomtam tetsziket részben jó gomb meg nincs. Ez ha az éjjel lett volna csúnyán néztünk volna ki kilyuggatott sátrakkal vagy nélkülük fedetlenül! Mint Taluga írta Fergusson Józsival ebéd után haza értünk még a Kesziben elázott kesztyűje is megszáradt mire Mezőtúrra értünk. Az emléktáram szép emlékekkel bővült jó volt újból találkozni Veletek!
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKösz hogy nagy részt vállalsz a csapat összefogásában.. persze ua köszönet a szüleidnek is! Remek család. Sajnálom a történteket,nálunk is most ömlött az eső. Segíthetünk?
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesemmi komoly szerencsére.
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErre nem nyomtam tetsziket részben jó gomb meg nincs. Ez ha az éjjel lett volna csúnyán néztünk volna ki kilyuggatott sátrakkal vagy nélkülük fedetlenül! Mint Taluga írta Fergusson Józsival ebéd után haza értünk még a Kesziben elázott kesztyűje is megszáradt mire Mezőtúrra értünk. Az emléktáram szép emlékekkel bővült jó volt újból találkozni Veletek!
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz emléktáram szép emlékekkel bővült jó volt újból találkozni Veletek!
Igen, nekem még szerencsém volt,mert csak a kesztyűm ázott el, van, akinek a motoros nadrágja esett áldozatul, attól a "kis" esőtől, ami volt.
- 4 likes
Komment
Komment