Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Köszi a képeket azon dolgozom,hogy a talin csodálkozhassunk egymás gépén,függetlenül annak árától és nagyságától. Azért aki oda felfog kaptatni az már motorral van.
Már csak egy lábtartó és kissé magasabb kormány kell a gépedre, meg egy villatáska. Mi a véleményed róla? A fiamnak az 1000- es gépén is a tankon kell feküdni számomra már kényelmetlen lenne. Persze nem olyan magas kormányra gondolok mire úgy kell felkapaszkodni mert az is kényelmetlen lehet.Persze ez is korfüggő miből ki lehet gyógyulni!
- 3 likes
Komment
-
Amikor elhoztam az volt rajta... ungot berket bejártam egy gyári lapos kormányértkissé magasabb kormány kell a gépedre
Amúgy is inkább cafe racer vagy bobber, mint chopper párti vagyok (meg úgy simán a szép motorokat szeretem
)
A mostanival jobban néz ki. Kicsit zsibbadok hosszú távon, de nem vészes ... még
Viszont Kesziben a kék mellett jól fog mutatni a sárga!
Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 febr. 23, 19:05.
- 4 likes
Komment
-
Úgy tudom hogy a döntés szögétől is függ mennyi súly esik rá!De ez még nem hiszem hogy a végleges meg oldás!
Valahogy nem vagyok kibékülve vele,de már olyan gyepes az agyam hogy a gondolatok nem bírják mélyen szántani!Hiába múlóban a régi ötletelések dugig tömött kincses tára!De már késő azon sopánkodni mi mindent kellett volna megtanulni!Ez van ezt kell szeretni!
- 3 likes
Komment
-
Tiszteletem!
Kedves Fórumtársak, nem tudom hányan terveztetek 15-én, azaz most szombaton Győrbe jönni a "veteránbörzére" (azért az idézőjel, mert viszonylag csekély volt tavaly is az érdeklődés mindkét - mármint vevő és eladó - oldalról), de ha esetleg épp erre járnátok akár össze is futhatnánk.
Én valószínűleg ki fogom vinni a maradékaimat, így egy világoskék, de éppen ezüstszínű motorháztetővel szerelt Focus környékén megtalálható leszek. Igaz csak délelőtt 10-ig, mert 11-re mennem kell máshová, de kint leszek nagyjából 07:00-07:30-tól. Korábban nem, mert tavaly sem történt semmi érdemleges 8 óráig. Na meg pénteken délutános vagyok, éjfél mire hazaesek. A parkolóhelyek elfogyásától sem tartok, elég nagy az ETO-park, mégha csak a legkisebb részét is jelölik ki megint.
Üdv,
GáborThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment

Komment