Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szőrös! Jobb későn mint soha. Az én simsonomat is 1 évig csináltam mire lett belóle valami, pedig az csak egy simson.
    Egy kis kedv csináló:Click image for larger version

Name:	DSCN0544.jpg
Views:	1
Size:	186.2 KB
ID:	139312Click image for larger version

Name:	DSCN0575.jpg
Size:	198.1 KB
ID:	139313

Komment

pedig az csak egy simson.
      Ugyan olyan motor az is mint a többi semmivel se rosszabb, ne nézzétek le! Ez pedig nagyon frankó lett. Gratula! Végre egy tipustiszta 50-es. Nagyon szép lett! Úgy is mondhatnám: Feszes a kicsike.

Komment

én úgy gondolom sokan szeretnénk ha e kis hazában 400 km-t kellene motorozni, hogy a kívánt helyre érjünk
        Éppen ezért nagyon örülnénk,ha az idei találkozónkon részt vennének a Veterán Fórum tagjai is! (szeptember 27 Söjtör)

Hányszor gondoltam már rá hogy egy röpke találkozóra meghívlak titeket!
        Köszönjük a kedves meghívást! Ne lepődj meg ha valamikor a nyáron beállítunk
        Nem váratlanul, előtte írunk!

Komment

Ezt pár éve egy apukával elkezdtem... a testnevelő kolléga őrködött az ajtó előtt, hogy ne jöjjön be senki a terembe, míg „beszélgetünk”. Azóta apuka előre köszön és többször kért bocsánatot a megengedhetetlen korábbi viselkedéséért.
          Ez igazi performance lehetett. Igazi élőkép, mikor egy festőművész elkeni valakinek az ábrázatát.

Szerintem te a 30%-ba esel
          Ezek után nem is mernék a 70-hez húzni.

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Köszönjük a kedves meghívást! Ne lepődj meg ha valamikor a nyáron beállítunk
            Nem váratlanul, előtte írunk!
            Azért vetettem fel a dolgot!Vagyunk jó páran itt ezen a tájon!Persze a távoliakat is szeretettel várom!A hely élég annak a pár embernek aki ilyenkor össze szokott gyűlni.Még régebben olvastam a fórumtalálkozókról és mindig keseregtek hogy kevesen mennek el!Nagyon rosz szervező vagyok,de szerintem nem kell túlbonyolítani semmit!Durr bele......és majd csak lesz valahogy!Egyébként ha jó pajtások és egy érdeklődők között vagyunk már rosz nem lehet!....a bringa is készülget!Ilyen egybelejönminden....fajta lesz!Az MZ gyárban dobnának egy hátast tőle!

Komment

Nagy léptekkel haladsz és praktikus és főleg számodra kényelmes lesz a géped.Úgy ragyognak a kerekeid mint az a bizonyos Salamon tö..!, és még mondod ne purgáljam túl.Ha össze áll a gépem és elkezdődik a bejáratás időszaka / de soká lesz még!/tervezek egyszemélyes hosszabb utat. Igaz az én gépem még teljesen széjjel van.Az első teló ad némi fejtörést, nem tudom az alsó persely hogy jön le!Remélem majdcsak kapok valami tapasztalati ukászt! " Sok jó kis helyen is elfér"mondja a közmondás ez a találkozós barangolás Orosházára is érvényes ám!!

Komment

Egy kis döccenő volt!A motor megvizsgálásakor derült ki hogy miért megy ez mint a mérgezett egér!......hát az előző tulajok valamelyike felfuratta kb:300cc-re!Kicsit el is ment a jó kedvem!Mindegy!Most fúrják addig megszerkesztem a gépezetet,utánna szétszedem és lehet festeni!Amíg festik az ülést csinálom,teszek rá egy műbőr borítást és arra megy(levehetősre!)BIRKABŐR még ha kapok olyat amin a láb is rajta van azt is rajta hagyom!!!.........persze megyek majd felétek is!Minden hová elmegyek ahol érdekesség van,mert ha tovább is ilyen ütemben romlok,lehet hogy ez lesz az utolsó szezonom!Mármint amit hosszú úton tölthetek!Lengyel honba is el szeretnék menni,legalább Krakkóig!Még egyszer sétálni a Visztula partján,mint 70-ben!

Komment

hát az előző tulajok valamelyike felfuratta kb:300cc-re!
                  Az csak jó...örülj neki.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

hát az előző tulajok valamelyike felfuratta kb:300cc-re!
                    Úúúú! Az már majdnem Jawa!!!

Komment

Az már New Mz.Nem közösítjük ki a csoportból!Ha nem zárod le is lesz rajta ismertető jel bőven!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ilyen egybelejönminden...fajta lesz!Az MZ gyárban dobnának egy hátast tőle!
                        Csak nézegetem , tetszik , de esetleg nem lett volna célszerübb egy egybnecső lábtartó ami csavarral van rögzítve . Esetleg ,ha kell könnyebb egyengetni . és egy jól megválasztott --bölcsőnél gyengébb -de lábtartónak elék erös - dolog nem "viszi tovább az estleges sérülést "
                        Csak elmélkedtem -bocs , nem akarok be(le )szólni .

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Az csak jó...örülj neki.
                          Mosr örvendezek!!!!!!!!!!

Komment

Dunakanyar környéki kollegák! Március elsején tahitótfaluban vásározunk, ha gondoljátok nézzetek ki egy bambira:-)

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Csak nézegetem , tetszik , de esetleg nem lett volna célszerübb egy egybnecső lábtartó ami csavarral van rögzítve . Esetleg ,ha kell könnyebb egyengetni . és egy jól megválasztott --bölcsőnél gyengébb -de lábtartónak elék erös - dolog nem „viszi tovább az estleges sérülést”
                              Csak elmélkedtem -bocs , nem akarok be (le) szólni .
                              Szerintem minden problémának több megoldási lehetősége van!De itt most másról van szó!Ez egy önkifejezés(vagy csak dili!) nálam hogy a motorjaimat alacsony,sima,lágy vonalúvá szeretném tenni!Oldva a szoci motorok kissé egysíkú merevségét!Mindenképpen kerülném az egyszerű és sarkos megoldásokat!Mint ahogy már mondtam valószínű hogy ez az utolsó munkám..........ezért szeretném hogy aki rá néz az azt is lássa ami 45-év alatt rámragadt a motorok szeretete terén!(nem csak a kosz!)Irigylem a nyugati motorépítőket!Náluk talán sokkal rugalmasabban intézik a dolgokat!Rengeteg ötletem volna de a szabályok gúzsba kötik a kezemet.............és gúzsba kötve Q-va nehéz Kán Kánt táncolni!Sajnos nagyon kevés szerszám és gép áll a rendelkezésemre,szinte puszta kézzel faricskálom a ,,vasamat"!Pénz pedig még kevesebb van a tárcámban!Sajnos alig 66 ezres a havi roki nyugdíjam!Ennek fényében talán kicsit másként látszanak a dolgok!Április 12-én kiderül ,,hány zsákksl telt"!!!!!!

Komment

Az enyém sem teljesen gyári... mert nekem így tetszik.

Bár a te építésedhez képest minimális a változtatás. Legtöbb alkatrész gyártón belül maradt. ES henger, ETZ kipufogó, 251 ETZ hátsó rugóstagok, és még néhány apróság. Nemsoká rákerül egy Trophy hátsó lámpa is, amint ráveszem magam a konzol gyártásra. Na meg a színe...

Click image for larger version

Name:	Fénykép1175.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	139335
                                Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 febr. 23, 14:21.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X