Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

JAP 878 ? és 39 km/h?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      és ebből ti mit láttok :...?
      gps koordináta stimmel, csak a felső szöveg takarása miatt nem egyértelmű számomra, hogy a sofőrűlésben van e valaki, vagy csak a jobb1-en?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kérném nagyon figyelmessen,részleket,hibát keresve szemlélni a dolgot
        Az ApaE riportjában olvashattuk, hogy a képen látszani kell a korlátozó táblának is ! Itt még a kocsi is alig látszik, nem hogy a tábla.

Komment

Langyos.............

naaaaaa.............

Komment

A hétvégén a II. Tóberfeszten egy spontán Fórum találkozó jött létre! Nagy örömömre nagyfékdobos Barátunkat fedeztem fel a "tömegben"! Jó volt látni és beszélgetni Vele!
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Komment

Javasolnám a békéscsabai Szultán Pizzériát. (Ezt persze csak halkan lábujjhegyen mondtam. )
                Tekintettel arra, hogy hideg az idő motorra ülni (pro és kontra), ezért kérlek titeket, hogy elégedjetek meg azzal, hogy egy képet küldök magamról. Az arcomat így megismerhetitek, az étvágyamat meg szeretném inkognitóban tartani.
                Click image for larger version

Name:	IM002176.jpg
Views:	1
Size:	200.0 KB
ID:	133665

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Mindenkit szeretettel várunk, a már megismert (rossz- és jó- ) arcok mellett az újakat is, akiket csak írásaikból ismerünk, de olyanokat is, akik csak olvasnak minket.
                  Jó lenne részt venni rajta, csak hát az a fránya távolság..
                  Aki teheti menjen el!
                  Érezzétek jól magatokat!
                  (Én nem tenném közzé képmásomat, mert még miattam csökkenne az oldal látogatottsága)
                  Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 dec. 04, 17:40.

Komment

Én is csatlakozok a távolság miatt kimaradtak társaságához. Bár részemről Berekfürdő erejéig megközelítem a társaságot, a Banyi csárdában megtaláltok

Komment

Hát sajnos távolsági okok miatt nekem ez is! kimarad megint Aki ott lesz annak jó szórakozást!

Komment

"tavolsagot mint uveg golyot!" En meg eppen egy csapagy golyot keresgelek ami tegnap elgurult Kicsi a golyo de nagy a garazs! nagyon szeretnek elmenni inni egy jo sort a sporttarsakkal, eszmet es miegymast csereberelni csak nem talalom a "golyot"! Igy a tavolsag marad csak egy fogalom! mint a sor is lo mulatast!
                        Utoljára szerkesztve a következő által: berci; 2012 dec. 06, 10:06. Oka: elfelejtettem hozza tenni.

Komment

berci, Nem baj, legközelebb te mondasz egy helyet, és oda megyünk. Ott biztos melegebb is van.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

chemotox rendezzünk egy nyíregyi fórumtalálkozót, vagyunk a környékről legalább 4en, ha sikerül mind a 4 embert összerántani akkor annyian leszünk mint a pesti találkozón a többiek

Komment

Miért van az, hogy ezekre a felhívásokra csak azok reagálnak, akik egyébként is „igazoltan” maradnak távol?
                              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Miért van az, hogy ezekre a felhívásokra csak azok reagálnak, akik egyébként is „igazoltan” maradnak távol?
                                Jó kérdés - a nyári találkán én is meglepődtem, hogy ahhoz képest mennyien vagytok a főváros közvetlen közeléből regisztrálva relatíve kevesen voltunk.

Mondjuk a "kihelyezett" találkozók sem hangzanak rosszul, lehet a vizsgaidőszak utánra szervezek valamit Győrbe. Mondjuk a tavaszi 3 fős találka résztvevői közül Jagdtigger kicsit távol van, úgyhogy nem nézhetem meg hogy sikerült a katonai színű Babetta - de St.Z. urat úgyis meg kellene kérdeznem hogy állnak motorkerékpárjai.
                                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X