Ha lehet több képet róla mert szép és ez is kissé chopperes. Nagyon szépek az oldaltáskáid.Nagyon olyan a sisakod és a szemüveged mnt az enyém, az enyémen nincs csík.Az meg,hogy Neked ez a szín tetszik " magán ügy", az én sárkányom is sárga. Eredeti színe is az volt ,most is az csak kissé világosabb és nagyon apró metál.Nem lesz OT vizsgás nem kiállítási darab. Napi szinten motorozok vele és ezután is ez a tervem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Köszi a képeket azon dolgozom,hogy a talin csodálkozhassunk egymás gépén,függetlenül annak árától és nagyságától. Azért aki oda felfog kaptatni az már motorral van.Már csak egy lábtartó és kissé magasabb kormány kell a gépedre, meg egy villatáska. Mi a véleményed róla? A fiamnak az 1000- es gépén is a tankon kell feküdni számomra már kényelmetlen lenne. Persze nem olyan magas kormányra gondolok mire úgy kell felkapaszkodni mert az is kényelmetlen lehet.Persze ez is korfüggő miből ki lehet gyógyulni!
- 3 likes
Komment
-
kissé magasabb kormány kell a gépedre
Amúgy is inkább cafe racer vagy bobber, mint chopper párti vagyok (meg úgy simán a szép motorokat szeretem)
A mostanival jobban néz ki. Kicsit zsibbadok hosszú távon, de nem vészes ... még
Viszont Kesziben a kék mellett jól fog mutatni a sárga!Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 febr. 23, 19:05.
- 4 likes
Komment
-
Úgy tudom hogy a döntés szögétől is függ mennyi súly esik rá!De ez még nem hiszem hogy a végleges meg oldás!Valahogy nem vagyok kibékülve vele,de már olyan gyepes az agyam hogy a gondolatok nem bírják mélyen szántani!Hiába múlóban a régi ötletelések dugig tömött kincses tára!De már késő azon sopánkodni mi mindent kellett volna megtanulni!Ez van ezt kell szeretni!
- 3 likes
Komment
-
Tiszteletem!
Kedves Fórumtársak, nem tudom hányan terveztetek 15-én, azaz most szombaton Győrbe jönni a "veteránbörzére" (azért az idézőjel, mert viszonylag csekély volt tavaly is az érdeklődés mindkét - mármint vevő és eladó - oldalról), de ha esetleg épp erre járnátok akár össze is futhatnánk.
Én valószínűleg ki fogom vinni a maradékaimat, így egy világoskék, de éppen ezüstszínű motorháztetővel szerelt Focus környékén megtalálható leszek. Igaz csak délelőtt 10-ig, mert 11-re mennem kell máshová, de kint leszek nagyjából 07:00-07:30-tól. Korábban nem, mert tavaly sem történt semmi érdemleges 8 óráig. Na meg pénteken délutános vagyok, éjfél mire hazaesek. A parkolóhelyek elfogyásától sem tartok, elég nagy az ETO-park, mégha csak a legkisebb részét is jelölik ki megint.
Üdv,
GáborThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
Komment