Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ezt, ha benne vagyunk a kiállítósdiban, decemberben, januárban, amikor a programnaptárt állítják össze, fixálhatjuk.
    Sziasztok!
    Fórum Találkozó lesz Tiszakesziben?

Mi nagyon mennénk - bár 400 km-re van tőlünk!

Továbbá javaslatunk,hogy legyen egy motoros túra a programban. Mi a Tisza-tavat néztük ki,de nyilván a környékbeliek jól ismerik az ottani tájat, tudnak színvonalas programot és útitervet összeállítani.

Komment

Sziasztok!

Röviden válaszolnék: LESZ!

Hosszabban: A motoros túrát én is preferálnám! Múlt héten a képviselő testület elfogadta, hogy ingyen megkapjuk a házat és a sátorhelyet körülötte, a járműveinknek pedig folyamatos őrizetet biztosítanak a polgárőrök, amíg ott vagyunk. Cserébe annyit szeretnének kérni, hogy legyen egy gépbemutató a falu központban egy felvonulással. Azt hiszem, hogy ez a "kellemetlenség" vállalható Az időponton még kotlanak, én meg sürgetem őket, de július vége, augusztus eleje van kitűzve. Igen, sok szép hely van a környéken, készülök több alternatív útvonallal. Ebben a környékbeliek segítségének örülnék, hogy jó programokat dobjunk össze!
      Pl.: miskolci, mezőkövesdi vagy tibolddaróci kollégák...???

Köszi Ricsi, hogy rám szóltál!
      Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 febr. 18, 20:30.

Komment

Üdv. Taluga! Rég nem írtál, remélem (jük) nincs semmi baj. Nagyon érdekel a tiszakeszi találkozó, és szeretnék rajta részt venni! Részemről abszolút okés a kiállítás is, illetve a bemutató. A felvonulás pedig valami parádés szokott lenni. Ha esetleg valamiben tudnék segíteni hát ki vele!

Komment

Attila ezt a bejelentésedet úgy gondolom már sokan vártuk.Ha az idei télnek ilyen meleg nyara lesz mely szerintem várható jól fog esni a víz közelsége.A kérelmüket úgy gondolom örömmel teljesítjük mert mindannyian büszkék vagyunk a " vasainkra".Igaz jelenleg rendesen szét van a gépem de akkorra teljes fényében fog száguldani a Sárkány!Egy alföldi gyereknek a hegyek, dombok között lenni különös élmény,remélem a motoromnak is.

Komment

Szervusztok!

Nem tudom még hogyan és mivel,autóstoppal,kerékpárral,motorral,autóval,-vagy hasoncsúszva,-de megyek,számíthattok rám.Motorhoz nyúlni a télen sem volt időm és,ha jön a tavasz,még úgysem lesz,hiába vagyok tele minden "földi jóval",nem haladok semmire.Ne legyetek nyugdíjasok,mert semmire nem lesz időtök,de az is lehet,hogy csak tökörészek,bár úgy érzem,hogy dolgozok rendesen,bár egy légpuska felújítás is eltart nálam fél évig,igaz,hogy a diófa pácot is én főzöm és az agyazat politúrozását is magam végzem.Természetesen nem folyamatosan csinálom,mert közben,akad más ezer dolog is,favágás,kazángyártás és minden amiben a párom válláról le tudok venni egy keveset,mert elvégre,csak én vagyok a férfi pótló,pótférfi a háznál és esetleg a Tökös,a fekete kandúrom,de az meg most eltűnt egy pár napja,-hiába pofázok neki,hogy ne nősülj meg,mert úgy jársz mint én,-nézz rám,-milyen gizda vagyok és ráncos a pofám!

Taluga barátunk meg nem tűnt el,én tudom és gondolom,hogy van teher a vállán elég,-mert ne gondoljátok,hogy tanárnak lenni csak annyi,hogy leadják az órákat és már jön a nyári szünet,-főleg ha az a tanár felelősséget is érez azért a sok "qrva"kölökért,egyszóval tanár a szó nemes értelmében.

Azt azért örömmel jelenthetem a fórum összes tagjának,hogy a fecskék érkezéséig,még hét hét,az-az 49 nap van hátra,ez a sok évi megfigyelésem átlaga,mely azonban egy kicsivel eltérhet.

Üdvözlettel:Che
            Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2014 febr. 19, 00:48.

Komment

Kedves Ricsi én úgy gondolom sokan szeretnénk ha e kis hazában 400 km-t kellene motorozni, hogy a kívánt helyre érjünk. Az igaz két véglet között fogtok motorozni, remélem ez a helyszínem ki is tudjuk beszélni mert és is nagyon készülök a lányommal/14éves/most jár segédmotoros tanfolyamra . A benzingőzös át itatásnak köszönhetően!Az biztos,hogy nálatok is puhulni fog a hús a nyereg felett mire eljöttök! Bízok benne,hogy sokan leszünk és ott is jó csapat jön össze.

Komment

Üdv. Taluga! Rég nem írtál, remélem (jük) nincs semmi baj.
                Köszönöm, már mászom ki belőle! Majd a tábortűz mellett mesélek Kesziben! És elnézéseteket kérem, hogy távol maradtam! Meg azért is, hogy az Ózdiakat kihagytam a felsorolásból! Köszönöm a felajánlást Sinter!

Kedves Che! Neked pedig köszönöm a védőbeszédet! Az oktatásügyről majd egyszer kipanaszkodom magam a Hyde Parkban! Kicsit úgy is békés mostanában

Jó kis móka lesz ez a találkozó! Örülök, hogy végre elérhető közelségbe került a személyes összefutásunk!

Komment

Kedves Taluga! Gyűjtsél rőzsét vagy Te is fessél akár " fatolvaj" címmel egy másik képet , a lényeg legyen belőle elegendő mert úgy gondolom népes csapatnak lesz beszélni valója !!Csak óvatosan öntsd ki szíved mert árvíz lesz! Evvel kapcsolatban lesz egy kis eszmecserénk ,bár nem hiszem,hogy nagyban eltérnének az álláspontjaink. Csak annyit sajnos először a mai szülők 70%-át kellene megnevelni!, bocs de nekem erről ez a véleményem.

Komment

Csak annyit sajnos először a mai szülők 70%-át kellene megnevelni!, bocs de nekem erről ez a véleményem.
                    Csak finoman, lábujjhegyen azzal a neveléssel. Kezdő apukák is olvassák a fórumot.

Komment

A kezdő apukák még nevelhetők általában!!Erre mondta Hofi " akinek nem ingje az ne vegye magára de akié az meg öltözködjön fel"
                      Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2014 febr. 20, 14:17. Oka: pontosítás

Komment

Előre figyelmeztetek mindenkit hogy most az a nem szeretem rész jön amikor a h..ék okoskodnak!A találkozóknak nem az szab gátat hogy van-e hely vagy lóvé!Hanem a Pató Pál uras hozzá állás!Ezt magamról tudom!!!!Amikor neki durálom magam akkor elmennék a világ végére is egy jó cimbihez,de amikor rám jön a ,,gondolkodás"(!!!)hogy minek meg hogy drága meg hogy minek zavarni másokat van úgy is elég baja mindenkinek.......na akkor esik bele a nyű a kivitelezésbe!Rendben van most talán Taluga meg tudja szervezni a találkozót!.....no de addig is rengeteg víz lefolyik a Ti???? vagy a Du???.....!Annyi de annyi lehetőség lett volna az ismerkedésre de mindig közbe szól valami(vagy valaki!!!Álltalában ez a bizonyos Pál nevű úriember!)Hányszor gondoltam már rá hogy egy röpke találkozóra meghívlak titeket!Egy kis paprikás krumplira bográcsban,egy kis dumcsi gatyában,csak úgy mint cimbik!Hely van krumpli van fa van idő van(nekem!)....csak az ember fél a leszólásoktól meg az ismeretlentől!Pedig biztosan remek srácok vagytok!...........na ezen lehet rágódni!Itt lakom Pest mellett Sülysápon a tavaszal vagy a nyár elején szívesen várom a társulatot!Semmi extra!Csak úgy parasztosan de békésen és barátságosan!.........készül a paripám is!

Komment

Kedves Apacsavó!Mindkét dolognak örülök, a paprikás krumpli vagy a szalonna sütés mindkettő jó a jó társasággal, ez az egyik a másik látom alakul a géped, tiszta chopperes lesz tényleg Magadhoz alakítod. Az enyém is valami hasonlóan néz ki avval a különbséggel annak dobozban a blokk darabokban!De semmi gáz felcsillant a fény az alagútban jó 2 hét és egyben lesz a blokk,igaz még se kerék és váz is festés vár.Most tapasztalom a kézi subickolás nehézségeit.

Komment

Eggyet értek!A kézi subick nem könnyű de nem is kell túlzásba vinni!Főleg ha mint az én mocim,minden napos használatra készül!A társaságról!Az a néhány fiú akiket eddig ismerek faca srác!.....és nem is túl kényesek!Én a motorozást azért szeretem mert edzi a testet és a lelket is!Főleg a régi járgányok!Pár nap alatt kiderülhet a fogadtatása a kezdeményezésemnek!Jó pár motor és motoros elfér a telken,kakilni,pisilni,enni,inni szerényen de van lehetőség!Részvétel ingyenes!Sőt én érzem magam megtisztelve ha meglátogattok!Majd kiderül mi lesz!Remélem legalább a környéken élők tiszteletüket teszik egy ,,régi motoros"-nál!Szerintem jobb így maszek alapon mint hivataltól hivatalig járni!A saját területemen azt fogadok akit akarok nem szólhatnak bele!Csak jöjjen a jó idő!Az MZ-met a névnapomra csinálom!Csak csendben,rejtve mert meglepi lesz nekem!

Komment

Csak annyit sajnos először a mai szülők 70%-át kellene megnevelni!, bocs de nekem erről ez a véleményem.
                              Ezt pár éve egy apukával elkezdtem... a testnevelő kolléga őrködött az ajtó előtt, hogy ne jöjjön be senki a terembe, míg "beszélgetünk". Azóta apuka előre köszön és többször kért bocsánatot a megengedhetetlen korábbi viselkedéséért. Nem hinném, hogy ez a megoldás (és hogy működik is minden esetben), és büszke sem vagyok rá, de néha elszakad a cérna...

Csak finoman, lábujjhegyen azzal a neveléssel. Kezdő apukák is olvassák a fórumot. undefined
                              Szerintem te a 30%-ba esel

Apacsávó! A ha kitör rajtad az emlegetett Pál kór, hát... kénytelenek leszünk érted menni!

Komment

Remélem hogy az én MZ-éém is László névnapra elkészül aT5-ös 4év alat lett OT-és

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X