Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Fűben elfeküdni egy sörrel, a benzinszag és a kétütemű füstszag keverékében, közben a bográcsban rotyog valami jóféle étel, a virtuális ismerősök, akikre mindig számíthatsz átváltoznak valós ismerősökké...ettől nemigen hiszem, hogy kell több...majdnem, hogy utópia!

Komment

Szervusztok!

Iiigen,-még ott sem vagyunk és már vedelnétek és fetrengenétek a fűben,meg füstszag,meg átváltozás,-micsoda népek,még jó hogy a guminőt nem akarjátok azonnal felfújni,ej-ej álmodozás az élet megrontója.

Csakazértis megyünk.

Üdvözlettel:Che

Komment

Józsikám, hogy mik jutnak Neked eszedbe?!!

Komment

„Nem motoros találkozót szervezünk , hanem Veterán fórum találkozót, ahol végre találkozhatunk virtuális barátainkkal.” Remélem nem romboltam bele senki lelki világába, de a találkozó alapgondolatát tartsuk tiszteletbe. Természetesen a végső szót taluga, vagy a közösség fogja megszavazni.
          Pontosan emiatt kérdeztem meg. Nem akartam huszadmagammal beállítani mondjuk egy 5-10 fős társaságba. Csak felvetettem, hogyha olyan méretűvé növi ki magát a buli akkor megengeditek-e. Ha nem jöhetnek azon sem sértődik meg senki, ha jöhetnek, annak mindenki örül viszont senki nem igényel semmilyen ingyenes ellátást, azt még egymás közt sem várjuk el, főleg nem olyan helyen ahol vendégként vagyunk jelen.

Szeretném mondani, hogy nagyon szívesen besegítenénk a szervezésben is, de sajnos a mi hatalmunk sem végtelen, a pénztárcánk viszont feneketlen, a pénz meg mindig csak a legalján van Viszont amit társadalmi munkában lehet segíteni, abban nagyon szívesen részt veszünk, főleg mert a nyári szünet közepén nagyrészt ráérünk.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szervusztok!

Iiigen,-még ott sem vagyunk és már vedelnétek és fetrengenétek a fűben,meg füstszag,meg átváltozás,-micsoda népek,még jó hogy a guminőt nem akarjátok azonnal felfújni,ej-ej álmodozás az élet megrontója.

Csakazértis megyünk.

Üdvözlettel:Che
            Tudod Che, ami másnak perverzió az nekünk természetes! :-)

Komment

Tudod Che, ami másnak perverzió az nekünk természetes! :-
              Akkor kellemes guminőzést !

Komment

A napi 3l folyadék orvosilag előírt mennyiség! Még a végén kiszáradunk mint a partra vetett hal a Tisza partján!!

Komment

A napi 3l folyadék orvosilag előírt mennyiség!
                  Akkor három nap nagyon kevés ! Enni, inni, túrázni, felvonulni, kiállítani, Meg még beszélgetni is !.... Na jó igaz ! Inni ,meg beszélgetni lehet egyszerre.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    még jó hogy a guminőt nem akarjátok azonnal felfújni

....az fujogassa akinek hat mama adta a tejet - mojd itthon kompresszorral , aztán felkötöm mögém . A legfrankóbb utas !

Komment

Joker ebben teljesen igazad van. Az biztosan nem dumál bele a vezetésbe de ha még otthon felfújod Neked is egy rózsaszínű Herivel kell jönnöd, piros szájjal és körömmel!!

Komment

guminő alkoholmentes sör koffeinmentes kávé...:-) de csak lessz ott egy benzinkút kompresszorral, vagy pár benzintyúk:-) :-) :-)

Komment

És jókat beszélgetni mindazokkal kikkel eddig csak a gép előtt ülve az ismeretlenségbe burkolózva vitatkoztunk és néha hülyeségeket állítottunk.Én szeretnék egy kis táblát tenni a sátor elé és valamilyen kitűzőben gondolkodom hiszen milyen jó lenne tudni ki is jön velünk szembe. Itt egymás között nem kellene névtelenségbe burkolózni!
                          Fűben elfeküdni egy sörrel, a benzinszag és a kétütemű füstszag keverékében, közben a bográcsban rotyog valami jóféle étel, a virtuális ismerősök, akikre mindig számíthatsz átváltoznak valós ismerősökké...ettől nemigen hiszem, hogy kell több...majdnem, hogy utópia!
                          Ezzel maximálisan egyet is értünk, hiszen ez egy fórumtalálkozó lényege, de (felkiáltójel, mint órán)
                          Nekünk azért tudni kéne,hogy lesz-e közös motorozás, mert ha igen akkor felkötjük az autó mögé a motort, viszont ha nem lesz akkor nem akarnánk 1000 km-t rángatni csak azért hogy megmutassuk neki Tiszakeszit, mivel így az autó többet fogyaszt, és a találkozó után gondoskodunk kell az elhelyezéséről is amíg mi hegyet mászunk! (mir-mur köszi!ha aktuális lesz a dolog megkeresünk ellőtte vaze)

Komment

aztán felkötöm mögém
                            Az úgy már léghajó! Arra van jogsid?

Mivel a találkozó ötlete egy olyan beszélgetésből indult ki, amiben épp nagyban panaszkodtunk a mai találkozók elüzletiesedésére, drágaságára, bazárosodására, zsúfolt programjára, így én semmi ilyet nem szeretnék. A bemutató és a felvonulás az egyetlen fix program, amivel készülni akarok. A lényeg, hogy töltsünk együtt személyesen egy hosszú hétvégét egy szép nyugodt helyen és érezzük jól magunkat. Programnak ott lesz a Bográcsfesztivál és a falunap is, néhány alternatív túraútvonallal is fogok készülni, hogy legyen, ha ahhoz lesz kedvünk (vagy ha nem mindenkinek, az sem baj), 7 kilométerre ott egy csöndes, de szép termálfürdő, és még sok lehetőséget fel fogok dobni nektek, a környéken, de ha fekszünk a fűben és a rotyogó bogrács mellett beszélgetünk (sörözve), akkor ezt csináljuk. Nem akarok semmi kötelező jellegűt betervezni, mert ez ne erről szóljon, hogy három napig nézegetjük ott is az óránkat, hogy mikor mit kell csinálni.

A Révházban, három fő alhat ágyban, meg néhányan még hálózsákban, polifoamon, stb. Ahogy régebben írtam, amikor felvetődött az ötlet, az csak arra lesz igazából való, hogy a konyha és a fürdőszoba kiszolgáljon minket, a cuccainkat legyen hol tartani. Azt hiszem írtam azt is, hogy aki rendes szállásra vágyik, van néhány apartman és vendégház. Ezeket ide teszem.
                            * Tiszakeszi * Turizmus * Szálláslehetőség

Sátorhely van bőven, mert nem csak a ház udvarán, (amin szerintem jó pár sátor elfér, de ez látszik a régebben fölrakott képeken), hanem a kerítésen kívül is bőven van füves placc.
                            Mivel ez fórum találkozó, első sorban nekünk szól, így várjunk a nagyobb csapatok szervezésével (bár örülök, hogy van érdeklődés), de ha érdeklődnek irántunk, színesítsék virtuális közösségünket is. Szerintem szívesen látunk mindenkit továbbra is. Azért nem akarok ez ügyben egyedül állást foglalni, mert igaz, hogy én szerveztem le a lehetőséget, de nem magamnak, hanem (ahogy már írtam) a mi közösségünknek szántam. Szerintem nem küldünk el közénk vágyó (még) nem fórum tag veteránosokat, és akár új barátságok és tagbővülés is származhatnak belőle, de ha nagy csapatok érkeznek rajtunk kívül, akkor a fórumtagok mindenben az elsők. Ezért várj még ezzel, kérlek, Blackmumus.

viszont ha nem lesz akkor nem akarnánk 1000 km-t rángatni csak azért hogy megmutassuk neki Tiszakeszit
                            Ricsi! Nem a gépnek mutatnád meg Tiszakeszit, hanem Tiszakeszinek a gépet, a vendéglátásért cserébe, de teljesen érthető, hogy nem akarjátok húzgálni és utána tárolgatni. Szerintem lesznek mások is, akik nem tudnak működő veteránt elővarázsolni közülünk addigra. De ha csak túra miatt hozzátok le, én ígérem csapok veletek egy kört a vidéken!

A helyszínről még egyszer:

http://veteran.forum.hu/talalkozok-o...html#post39176
                            Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 márc. 06, 20:26.

Komment

Meddig kellene jeleznem, hogy tudok-e menni, mert most még nem tudom biztosan, hogy lesz-e szabim akkor? Az sem biztos, hogy a Jawa elkészül addigra, Egy '89-es Honda nagyon megbotránkoztatná a tisztelt résztvevőket?

Komment

Egy '89-es Honda nagyon megbotránkoztatná a tisztelt résztvevőket?
                                Egyáltalán nem
                                Nem kell feltétlenül jelezned, csak gyere, ha tudsz!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X