Közlemény

Collapse
No announcement yet.

VI. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi (2019. július 26-28.)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na majd most!

Komment

Komment

Komment

Köszönöm Gyuri,-jó volt végignézni.Az jutott eszembe,hogy ezen kívül,még szakadó esőben soha nem főztem szabadtéren bográcsost,-legalább most már ezen is túl vagyok.Ezúton is köszönöm a segítőknek,mind a favágásban,mind a cipelésben és az esernyő tartásban való,igen szolidáris részvételüket.Azért legközelebb ilyen "zacskós" húst főzünk,hát kevesebb vízzel kell feltölteni a bográcsot,mert egy kicsit lehetett volna sűrűbb is,-no de fogjuk rá az esőre,-végül is elfogyott az egész.

Üdvözlettel:Che

Komment

mir-mur Én megóvom a képeidet nem voltam rá felkészülve, hogy fényképezni fognak. Követelem hogy újra játszuk a találkozót

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              nem voltam rá felkészülve
              Nem jól áll a séród ?

Komment

RedBull477
                Robogót sikerült megcsinálni?

Komment

Hé, Máté!
                  Látom, megint rátolsz a gépézére...
                  a másik miféle lesz?

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    mir-mur Én megóvom a képeidet nem voltam rá felkészülve, hogy fényképezni fognak. Követelem hogy újra játszuk a találkozót
                    Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

Komment

Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Látom, megint rátolsz a gépézére...
                      Eladósorba került,eddig eddig szinten vagyok:és közben sajnálom!!!!
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Nem jól áll a séród ?
                        csak vissza nyalt a fagyi

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Robogót sikerült megcsinálni?
                        Még nem találtam hozzá alkatrészt így még nem, nem voltam azóta egy börzén sem

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
                        Nem reklamáció, csak kevés kompromittáló fényképet csináltam rólad a klientúrád társaságában
                        Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2019 szept. 12, 22:54.

Komment

Szervusztok!

Egy pár kép,így Karácsonyra,-ajándékképpen a fenyőfa alá.Nem sok képet csináltam az idei találkozón,mert nem is tudom miért,az igaz,hogy főztem és nem volt rá időm,de ez csak magyarázkodás,-na sebaj majd legközelebb.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Szervusztok!

Egy pár kép,így Karácsonyra,-ajándékképpen a fenyőfa alá.Nem sok képet csináltam az idei találkozón,mert nem is tudom miért,az igaz,hogy főztem és nem volt rá időm,de ez csak magyarázkodás,-na sebaj majd legközelebb.

Köszönjük, jó látni a képeket, de ezek így megint kimaradtak a naptár válogatásból, Józsi bátyám.

Komment

Bocsánatot kérek,de átnéztem korábban és úgy véltem,hogy nincs olyan témájú és minőségű kép közöttük,amely a többiek által már feltöltött képeket meghaladná.Utólag elgondolkodva,ha az utolsó képről valamilyen eljárással (fotoshop) ki lehetne venni a mólót alólad,akkor "Attila vízen jár" címmel,nem lenne rossz.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                már feltöltött képeket meghaladná.Utólag elgondolkodva,
                                Minden kép jó..szép emlékeket idéznek.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X