Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv Mindenki! Nem tom tudjátok-e, hogy 2013.07.27.-28.-án Magyar Oldtimer Járművek Találkozója valamint 100 éves a Kemencei Kisvasút!! Kemencén lesz a 2 napos rendezvény!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Apró örömökből áll a világ. A békési talin én is gondolkodom , valahova el kell vinnem a Lányomat mert nem lesz fülem!. Csak valami szerényre szeretnék menni mert" nincs rojtos bőr szerkóm és nagy cm3-es gépem.

Még nem biztos, mert szervezés alatt van, de ha összejön, akkor augusztus 20-a körül Gyulán a Steigervald tanyán lesz veterános találkozó. A békéscsabai klub szervezi. Pénteken felhívom őket az aláírásgyűjtés végett. Akkor lehet, hogy többet tudnak mondani.

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nincs rojtos bőr szerkóm
      És a füled (helye) az semmi?

Komment

Tisztelettel jelentem a fülem a helyén ezért viszont tettem is. Voltam a Lányommal Mindszenten motoros találkozón és gyűjtöttünk 60 támogató aláírást. Volt már Valaki a Békési találkozón?, milyenek voltak az előzőek?. Az még elérhető lenne. A Gyulai tudtommal az idén támogató hiánya miatt elmarad. Sajnos Békés megye egyre lejjebb csúszik és elfogynak a támogatók. Pedig hogy szól a motoros dal:" Illa berek nádak erek a motorosok jó emberek!!"

Komment

Szervusztok!

Gondolatok a találkozókról.

Az orosházi találkozókra,melyek két évenként kerülnek megrendezésre (tavaly elmosta az eső),rendszeresen elmegyek,csak úgy kerékpárral,mert üzemképes járművem jelenleg nincs.A fentitől függetlenül,nagyon szeretek ott lenni és máshová is elmennék,de az anyagiak és az idő korlátozzák,ebbéli szándékomat.

Az orosházi találkozón,már vagy a hatodik alkalommal voltam,ami két éves intervallummal,12 évet jelent.Az első találkozók,részvételi díja 6000,-Ft.-körül volt és a tavalyi nevezési díja,már 20 000,-Ft. fölött volt.Megjegyzem,a fenti pénzből állták,a szervezők a díjazásokat,a szállodai számlát,étkezést,italt és a virgoncabbak számára talán még a guminőt is felfúvatták volna,ha arra igény lett volna.A fenti költséget én nem tudnám kifizetni,még akkor sem,ha lenne kiállítás képes járművem,de gondolom,sokan vannak még ezzel így.

Az a gondolat motoszkál bennem,hogy csak ilyen nagy költségvetésű találkozókat lehet rendezni,értem én,hogy a szervezők,-ki akarnak tenni magukért és állandóan megy az "űberelés",de hova vezet ez? Gondoljátok el,ha hasonló feltételekkel,egy veterános,évente több találkozóra is szeretne elmenni,mibe kerülne az,lehet e ezt bírni?Megjegyzem én csak a hazai pályáról rendelkezem,némi információval és egyéb találkozók részvételi díjairól és feltételeiről nem vagyok tájékozott.

Az én elképzelésem szerint,olyan találkozókra is lenne szükség,-ahol csak úgy találkoznánk,nem mondom,hogy spontán,de mindenféle díjazások és flanc nélkül.Elég lenne ehhez egy futball-pályányi terület,egy-két tűzrakóhely,ahol ki-ki alapon,megfőhetne a gulyás,vagy akár megsülhetne a szalonna,esetleg Joker zsírzójából kenődne a kenyér.Azt a pár üveg sört,bort,......meg ki-ki hozná a batyujában és megoszthatná másokkal is.A díjazásokat sem okvetlen kell serlegekkel jutalmazni,elég lenne egy elismerő mondat,-hogy "fene a kezed,de szépen megcsináltad,de szépen működik"..Aludni,meg lehet sátorban is,nem kell ahhoz a három csillagos,-legfeljebb konyakból.Egy többnapos találkozó esetén,egyedül,a higiéniával kapcsolatos igények,szükségszerűségek megoldását látom problémásnak,de biztos erre is van valami egyszerű és nagyszerű válasz.A hangosítás meg mehetne,akár egy autóból is,de az én számomra a járó,de nem üvöltő motorhang és a baráti jó szó a legkedvesebb,egy találkozón azt szeretném hallani,de azért a háttérben szólhat a zene is,de ne legyen domináns.

Meglehet,sokan azt gondolják a fenti írásomat olvasva,-hogy manapság ez már nem "trendi",-kinek kell,egy ilyen izzadság szagú,prolis buli",meglehet nekik is igazuk lehet és az én gondolataim,a tárgyban idealísták,de úgy gondolom,nem okvetlen kell a rongyrázás,-maradjunk meg annak akik vagyunk,egyszerű munkás embereknek!

A fenti írásommal megbántani senki nem akartam,-csak ezek a gondolatok jártak a fejemben,a támogató hiánya és a lejjebb csúszás kapcsán.

Baráti üdvözlettel:Che
          Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2013 júl. 24, 21:45.

Komment

Ezek mind érthető gondolatok, természetesen akinek nem "fussa" annak is jó lenne egy lehetőség, de az nem működik, hogy kettő vagy többféle eljárás legyen eg rendezvényen mert az megkülönböztetés mert valahogy fel kellene szalagozni, kinek jár ebéd, szállás stb.

Az hogy legyen zsíroskenyeres rendezvény az megint a higiéniánál bukik meg, mert az vagy van megfelelő számú résztvevőnek és akkor azt minimum campingnek hívják díjával idegenforgalmi adóval, stb. vagy nincs de akkor már Te sem mész el szívesen, még ingyen sem.
            Még egy börzének is megvan az a nehézsége, ami csak délelőtt van, hogy ha meg van hirdetve, mogfelelő számú telepített Wc lennie kell aminek szintén már van díja.
            én jártm sok olyan motorosklubtalálkozón (nem motorostalálkozó) ahpl a kis létszám miatt valami vendéglátóipari egységgel szövetkeztek ahol a fogyasztás reményében megengedik hogy a közelben sátorozzanak. Ilyen volt Trakoscani vár alatti szép zöld gyep, A lengyelországi Grodziec vár kertje, udvara, söt idén a rosszidőre való tekintettel maga a vár is.
            A Romániai Nadragben egy gyerektábor, ami elhagyatott volt és mellőzte a higéniát, de ettől még jól tudtuk érezni magunkat, de hozzáteszem szerencsére lányok nem voltak velünk, mert ők nem mosolyogtak volna őszintén.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Az én elképzelésem szerint,olyan találkozókra is lenne szükség,-ahol csak úgy találkoznánk,nem mondom,hogy spontán,de mindenféle díjazások és flanc nélkül.Elég lenne ehhez egy futball-pályányi terület,egy-két tűzrakóhely,ahol ki-ki alapon,megfőhetne a gulyás,vagy akár megsülhetne a szalonna,esetleg Joker zsírzójából kenődne a kenyér.Azt a pár üveg sört,bort,...meg ki-ki hozná a batyujában és megoszthatná másokkal is.A díjazásokat sem okvetlen kell serlegekkel jutalmazni,elég lenne egy elismerő mondat,-hogy „fene a kezed,de szépen megcsináltad,de szépen működik”..Aludni,meg lehet sátorban is,nem kell ahhoz a három csillagos,-legfeljebb konyakból.Egy többnapos találkozó esetén,egyedül,a higiéniával kapcsolatos igények,szükségszerűségek megoldását látom problémásnak,de biztos erre is van valami egyszerű és nagyszerű válasz.A hangosítás meg mehetne,akár egy autóból is,de az én számomra a járó,de nem üvöltő motorhang és a baráti jó szó a legkedvesebb,egy találkozón azt szeretném hallani,de azért a háttérben szólhat a zene is,de ne legyen domináns.
              Én nem hiszem, hogy ez nem lenne trendi! Szerintem sokunknak hiányoznak az ilyen találkozók.
              Az a helyzet, hogy én tudnék egy ilyet szervezni (idénre sajna már nem, de jövő nyárra) a Tisza partra. Tiszakesziben, ahol felnőttem és a szüleim élnek a régi révész házat átalakították vendégházzá, tehát konyha hálószobák, fürdőszoba kipipálva (aki nem bírja a sátrazást, adluthat bent, vagy egy pár száz méterre lévő apartmanházban is, ha nagyobbak az igényei), körülötte pedig sátorozási lehetőség, nagy füves, árnyas fás terület. Mivel ott a képviselő testület tagja az apám, a jelenlegi polgármester pedig gyerek kori ismerősöm (ráadásul motoros), így el tudom tőlük kérni (halkan jegyzem meg: ingyen).
              A környék szép, Miskolc és a Bükk 40 kilométer, így túrázni, kirándulni is van lehetőség.

Érdekelne egy ilyen lehetőség titeket? Fórum találkozó?
              Néhány kép a helyszínről:

Click image for larger version

Name:	revhaz-1.jpg
Views:	1
Size:	22.2 KB
ID:	138000Click image for larger version

Name:	revhaz-2.jpg
Size:	36.1 KB
ID:	138001Click image for larger version

Name:	revhaz-3.jpg
Size:	24.6 KB
ID:	138002Click image for larger version

Name:	revhaz-5.jpg
Size:	14.0 KB
ID:	138003Click image for larger version

Name:	Anett+Attila Eskuvo 2007 017.jpg
Size:	197.0 KB
ID:	138004Click image for larger version

Name:	Anett+Attila Eskuvo 2007 035.jpg
Size:	197.8 KB
ID:	138005Click image for larger version

Name:	Anett+Attila Eskuvo 2007 033.jpg
Size:	198.8 KB
ID:	138006

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Érdekelne egy ilyen lehetőség titeket? Fórum találkozó?
                Engem mindenképpen! Persze a távolság miatt nem motorral mennék és persze vinném a családot is,ha lehet!

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ha lehet!
                  Egy barátom szokta mondogatni: Mindent lehet... csak következményekkel jár
                  De egyébként persze!

Komment

Miskolc és a Bükk 40 kilométer,
                    Ez nekem nagyon meggyőző ! De az ötlet nagyon színpatikus.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ez nekem nagyon meggyőző ! De az ötlet nagyon színpatikus.

Ez neked ott van a "szomszédban"! Mezőcsát mellett...

Komment

Be se melegszik a motor rendesen, s már ott is vagy :-)

Komment

Szia Taluga!

Nagyszerű az ötlet! Ha ezt a tiszakeszi találkozót egy hétvégén nyélbe tudjuk ütni, akkor részemről is mehet. Persze ez sokmindentől függ, de valószínűleg családos, autós kirándulásként tudom megoldani.

(Csak azt nem értem, hogyan jutottál a Tiszától a Dunáig? Azt ne mondd, hogy eltévedtél evezés közben. )

Komment

Szervusztok!

Egy év nagyon hosszú idő,ahhoz,hogy pontosan el lehessen dönteni,-ott tudok e lenni,vagy sem.Függetlenül a fentitől,én feliratkozom,-szeretnék ott lenni.Azt még nem tudom,lesz e akkor valamilyen járművem,de ha időben megtudom a pontos dátumot és lesz elegendő időm a programjaim átszervezésére,mindenféleképp ott leszek.

Üdvözlettel:Che

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              (Csak azt nem értem, hogyan jutottál a Tiszától a Dunáig? Azt ne mondd, hogy eltévedtél evezés közben. )
                              Víz-víz... folynak is...

Szokás szerint egy nő volt a dologban, akiért ilyen messzire jöttem

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Egy év nagyon hosszú idő,ahhoz,hogy pontosan el lehessen dönteni,-ott tudok e lenni,vagy sem.
                              Addig még sok víz lefolyik a Dunán..ööö Tiszán!
                              Csak azért dobtam föl az ötletet, hogy érdekel e titeket. Ha így van, s közelít a jövő nyár, konkretizálunk egy hétvégés időpontot. Idén azért nem jön már össze, mert nagyrészt be van táblázva a ház foglalási naptára.

Komment

Víz-víz... folynak is...

Szokás szerint egy nő volt a dologban, akiért ilyen messzire jöttem
                                És persze nem úsztad meg szárazon.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X