Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Papírboltban vagy ilyesmi helyen biztosan lehet kapni ilyen névtábla alapot, amit mindenki beszerezhetne magának. Bele pedig mondjuk nyomtatni egy lapot, rajta felhasználónév és a valódi név. Így egyszerűn lenne egymást beazonosítani
Ha valaki szakmabelinek valmi beugrik, akkor eltekintünk a korongecsettől és beérjük egy radírral.
Értem én a célozgatást!
TZ-vel már régebben beszélgettünk egy fórumlogóról, és tényleg jó lenne a találkozóra egységes képet mutatni! Felelevenítem a Nagyfőnökkel a dolgot!
A humor pedig jó dolog! Örülök a beszélgetéseteknek, és ha Kesziben is ezt a képet mutatjuk magunkról, azt hiszem belopjuk magunkat az ottaniak szívébe!
Annak külön örülök, hogy már a második találkozóról gondolkodtok,mert én is szeretném, hogy ebből hagyomány legyen! Sőt! A polgármester, amikor az osztálykiránduláson beszéltem vele, szintén erre számít! Kérdezte: " Ha jól érzitek magatok, jöttök minden évben, nem?" Amúgy Imre is motoros! Mármint a polgi.
Papírboltban vagy ilyesmi helyen biztosan lehet kapni ilyen névtábla alapot, amit mindenki beszerezhetne magának. Bele pedig mondjuk nyomtatni egy lapot, rajta felhasználónév és a valódi név. Így egyszerűn lenne egymást beazonosítani
Ez jó! Erre én is gondoltam, de egyszerűbb, és kreatívabb kép lesz, ha mindenki csinál magának. Nem nagy idő és energia befektetés! Azért Jokert megnézem a sapiban én meg tényleg hozom az ecsetet... ha csak ki nem érdemlem addig a radírt
Egyébként a kirándulás alatt folyamatosan azon járt az agyam, hogy már nemsoká a fórumtagokkal lesz tele a placc! Már vágom a centit...
Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 jún. 18, 22:28.
Ez jó! Erre én is gondoltam, de egyszerűbb, és kreatívabb kép lesz, ha mindenki csinál magának. Nem nagy idő és energia befektetés! Azért Jokert megnézem a sapiban én meg tényleg hozom az ecsetet... ha csak ki nem érdemlem addig a radírt
Azért egy sablon sem lenne rossz a névtáblához, rajta a fórum logójával
A többi rész meg egyénenként kitöltve.
egyeztettem taluga kollegával, ha lesz fórumlogó, tudnunk csinálni mindenféle mutatós fém kitűzőketabban a formátumban ahogy az úri közönség kitalálja, megoldható kb minden, ha van rá igény akár tűzzománcosra is mehet a dolog aztán ha van érdeklődés nyithatunk külön témát a dolognak szerk: a központozás hiányáért elnézést de nagyon pici köveket foglaltam az utóbbi pár órában...
Utoljára szerkesztve a következő által: Gergőke; 2014 jún. 19, 02:38.
Komment