Arra szeretném felhívni a társaság figyelmét,hogy aki azt írja megyek az jöjjön is,mert a vendéglátóknak,úgy kell készülniük!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Kedves Jagdtigger!
Egy ilyen régi és hűséges fórumtagnak,mint amilyen Te is vagy,bár nem vagyok sem szervező,sem nyilatkozásra felhatalmazott,de úgy gondolom nincs jelentkezési határidő.Amennyiben az utolsó pillanatban jössz,bejelentkezés nélkül,az is jó,csak gyere!
Amit én az idézetedben írtam,azt azért tettem,hogy a szervezők lehetőleg tudjanak,vagy legalább sejtsenek,valamilyen megközelítőleges létszámot.A találkozónak helyet adó,Tiszakesziek így is nagyon nagyvonalúnak tűnnek,mert helyet és ételt is kínálnak,térítésmentesen és ezzel nem szabad visszaélni.Tudod,azt Te is gondolom,hogy milyen kellemetlen az,ha vendéget vár az ember és az vagy nem jön el,ígérete ellenére,vagy esetleg hozzák még a dédpapát is,ami nem is baj,csak éppen nem 6+3 emberre főztünk,csak 6-ra.Természetesen gyorsan össze lehet még csapni valamit és rendszerint senki nem marad éhen,sőt a spontán dolgok szoktak a legjobban sikerülni,de ha nagyjából tud az ember a létszámról az sokkal jobb.
Amitől én inkább tartok,hogy sokan megígérik,hogy jönnek és a végén mégsem lesznek ott valamilyen oknál fogva,-na ez lenne az igazi égés.Olyan ez,mint amikor elkezdtük gyűjteni az aláírásokat a petíciónkhoz,én úgy gondoltam,hogy egy 10 000 tagot számláló társaság,ha mindenki csak 2-3 aláírást produkál,akkor is játszva összejön 30 000 pillanatok alatt és lám csak 5 000 körül jött össze,-mit mondjak meg kellett dolgozni érte,de ez nem baj,csak nem éreztem a közösség erejét,-ami viszont már nagy baj.
Magam sem tudom,hogy mivel megyek még,de nem is nagyon érdekel,de ha csak meg nem Mihálylok addig ott leszek,mert annyira szeretnék már kezet fogni veletek és elüldögélni egy kicsit a tűz körül,hogy zsíroskenyeret eszünk ,vagy kaviárt az teljesen mellékes.
Üdvözlettel:Che
- 9 likes
Komment
-
Amit én az idézetedben írtam,azt azért tettem,hogy a szervezők lehetőleg tudjanak,vagy legalább sejtsenek,valamilyen megközelítőleges létszámot.
- 3 likes
Komment
-
Egy ilyen régi és hűséges fórumtagnak,mint amilyen Te is vagy,bár nem vagyok sem szervező,sem nyilatkozásra felhatalmazott,de úgy gondolom nincs jelentkezési határidő.Amennyiben az utolsó pillanatban jössz,bejelentkezés nélkül,az is jó,csak gyere!
Mivel mindig ilyen tökéletesen átlátsz mindent (és jól is látod), ez meghatalmaz minden téren nyilatkozni!
Az egész írásod ismét erről árulkodik!
Én sem terveztem ilyen bejelentkezést, és a főzés pedig nem csak nekünk zajlik, hanem az egész falunak szombaton, így szerintem jut nekünk is bőven.
Amitől én inkább tartok,hogy sokan megígérik,hogy jönnek és a végén mégsem lesznek ott valamilyen oknál fogva,-na ez lenne az igazi égés.
Ettöl függetlenül csinálok most ide egy szavazást a témához, hogy egy megközelítő létszámot azért hátha sikerül belőle látnunk.
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia!
Nem tudtam sajnos kimenni, ezért nem találkoztunk! A leírás alapján biztos kiszúrtalak volna
Itt laksz a szomszédban, így az összefutást megejthetjük bármikor.
:-)
:-)
Komment
-
Egyre jobban érdekel ez a tali,vagy fórumtali?
Merre van ez a tiszakeszi?Nem találtam több térképen sem,utána kiirt 178km-ert És 2,1-h menetidőt (nem tudom,de nincs repülőm) ja és kértem hagyja ki az autópályát.nem tudom a helységeket csak utcát körforgalmat és kanyarokat ir.Ha ezt követném ne érnék ki a garázsból.
Inkább megkeresném egy kopott térképen,ha adtok egy két közeli helységet,várost.
Ha eljössz Nyíregyházáig onnan mehetünk együtt is. Viszont mi teszünk egy apró kerülőt, mert polgárnál elfordulunk Tiszacsege felé. Ez a kisváros Tiszakeszivel majdnem szemben van a Tisza túloldalán, itt csatlakozik hozzánk egy barátom és Tiszacsegéről komppal átmegyünk a Tisza túloldalára Ároktőre és innen fordulunk észak felé Tiszakeszinek.
Na és akkor ezúton szeretném megérdeklődni a kedves szervezőségtől, hogy megjelenhetek-e ezen a rendezvényen barátnőmmel és néhány motorokat és motorozást kedvelő barátommal? Ez azt jelentené, hogy minimum 2 fő, maximum 10 fő, minimum 1 motorral, maximum héttel.
- 6 likes
Komment
-
Szia Blackmumus!
Szerintem nem lesz akadálya a barátaidnak, de előtte kérd meg őket, hogy legyenek a mi barátaink is. Tudod, fórumregisztráció, bemutatkozás. És fórumtagok ingyen jöhetnek.
A hozzátartozó az más. Én is viszem a családot. Apropó 4 év körüli gyerkőccel érkezik még valaki? Nekik lehetne külön programot csinálni. Azt nevetném, ha összejönne valami kisebb falunyi tömeg.
- 7 likes
Komment
-
Na és akkor ezúton szeretném megérdeklődni a kedves szervezőségtől, hogy megjelenhetek-e ezen a rendezvényen barátnőmmel és néhány motorokat és motorozást kedvelő barátommal? Ez azt jelentené, hogy minimum 2 fő, maximum 10 fő, minimum 1 motorral, maximum héttel.
" Nem motoros találkozót szervezünk , hanem Veterán fórum találkozót, ahol végre találkozhatunk virtuális barátainkkal." Remélem nem romboltam bele senki lelki világába, de a találkozó alapgondolatát tartsuk tiszteletbe. Természetesen a végső szót taluga, vagy a közösség fogja megszavazni.
- 17 likes
Komment
-
„Nem motoros találkozót szervezünk , hanem Veterán fórum találkozót, ahol végre találkozhatunk virtuális barátainkkal.”
Útvonalterv van már?"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszerintem mindenki örülne egy közös motorostúrának!
- 6 likes
Komment
-
És jókat beszélgetni mindazokkal kikkel eddig csak a gép előtt ülve az ismeretlenségbe burkolózva vitatkoztunk és néha hülyeségeket állítottunk.Én szeretnék egy kis táblát tenni a sátor elé és valamilyen kitűzőben gondolkodom hiszen milyen jó lenne tudni ki is jön velünk szembe. Itt egymás között nem kellene névtelenségbe burkolózni!
- 4 likes
Komment
Komment