Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kicsi76 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Fűben elfeküdni egy sörrel, a benzinszag és a kétütemű füstszag keverékében, közben a bográcsban rotyog valami jóféle étel, a virtuális ismerősök, akikre mindig számíthatsz átváltoznak valós ismerősökké...ettől nemigen hiszem, hogy kell több...majdnem, hogy utópia!
    Az utópia az fontos. Felénk kidobópohárnak hívják és a szombat esti tábortűz oltásakor kell - célszerű - elfogyasztani!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      utópia az fontos. Felénk kidobópohárnak hívják és a szombat esti tábortűz oltásakor kell - célszerű - elfogyasztani!
      ... mi meg egyszerüen : ágybaugrósnak hívjuk = azzal az utolsó pohárral ,amit pont nem kellett volna meginni

Komment

azzal nagyon kell vigyázni mert teleportációt idéz elő:-) juteszembe Joker: ha megvan a plexi szólj mikor mehetek az alumóniummal:-) :-)

Komment

Azért gyűlik a létszám! Szerencsére!

Komment

Én bízom benne,hogy ennél lényegesen többen leszünk! Lóra fel fiatalok az öregek18-38-ig pedig követnek bennünket!!

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              ha megvan a plexi szólj mikor mehetek

Még nincs -és nem is lesz --amig nem gyűlik össze 5 db , addig nem kezdik csinálni . Már szereztem még egy megrendelést , de még 3 hiányzik . azért beszélhetünk ha akarod .

Komment

az öregek18-38-ig
                Mi van Most teljesen megkavarodtam. Mi lesz ha betöltöm a 38-at?

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  öregek18-38-ig pedig

A többinek meg már nem is kell motor , már már kriptaszövény ? szellemek?

Komment

Kedves Sintér!

Mi lenne,-következik a 39,majd a 40 és utána úgy repülnek az évek,hogy észre se veszed és már 60 leszel.Egyszerű ez nagyon,minden megélt év egy győzelem,de egy veszteség is egyben,-harc a túlélésért.

Azért ne keseredj el,átestek ezen már mások is,-az élet szép,meg csúnya is,de megismételhetetlen!

Üdvözlettel:Che

Komment

Akkor vén vagyok baszki igaz a hajam már elkopott :-) Joker: akkor eszter-gányoljunk, fejidom nélkül átmegy az ócskavas a mű-szakin delej nélkül nem :-) ( bár kiscsaládom kezdi a leöntóm egy kanna benzinnel és felgyújtom a méhhtelep közepén hangulatot előidézni:///

Komment

Kedves Mindenki! Én az előzővel a tavaszi kedélyeket szerettem volna felrázni.Jóker a kriptába még én sem készülök hiszen csak a 64-et töltöttem be- de ez már biztos avval együtt, hogy míg bírom húzom a gázt a többi pedig még bizonytalan.

Komment

Uraim, egy kicsit leült ez a téma. Én most beledobok egy kavicsot az állóvízbe.

A találkozónk néma figyelői, a Bükk és a Mátra, számos csodát rejt, és ragyogó szerpentinek vezetnek rajtuk keresztül. Nekem és feleségemnek, mint alföldi embereknek ezek különösen kedvesek a sok hozzájuk fűződő szép emlék miatt (is). Szilvásvárad különösen az. A Szalajka-völgybe minden lehetséges alkalommal el szoktunk menni. Ilyenkor úthasználati engedélyt kérünk, mert akkor a géppel - legyen az autó vagy motor - fel lehet menni a tavak kezdetéig. Ott van egy nagy parkoló, ahol az ország legfinomabb pisztrángjait sütik.

Programunk általában a következő: megérkezés, jegyváltás, lassú gurulás a túrázók között a parkolóig, Szalajka-völgy végiggyaloglása a Sziklaforrásig. Innen, ha még marad szussz, fel az Ősember-barlangig, majd vissza a parkolóba. Pisztrángrendelés, evés, ivás, utána az ország egyik legszebb szerpentinjén föl a Bükkfensíkra, egészen a sorompóig, majd fordulás vissza. Utána Mályinka felé tartva elhagyjuk a Bükköt, de csak addig, amíg Mályinkánál ismét belemegyünk és Lillafürednél jövünk ki belőle. Innen Miskolc és Eger felé is lehet menni. Én ahogy magamat ismerem megint a legrövidebb utat választom: Gyöngyösig meg sem állunk a Bükkön és Mátrán keresztül. (A fene fog vergődni a kompokkal, mikor ott van Szolnoknál a híd! Elég lesz látni a kompot 3 napig. Csak már látnám )

Mit szóltok egy ilyen túrához július 27-én vasárnap? Megyünk együtt, vagy csináljuk meg megint családilag? Persze egyéb javaslat is lehet. Én ezt mindenképpen végigcsinálom családostul, legfeljebb egy nappal tovább maradunk, és áttesszük a programot hétfőre.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ott leszek,mert annyira szeretnék már kezet fogni veletek és elüldögélni egy kicsit a tűz körül,hogy zsíroskenyeret eszünk ,vagy kaviárt az teljesen mellékes.

Üdvözlettel:Che
                            nem mellékes! a zsiros kenyeret szeretem, a kaviárt nem!

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              nem mellékes! a zsiros kenyeret szeretem, a kaviárt nem!
                              Jó neked , én meg az orosz kaviárt egyszerre ettem gyerekként ( szeretem is ) a zsíroskenyérrel ----ma meg csak persze hogy zsiros kenyér jut --az is csak polti gépzsírral

........de ha már a kajánál tartunk --most estem pofára , olyan szalonnát vettem ami : PRÉSELT , magyarul a rétegeket ,hús-zsír aztán megit..., szóval egymásra rakják a mindenhonnan beszerzet , kölönböző koru , tán még különböző tipusu álatok húsát -szépen ,aztán vegyed paraszt a szép , számítógépen tervezett látványu szalonnát a multikban .....azért ez beszarás ,vagy csak nekem ujdonság ?
                              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 máj. 12, 14:48.

Komment

"szóval egymásra rakják a mindenhonnan beszerzet , kölönböző koru , tán még különböző tipusu álatok húsát"

eltaláltad Joker, ez a hentes-tuning...

a világon nincs annyi disznó, amennyi bacon-szalonnát eladnak... meg kötözött sonkát Húsvétra...

Egyébként onnan tudom hogy nem szeretem a kaviárt, mert egyszer 1979-ben az iskolából elvitték az osztályt az akkor még Magyar Állami Operaházba, Puskin:Anyegin operáját megnézni, és akkor a szünetben láttam ott szendvicseket, fehér-piros meg fekete "golyócskákkal" a tetején... és nem tudtam mi az. És még a barátom sem( hiába falun születtünk...) Megkósoltuk, - jó drága volt - de nem mertük kidobni, így - noha sz@r íze volt - lenyomtuk...azóta én nem eszek kaviárt.

Vissza térve a hentes--tuningra, ezért csak hitelesnek megitélt termelőtől érdemes vásárolni, ha érdekel, hogy mit eszel!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X