Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nagyatádi motorostalálkozó és rockfesztivál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagyatádi motorostalálkozó és rockfesztivál

Kezdete
    2023 júl. 14
    Vége
    2023 júl. 16
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kezdete
    2023 júl. 14

Vége
    2023 júl. 16
    Ami nekem emlékem van Nagyatádról, arra az volt írva hogy " Behívó parancs 3331 !" És a kezdete pedig 1987.08.27. A vége, meg végeláthatattlan !
    Jankó51, movisz és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Bekavartam a hónapokat....legalább figyel valaki......
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ami nekem emlékem van Nagyatádról, arra az volt írva hogy " Behívó parancs 3331 !" És a kezdete pedig 1987.08.27. A vége, meg végeláthatattlan !
        En is ott kezdtem csak az ev februarjaba majd Varpalota es a vegen Nagykanizsa ( meg kozbe egy par kellemes helyszinre vezenyelve)
        Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ami nekem emlékem van Nagyatádról, arra az volt írva hogy " Behívó parancs 3331
          Szerintem egy cég voltunk, csak az enyémre "Lenti"-t írtak 1972-ben. Ha jól emlékszem Nagyatád, Lenti, Nagykanizsa, Zalaegerszeg voltunk egy szép nagy család.
          mátéapu és movisz kedvelte ezt.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ha jól emlékszem Nagyatád, Lenti, Nagykanizsa, Zalaegerszeg voltunk egy szép nagy család.
            Szerintem még laktanyán belül sem volt mindegy, hogy mely állatfajhoz tartozott valaki (nyulak, rigók, stb)
            movisz kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X