Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Teljes káosz várható a " Tankönyv kiadónál" szeptemberben mert addig nem tudják kijavítani a tankönyveket, hogy a TiszaII mely új folyó és Tiszakeszinél ered!.

Komment

TiszaII mely új folyó és Tiszakeszinél ered!
      A nagy sárga folyamra gondolsz ( És nem kicsi Kínaiak )

Komment

viszont már többet szexxxelnek mint m
        Csak a magad nevében...
        Ha inni hoznak, az meg azért jó, mert a két megfáradt tanárúrnak van mit elkobozni...

Komment

TiszaII mely új folyó és Tiszakeszinél ered!
          Akkor utána mi táborozunk először a Deltában!

Komment

Eddig azt hittem, csak három dolog miatt jó tanárnak lenni: junius, julius, augusztus. De az elkobzott pia sem jön rosszul.

Komment

Arra gondoltam, hogy akinek van hozzá " érzéke " hozhatna magával valami , az ő nevére utaló ismertető jegyet. Például : Taluga nyakában lóghatna egy rajtábla, vagy Jóker fején lehetne egy csörgő sipka, esetleg Heeegany szájába lehetne egy lázmérő. Sinter kezében lehetne egy póráz, Wsievers meg tolhatna maga előtt egy német hadsereget. Bocsi azoktól akit kihagytam, de véges a fantáziám. Remélem , a "kipécézettek" közül , nem bántottam meg senkit !

Komment

Kizárt. Mi van ha megbotlok és ráharapok?

De valami névtábla jó lenne ha lenne mindenkin, hogy felismerjük egymást

Komment

Akkor én boritsak magamra egy P20-ast? Király lenne. Mintha egy satupad nyomná a 4. bordámat.

Komment

De valami névtábla jó lenne ha lenne mindenkin, hogy felismerjük egymást [/QUOTE]

Én azért lettem Süpi, mert süppedt a szemem. 200 m-röl meglátni.

Komment

Már be is szereztem a sapkát , (vatera ) de azért meghalgatom majd az ide vezető utat ( már hogy , mire ezt kigondoltad )

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Már be is szereztem a sapkát
                        Könnyű Neked! Én honnan a francból aggassak magamra 78db döglött dongót?

Komment

Ezelött kb 45 évvel () nyaraltam a rokonoknál ahol pénzt kaptam a döglött legyekért , amiket levadásztam , sorba tettem mintgy terítéket a vadászaton , hogy meg lehessen számolni . Igy naponta összejött 2-3 gombóc fagyi .

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Én honnan a francból aggassak magamra 78db döglött dongót?
                          kimész az egyetemi istállóba ......

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            2-3 gombóc fagyi
                            fagyi, amelyért sok légy fizetett az életével?
                            Ha úgy tetszik, amihez legyek vére tapad?

Komment

Mir-mur! Te beszerezted már a macskát, amivel a hónod alatt fogsz sétálgatni? Szerintem adjunk a részletekre. Fontos, hogy kék színe legyen. Sárga nyakkendőt tudok neked vinni, meg egy kis maradék neolux-ot. Javasolnám a fent nevezett állatot döglött formában, mert az jobban türi a kifestést és az alkoholgőzt. Bár az állatvédők lehet igy is kibuknának.

Komment

Azért kellett egy kis idő, mire összeraktam, hogy a "híígeni"-nek mi köze a lázmérőhöz.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X