Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nagyatádi motorostalálkozó és rockfesztivál
Collapse
X
-
Ami nekem emlékem van Nagyatádról, arra az volt írva hogy " Behívó parancs 3331 !" És a kezdete pedig 1987.08.27. A vége, meg végeláthatattlan !mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKezdete
2023 júl. 14
Vége
2023 júl. 16
- 3 likes
-
En is ott kezdtem csak az ev februarjaba majd Varpalota es a vegen Nagykanizsa ( meg kozbe egy par kellemes helyszinre vezenyelve)mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi nekem emlékem van Nagyatádról, arra az volt írva hogy " Behívó parancs 3331 !" És a kezdete pedig 1987.08.27. A vége, meg végeláthatattlan !
- 2 likes
Komment
-
Szerintem egy cég voltunk, csak az enyémre "Lenti"-t írtak 1972-ben. Ha jól emlékszem Nagyatád, Lenti, Nagykanizsa, Zalaegerszeg voltunk egy szép nagy család.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi nekem emlékem van Nagyatádról, arra az volt írva hogy " Behívó parancs 3331
- 2 likes
Komment
-
Szerintem még laktanyán belül sem volt mindegy, hogy mely állatfajhoz tartozott valaki (nyulak, rigók, stb)Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa jól emlékszem Nagyatád, Lenti, Nagykanizsa, Zalaegerszeg voltunk egy szép nagy család.
movisz kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
legalább figyel valaki......
Komment