Sziasztok!
Röviden válaszolnék: LESZ!
Hosszabban: A motoros túrát én is preferálnám! Múlt héten a képviselő testület elfogadta, hogy ingyen megkapjuk a házat és a sátorhelyet körülötte, a járműveinknek pedig folyamatos őrizetet biztosítanak a polgárőrök, amíg ott vagyunk. Cserébe annyit szeretnének kérni, hogy legyen egy gépbemutató a falu központban egy felvonulással. Azt hiszem, hogy ez a "kellemetlenség" vállalható
Az időponton még kotlanak, én meg sürgetem őket, de július vége, augusztus eleje van kitűzve. Igen, sok szép hely van a környéken, készülök több alternatív útvonallal. Ebben a környékbeliek segítségének örülnék, hogy jó programokat dobjunk össze!
Pl.: miskolci, mezőkövesdi vagy tibolddaróci kollégák...
???
Köszi Ricsi, hogy rám szóltál!
Röviden válaszolnék: LESZ!
Hosszabban: A motoros túrát én is preferálnám! Múlt héten a képviselő testület elfogadta, hogy ingyen megkapjuk a házat és a sátorhelyet körülötte, a járműveinknek pedig folyamatos őrizetet biztosítanak a polgárőrök, amíg ott vagyunk. Cserébe annyit szeretnének kérni, hogy legyen egy gépbemutató a falu központban egy felvonulással. Azt hiszem, hogy ez a "kellemetlenség" vállalható
Az időponton még kotlanak, én meg sürgetem őket, de július vége, augusztus eleje van kitűzve. Igen, sok szép hely van a környéken, készülök több alternatív útvonallal. Ebben a környékbeliek segítségének örülnék, hogy jó programokat dobjunk össze!Pl.: miskolci, mezőkövesdi vagy tibolddaróci kollégák...
???Köszi Ricsi, hogy rám szóltál!

Komment