Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha lehet több képet róla mert szép és ez is kissé chopperes. Nagyon szépek az oldaltáskáid.Nagyon olyan a sisakod és a szemüveged mnt az enyém, az enyémen nincs csík.Az meg,hogy Neked ez a szín tetszik " magán ügy", az én sárkányom is sárga. Eredeti színe is az volt ,most is az csak kissé világosabb és nagyon apró metál.Nem lesz OT vizsgás nem kiállítási darab. Napi szinten motorozok vele és ezután is ez a tervem.

Komment

Azért a chopperes beütés remélem, csak a táskák miatt van.
      És ez sem lesz OT-s. Közlekedésre való!

A táskatartó viszont eredeti gyári.
      A Trabi meg nem az enyém, de jó háttér hozzá

Click image for larger version

Name:	2013.03.24 (4).jpg
Views:	1
Size:	201.0 KB
ID:	139337Click image for larger version

Name:	2013.03.24 (1).jpg
Views:	2
Size:	200.1 KB
ID:	139338Click image for larger version

Name:	2013.03.24 (5).jpg
Size:	199.1 KB
ID:	139339Click image for larger version

Name:	Fénykép1114.jpg
Views:	2
Size:	200.7 KB
ID:	139340Click image for larger version

Name:	Fénykép1115.jpg
Size:	200.0 KB
ID:	139341
      Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 febr. 23, 16:22.

Komment

az én sárkányom is sárga. Eredeti színe is az volt ,most is az csak kissé világosabb és nagyon apró metál
        Megnézném szívesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Köszi a képeket azon dolgozom,hogy a talin csodálkozhassunk egymás gépén,függetlenül annak árától és nagyságától. Azért aki oda felfog kaptatni az már motorral van.Már csak egy lábtartó és kissé magasabb kormány kell a gépedre, meg egy villatáska. Mi a véleményed róla? A fiamnak az 1000- es gépén is a tankon kell feküdni számomra már kényelmetlen lenne. Persze nem olyan magas kormányra gondolok mire úgy kell felkapaszkodni mert az is kényelmetlen lehet.Persze ez is korfüggő miből ki lehet gyógyulni!

Komment

kissé magasabb kormány kell a gépedre
            Amikor elhoztam az volt rajta... ungot berket bejártam egy gyári lapos kormányért
            Amúgy is inkább cafe racer vagy bobber, mint chopper párti vagyok (meg úgy simán a szép motorokat szeretem)

Click image for larger version

Name:	Kép1047.jpg
Views:	3
Size:	200.3 KB
ID:	139342

A mostanival jobban néz ki. Kicsit zsibbadok hosszú távon, de nem vészes ... még

Viszont Kesziben a kék mellett jól fog mutatni a sárga!
            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 febr. 23, 19:05.

Komment

Szép a motorod!
              És a színe is teljesen jó, semmi kivetnivaló nincs rajta. Amúgy is gyárilag is volt kék, csak lehet kicsit sötétebb volt.

Komment

Köszönöm a dicséreteket!
                Valóban sötétebb volt a gyári szín, de hát ugye mesterségemből adódóan keverni kellett egy szebbet

Amúgy az előző tulaj is ráhúzott a gyári színre egy bilikék réteget, sárga csíkkal a közepén, de mindez levakaródott róla a fémig fényezés előtt...

Komment

Majd ha olyan " fiatal" leszel mint én visszateszed a régi kormányt.Remélem a szines kavalkád részesei leszünk sokan!

Komment

visszateszed a régi kormányt
                    El van téve .............................

Komment

Vagy magasan kell kapaszkodni vagy alacsonyra ülni?!

Komment

Fogja bírni a kiloötven súlyt az az oldaltámasz ott?
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Az oldaltámaszodhoz annyit: feltétlenül talpald meg egy elvágott csődarabbal alul és felül mert elfog törni a vázad. Ezt gyakorlatból írom neked. Én is hasonlóan csináltam meg tavaly és most én is megtalpalom az enyémet.Vékony a váz a teherhez képest jól érezte ezt wsievers!.

Komment

Úgy tudom hogy a döntés szögétől is függ mennyi súly esik rá!De ez még nem hiszem hogy a végleges meg oldás!Valahogy nem vagyok kibékülve vele,de már olyan gyepes az agyam hogy a gondolatok nem bírják mélyen szántani!Hiába múlóban a régi ötletelések dugig tömött kincses tára!De már késő azon sopánkodni mi mindent kellett volna megtanulni!Ez van ezt kell szeretni!

Komment

Úgy tudom hogy a döntés szögétől is függ mennyi súly esik rá!
                              Ha elfér a blokk alatt egy összekötő,máris elbírja a sújt.
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Tiszteletem!

Kedves Fórumtársak, nem tudom hányan terveztetek 15-én, azaz most szombaton Győrbe jönni a "veteránbörzére" (azért az idézőjel, mert viszonylag csekély volt tavaly is az érdeklődés mindkét - mármint vevő és eladó - oldalról), de ha esetleg épp erre járnátok akár össze is futhatnánk.
                                Én valószínűleg ki fogom vinni a maradékaimat, így egy világoskék, de éppen ezüstszínű motorháztetővel szerelt Focus környékén megtalálható leszek. Igaz csak délelőtt 10-ig, mert 11-re mennem kell máshová, de kint leszek nagyjából 07:00-07:30-tól. Korábban nem, mert tavaly sem történt semmi érdemleges 8 óráig. Na meg pénteken délutános vagyok, éjfél mire hazaesek. A parkolóhelyek elfogyásától sem tartok, elég nagy az ETO-park, mégha csak a legkisebb részét is jelölik ki megint.

Üdv,

Gábor
                                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X