Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Miért van az, hogy ezekre a felhívásokra csak azok reagálnak, akik egyébként is „igazoltan” maradnak távol?

Üdv! Nekem nincs túl messze, csak idő szűkében szenvedek. Évvégi hajrá a munkahelyemen (még van Hál'Istennek!).

Szivesebben veszek majd részt, ha gurulni is lehet oda! Üdv Mindenkinek, érezzétek jól Magatokat!

Komment

nagy valószínűséggel azért reagálunk mi,akik "igazoltan hiányoznak" gyakrabban mert szeretnénk ott lenni,de pénz-, időszűke és a kilóméterek sokasága miatt nem tudunk ott lenni :P viszont mostmár,hogy beindult a motorom remélem, hogy egy motorozható időjárások közepette szervezett találkozón már részt tudok venni

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kedves aktív és passzív fórumozó társak,

Úgy hallottam, a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is lesz nemzetközi Mikulás-nap . Ennek örömére, na meg azért, mert már jó régen volt a legutóbbi VFT (= Veterán Fórum Találkozó), e héten pénteken (= 7-én, hogy mindenkinek legyen ideje kipihenni a Mikulás-napi fáradalmakat) 19-órától összejönnénk egy kis beszélgetésre, könnyed sörözgetéssel/pizzással egybekötve.

Mindenkit szeretettel várunk, a már megismert (rossz- és jó- ) arcok mellett az újakat is, akiket csak írásaikból ismerünk, de olyanokat is, akik csak olvasnak minket.

A helyszín a Bosnyák téri pizzás, ahol már egyszer voltunk. Kérem, a vonatkozó naptárbejegyzésben jelezzétek eljöveteli szándékotokat, mert aszerint foglaltatok asztalt.
        Tisztelt Tag társak!

A magam részéről mindíg is maximálisan támogattam az ilyetén kezdeményezéseket és ha tehettem akkor igyekeztem azon tevőlegesen is részt venni. Sajnos jelen esetben a munkám miatt "távol maradásommal vagyok kénytelen tüntetni".
        Viszont kérném és egyben javasolnám, hogyha a megjelentek közül valakinek módjában lesz, akkor--az olyanokra való tekintettel mint pl.én -- néhány sorban számoljon majd be az ott elhangzottakról, esetleg egy-két fotót is mellékelve.
        Fáradozását előre is köszönjük.

Üdvözlettel, Bilétnyikov et.

Komment

Attached Files

Komment

Szervusztok!

Jó lett volna ott lenni még akkor is,ha pizza helyett csak zsíroskenyér lett volna,vagy az sem,-csak a társaság.Azért,ha eljön a tavasz,-remélem eljön és időben korábbra szervezitek én is vágyok ott lenni,hogy összejön e,vagy sem,nem tudom,de jó lenne.

Üdvözlettel:Che

Komment

Kár hogy lemaradtam róla . Na mindegy majd legközelebb .

@kollarg
              Hogy hogy sikerült azt le tudom írni neked nagy vonalakban. A festés és világítás nagyjából okés, de a motor az még mindig betegeskedik... :S (a kérdést fel is vetem kocsmába mert nekem már magas)

Komment

Kedve ApaE!

Én is elmentem volna szívesen,de sajnos csak most olvastam! :-(((

Pedig nekem nincs is messze...

...No sebaj,legközelebb résen leszek,hogy jelenlétemmel a pannoniások és simsonosok táborát is képviselhessem.:-)

Üdv;Zsolt

Kedves aktív és passzív fórumozó társak,

Úgy hallottam, a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is lesz nemzetközi Mikulás-nap . Ennek örömére, na meg azért, mert már jó régen volt a legutóbbi VFT (= Veterán Fórum Találkozó), e héten pénteken (= 7-én, hogy mindenkinek legyen ideje kipihenni a Mikulás-napi fáradalmakat) 19-órától összejönnénk egy kis beszélgetésre, könnyed sörözgetéssel/pizzással egybekötve.

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  chemotox rendezzünk egy nyíregyi fórumtalálkozót, vagyunk a környékről legalább 4en, ha sikerül mind a 4 embert összerántani akkor annyian leszünk mint a pesti találkozón a többiek
                  Szia! Most válaszolok, mert tényleg Berekfürdőn voltam a Banyi csárádban többek között Felőlem lehet találkozni, úgyis jövök egy sörrel, vagy valami ilyesmi A mostani találkozó csak annyiból bosszant, hogy az anyagi helyzetem megengedhette volna, hogy elcsavarogjak rá, de a Berekfürdői "tombolás" már jó 2 hónapja meg volt beszélve..
                  Szóval a jövő héten még szabadságon vagyok, utána vissza a melóba ezerrel.

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szóval a jövő héten még szabadságon vagyok, utána vissza a melóba ezerrel.
                    Tehát akkor szombaton beülünk egy sörre valahova? Nem tilos a jelentkezés a Nyíregyháza és környékén élő (vagy akár távolabb is) veteránosoknak sem Azért is írtam ide.

Komment

em tilos a jelentkezés a Nyíregyháza és környékén élő (vagy akár távolabb is) veteránosoknak sem Azért is írtam ide.
                      Habár én várhatóan nem fogok megjelenni nálatok, de hadd tanácsoljak valamit: jegyezzétek be az eseménynaptárba is, esetleg helyszínötlettel. Hátha úgy többek észreveszik.
                      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

erre gondoltam én is, de a válasszal és a helyszínötlettel megvárom chemotoxot is, vagy akárkit esetleg, mert egyedül bárhova be tudok ülni, de több sörhöz több ember kell és van aki nem szereti az egyik helyen a sör felszolgálási hőmérsékletét csak a másikon

Komment

Én benne vagyok tavasszal, amikor már tudnánk esetleg motorral menni mindannyian.

Komment

Többiek majd megírják hogy érezték magukat, én nagyon jól szórakoztam, kellemes este volt.
                            Köszi, hogy feltettétek ezeket a képeket. Jó látni így benneteket együtt. És egyetértek Che-vel. A zsíroskenyérre jobban csúszik a sör, pláne akkor, ha sültkolbász is van hozzá és a kenyérre csöpög a zsírja!

Komment

erre gondoltam én is, de a válasszal és a helyszínötlettel megvárom chemotoxot is
                              Rád bízom, csak a Romkocsma ne legyen. A sörnek jó a hideg, de nekem nem
                              Akarom mondani nem fűtenek.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 dec. 12, 11:43. Oka: kiegészítés

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Rád bízom, csak a Romkocsma ne legyen. A sörnek jó a hideg, de nekem nem
                                Akarom mondani nem fűtenek.
                                Rákóczi pub megfelel? bármilyen járművel könnyen megközelíthető, fűtenek, van biliárd, darts megmég nem is tudom mi. A sör hideg és olcsó, más nem is nagyon kell És akkor mikor kb? Szombat este 5-6 körül? vagy mondjuk egész nap ráérek, úgyhogy nekem mindegy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X