Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
Kis türelmetlenek!Tessék készülni és Taluga is közölni fogja az időpontot időben.Még nem késett el vele.Remélem az idén nagyobb lesz az igen, mint a " talán" a környezet nagyon szép a fogadtatásunk pedig több mint nagyszerű és szeretet teljes.Ne feledjétek Tüzi játékkal ünnepeltünk!Addig még sokat kell reszelni és csiszolni
De ennek örülök! Én is várom.
Konkrét időponttal akkor tudok szolgálni, amikor a testület összeül, és megszavazza a 2015-ös programnaptárt.
Voltam Kesziben az ünnepek alatt. Tegnap előtt így nézett ki a "táborunk". Üresen várakozik ránk
A találkozóról is beszélgettünk. Ennyi konkrétummal tudok most szolgálni: LESZ! MINDENKÉPP! Megint 3 nap. Megint a falunappal és bográcsfesztivállal egybekötve. Megint kapunk enni. Ugyanannyiért Újra Július végén.
Ja, és tegnap nagybácsi lettem!!!
Bán Lili. 3250g, 55cm
csinálni kéne a képekből, egy hajtogatós 2015 -ös falinaptárat
Nekem van ismerősöm,akinél ezt meg tudnánk oldani.
Mi is csináltattunk családi fényképekből 2015-ös naptárat, A3-as méretben. Az ára 6000 Ft volt,de szerintem ha nagyobb tételben (gondolom az igények száma 10 fölött lenne) rendelnénk akkor adnának valami kedvezményt.
Ha igényli a csapat,megkérdezem,hogy milyen méretek vannak és mennyibe kerülne.
De nyilván a képek kiválogatása, igények összeírása sok időt vesz igénybe, lehet,hogy inkább jövőre lenne aktuális...
Na akkor uccu neki!!!Nekem egy tuti kell!Én legyek rajta meg a Gyula(+az MZ!) meg az Ottó a Tót Ottó!!!!Bármikor jöhet!Után véttel a posta kihozza!De ha kell előre is elküldhetem a zsozsót!
Ricsi!Nekem nem kell szervezni csak csináltasd meg és jöhet!!!!Én szervezés nélkül is szép leszek rajta!mindenkit tegyél rá......de csak háttal!!!! 1,Nem rontják az esztétikai élményt! 2, Egész évben lehet találgatni hogy mellik ki és miért gömbölyű?!!!!..........Józsi haveromat lehet szemből is mert Ő helyes!
Csak ,hogy képbe legyél a Zsozsó az én középső fiam ,természetesen itt nem őt emlegettétek. Én meg kezdek megsértődni ez miatt a nagyfokú " különcködés " miatt Persze majd Kesziben duzzogok Veletek
Én is kérnék kb.3-at, hogy beinduljon a bót.
Viszont azt tudni kellene hogy milyen felbontású képek használatosak, és akkor a kiválogatott képek tulajdonosának ki kellene szolgáltatni a képét ilyesmi felbontásban.
Javasolnám a júliust egy Tiszakeszi képpel megkoronázni, körülötte sok kicsivel.
Komment