kicsi76 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseutópia az fontos. Felénk kidobópohárnak hívják és a szombat esti tábortűz oltásakor kell - célszerű - elfogyasztani!
- 5 likes
Komment
-
Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha megvan a plexi szólj mikor mehetek
Még nincs -és nem is lesz --amig nem gyűlik össze 5 db , addig nem kezdik csinálni . Már szereztem még egy megrendelést , de még 3 hiányzik . azért beszélhetünk ha akarod .
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseöregek18-38-ig pedig
A többinek meg már nem is kell motor , már már kriptaszövény ? szellemek?
- 1 like
Komment
-
Kedves Sintér!
Mi lenne,-következik a 39,majd a 40 és utána úgy repülnek az évek,hogy észre se veszed és már 60 leszel.Egyszerű ez nagyon,minden megélt év egy győzelem,de egy veszteség is egyben,-harc a túlélésért.
Azért ne keseredj el,átestek ezen már mások is,-az élet szép,meg csúnya is,de megismételhetetlen!
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Uraim, egy kicsit leült ez a téma. Én most beledobok egy kavicsot az állóvízbe.
A találkozónk néma figyelői, a Bükk és a Mátra, számos csodát rejt, és ragyogó szerpentinek vezetnek rajtuk keresztül. Nekem és feleségemnek, mint alföldi embereknek ezek különösen kedvesek a sok hozzájuk fűződő szép emlék miatt (is). Szilvásvárad különösen az. A Szalajka-völgybe minden lehetséges alkalommal el szoktunk menni. Ilyenkor úthasználati engedélyt kérünk, mert akkor a géppel - legyen az autó vagy motor - fel lehet menni a tavak kezdetéig. Ott van egy nagy parkoló, ahol az ország legfinomabb pisztrángjait sütik.
Programunk általában a következő: megérkezés, jegyváltás, lassú gurulás a túrázók között a parkolóig, Szalajka-völgy végiggyaloglása a Sziklaforrásig. Innen, ha még marad szussz, fel az Ősember-barlangig, majd vissza a parkolóba. Pisztrángrendelés, evés, ivás, utána az ország egyik legszebb szerpentinjén föl a Bükkfensíkra, egészen a sorompóig, majd fordulás vissza. Utána Mályinka felé tartva elhagyjuk a Bükköt, de csak addig, amíg Mályinkánál ismét belemegyünk és Lillafürednél jövünk ki belőle. Innen Miskolc és Eger felé is lehet menni. Én ahogy magamat ismerem megint a legrövidebb utat választom: Gyöngyösig meg sem állunk a Bükkön és Mátrán keresztül. (A fene fog vergődni a kompokkal, mikor ott van Szolnoknál a híd! Elég lesz látni a kompot 3 napig. Csak már látnám )
Mit szóltok egy ilyen túrához július 27-én vasárnap? Megyünk együtt, vagy csináljuk meg megint családilag? Persze egyéb javaslat is lehet. Én ezt mindenképpen végigcsinálom családostul, legfeljebb egy nappal tovább maradunk, és áttesszük a programot hétfőre.
Üdvözlettel: CZsolti
- 7 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseott leszek,mert annyira szeretnék már kezet fogni veletek és elüldögélni egy kicsit a tűz körül,hogy zsíroskenyeret eszünk ,vagy kaviárt az teljesen mellékes.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem mellékes! a zsiros kenyeret szeretem, a kaviárt nem!
........de ha már a kajánál tartunk --most estem pofára , olyan szalonnát vettem ami : PRÉSELT , magyarul a rétegeket ,hús-zsír aztán megit..., szóval egymásra rakják a mindenhonnan beszerzet , kölönböző koru , tán még különböző tipusu álatok húsát -szépen ,aztán vegyed paraszt a szép , számítógépen tervezett látványu szalonnát a multikban .....azért ez beszarás ,vagy csak nekem ujdonság ?Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 máj. 12, 14:48.
- 5 likes
Komment
-
"szóval egymásra rakják a mindenhonnan beszerzet , kölönböző koru , tán még különböző tipusu álatok húsát"
eltaláltad Joker, ez a hentes-tuning...
a világon nincs annyi disznó, amennyi bacon-szalonnát eladnak... meg kötözött sonkát Húsvétra...
Egyébként onnan tudom hogy nem szeretem a kaviárt, mert egyszer 1979-ben az iskolából elvitték az osztályt az akkor még Magyar Állami Operaházba, Puskin:Anyegin operáját megnézni, és akkor a szünetben láttam ott szendvicseket, fehér-piros meg fekete "golyócskákkal" a tetején... és nem tudtam mi az. És még a barátom sem( hiába falun születtünk...) Megkósoltuk, - jó drága volt - de nem mertük kidobni, így - noha sz@r íze volt - lenyomtuk...azóta én nem eszek kaviárt.
Vissza térve a hentes--tuningra, ezért csak hitelesnek megitélt termelőtől érdemes vásárolni, ha érdekel, hogy mit eszel!
- 3 likes
Komment
Komment