Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
én úgy gondolom sokan szeretnénk ha e kis hazában 400 km-t kellene motorozni, hogy a kívánt helyre érjünk
Hányszor gondoltam már rá hogy egy röpke találkozóra meghívlak titeket!
Nem váratlanul, előtte írunk!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 4 likes
Komment
-
Ezt pár éve egy apukával elkezdtem... a testnevelő kolléga őrködött az ajtó előtt, hogy ne jöjjön be senki a terembe, míg „beszélgetünk”. Azóta apuka előre köszön és többször kért bocsánatot a megengedhetetlen korábbi viselkedéséért.
Szerintem te a 30%-ba esel
- 3 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönjük a kedves meghívást! Ne lepődj meg ha valamikor a nyáron beállítunk
Nem váratlanul, előtte írunk!
- 3 likes
Komment
-
Nagy léptekkel haladsz és praktikus és főleg számodra kényelmes lesz a géped.Úgy ragyognak a kerekeid mint az a bizonyos Salamon tö..!, és még mondod ne purgáljam túl.Ha össze áll a gépem és elkezdődik a bejáratás időszaka / de soká lesz még!/tervezek egyszemélyes hosszabb utat. Igaz az én gépem még teljesen széjjel van.Az első teló ad némi fejtörést, nem tudom az alsó persely hogy jön le!Remélem majdcsak kapok valami tapasztalati ukászt! " Sok jó kis helyen is elfér"mondja a közmondás ez a találkozós barangolás Orosházára is érvényes ám!!
- 3 likes
Komment
-
Egy kis döccenő volt!A motor megvizsgálásakor derült ki hogy miért megy ez mint a mérgezett egér!......hát az előző tulajok valamelyike felfuratta kb:300cc-re!Kicsit el is ment a jó kedvem!Mindegy!Most fúrják addig megszerkesztem a gépezetet,utánna szétszedem és lehet festeni!Amíg festik az ülést csinálom,teszek rá egy műbőr borítást és arra megy(levehetősre!)BIRKABŐR még ha kapok olyat amin a láb is rajta van azt is rajta hagyom!!!.........persze megyek majd felétek is!Minden hová elmegyek ahol érdekesség van,mert ha tovább is ilyen ütemben romlok,lehet hogy ez lesz az utolsó szezonom!Mármint amit hosszú úton tölthetek!Lengyel honba is el szeretnék menni,legalább Krakkóig!Még egyszer sétálni a Visztula partján,mint 70-ben!
- 6 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen egybelejönminden...fajta lesz!Az MZ gyárban dobnának egy hátast tőle!
Csak elmélkedtem -bocs , nem akarok be(le )szólni .
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz csak jó...örülj neki.
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak nézegetem , tetszik , de esetleg nem lett volna célszerübb egy egybnecső lábtartó ami csavarral van rögzítve . Esetleg ,ha kell könnyebb egyengetni . és egy jól megválasztott --bölcsőnél gyengébb -de lábtartónak elék erös - dolog nem „viszi tovább az estleges sérülést”
Csak elmélkedtem -bocs , nem akarok be (le) szólni .
- 7 likes
Komment
-
Az enyém sem teljesen gyári... mert nekem így tetszik.
Bár a te építésedhez képest minimális a változtatás. Legtöbb alkatrész gyártón belül maradt. ES henger, ETZ kipufogó, 251 ETZ hátsó rugóstagok, és még néhány apróság. Nemsoká rákerül egy Trophy hátsó lámpa is, amint ráveszem magam a konzol gyártásra. Na meg a színe...
Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 febr. 23, 14:21.
- 6 likes
Komment
Komment