Készítettem pár fotót, íme:
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)
Collapse
X
-
Szerettm volna ott lenni de nem tudtam elmenni ,azon a hetvegen .A poblem az hogy mindenfelekepp haza kell menjek mert a Magyar dokumentumjaim levannak jarva meg van egy kis csaladi ugy is ami intezni kell.Szerencses lett volna ha ezeket a talalkozo idejere tudtam volna szervezni de sajnos nem tolem fuggtek az idopontok.
- 3 likes
Komment
-
Köszönöm Gyuri,-jó volt végignézni.Az jutott eszembe,hogy ezen kívül,még szakadó esőben soha nem főztem szabadtéren bográcsost,-legalább most már ezen is túl vagyok.Ezúton is köszönöm a segítőknek,mind a favágásban,mind a cipelésben és az esernyő tartásban való,igen szolidáris részvételüket.Azért legközelebb ilyen "zacskós" húst főzünk,hát kevesebb vízzel kell feltölteni a bográcsot,mert egy kicsit lehetett volna sűrűbb is,-no de fogjuk rá az esőre,-végül is elfogyott az egész.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem voltam rá felkészülve
- 3 likes
Komment
-
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemir-mur Én megóvom a képeidet nem voltam rá felkészülve, hogy fényképezni fognak. Követelem hogy újra játszuk a találkozót
- 4 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLátom, megint rátolsz a gépézére..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment