Közlemény

Collapse
No announcement yet.

I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

muszáj mennem.
    Ez eddig is így volt!

paplanos lakóautóba és azzal megyek
    Ha nekem ilyen bajom lesz, a szomszéd utcában van a szüleim háza... bár azért kicsit égne a búrám, ha lelépnék...
    Családdal, kis gyerekkel viszont abszolút érthető.

báránybőrös a mocim
    Csak ne motorostól takarózz vele éjszaka... a fém gyorsan áthűl...
    Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2014 máj. 21, 19:28.

Komment

joker eredeti hozzászólása
      Nem értem ezt kényelem keresést

Há' mer' lehet, hogy hozza a kisgyerekeit, meg esetleg az oldalbordája ennél kényesebb a higiéniára
      .

Ott a pont!
      Oldalborda és 1 kislány. De micsoda gyerek. Ma a bölcsiben hiába harapták meg, nem adta a motort, hogy más is játsszon vele. Nekem meg mondják, hogy csitítsam.
      Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 máj. 21, 23:11.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Csak ne motorostól takarózz vele éjszaka... a fém gyorsan áthűl...
        Néha be kell indítani és akkor melegen tart

Bár a Pannónia vashengere ilyen esetben jobb

Komment

Én is az oldalbordával és az utóddal érkezem.... Én is a Tiszavirágban foglaltam szállást...

Komment

Kedves Apacsavó!Én megértem,hogy Bárány bőrön alszol csak alvás közben egyensúlyoznod kell!,és ez aggaszt nem vagy Te madár ki képes egy ágon aludni!?. Nyáron is jó suba alatt aludni igaz nagyon kisgyerek voltam mikor az alatt aludtan de klassz volt.

Komment

Olajos kezű Barátaim! Tegnapi napon szert tettem / rendeltem/ egy Dávid naptárt mert érdekelt milyen időt jósolnak a Találkozónk idejére. Énnekem tavaly is volt és eléggé megbízhatónak tartom. Pld. a mostani kánikulát is napra pontosan jelezte. Lényeg Júl. 25.26 gyönyörű idő és csak vasárnap este fele jelez szelet és zivatart. Ez nyáron nem gond hiszen 30 perc múlva száraz minden mert egyébként akkor jósol 34-35 fokot!!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Olajos kezű Barátaim! Tegnapi napon szert tettem / rendeltem/ egy Dávid naptárt mert érdekelt milyen időt jósolnak a Találkozónk idejére. Énnekem tavaly is volt és eléggé megbízhatónak tartom. Pld. a mostani kánikulát is napra pontosan jelezte. Lényeg Júl. 25.26 gyönyörű idő és csak vasárnap este fele jelez szelet és zivatart. Ez nyáron nem gond hiszen 30 perc múlva száraz minden mert egyébként akkor jósol 34-35 fokot!!
                Nem tudom hogy örüljek-e vagy ne. 30°C feletti hőt nem igazán szereit a motorom. És nem öngyulladással szeretném megtenni azt a 70km-t
                Na de az még két hónap, addig még ki kell találnom valamit

Komment

30°C feletti hőt nem igazán szereit a motorom.
                  Pontosan így vagyunk a N.V.S-el!(aki nem tudná....Nagy Vörös Sárkány!!!) Ilyen melegbe 130 fölött az Istennek sem akar húzni!!!! Kicsit megröptettem,úgy 110 km-t!Faca volt!!!!

Komment

Írígyellek én még nem repültem annyival motorral,amelyik tudta az a másé volt,azt nem kockáztatom.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Pontosan így vagyunk a N.V.S-el! (aki nem tudná...Nagy Vörös Sárkány!!!) Ilyen melegbe 130 fölött az Istennek sem akar húzni!!!

Azért van, mert az őrangyalod betartja a sebességkorlátozást. A motoros őrangyalok 130-cal repülhetnek maximum. Ezért tartja a mondás, hogy sose vezess gyorsabban annál, ahogy azőrangyalod repülni tud!

Komment

erről valahogy a good omens c könyv ugrott be

Komment

Azért van, mert az őrangyalod betartja a sebességkorlátozást.
                          Ja!!Ez az egyik a másik pedig az hogy még járatni kell egy kicsit aztán felteszem a 20-as első lánckereket!..........ha ez sem segít rajta akkor vacak munkát végeztem!

Komment

ha ez sem segít rajta akkor vacak munkát végeztem!
                            Mindenképp egy sebességrekorder MZ-t akarsz építeni???

Komment

Kedves Apacsavó! Hallgass a Zsoltira és az Őrangyalod sugallatára hisz kell ám az a gép még sokáig és Te sem várhatsz nagyobb nyugdíjat épp úgy mint én és az meg kell benzinre!!

Komment

Nos ezen gyötrődöm hogy minnél gyorsabban minnél kevesebb benzinnel!!! .....ha jól számoltam most 308,7cc a mocija és e mellett a ványadt tempó mellett 4,5liter benzint fogyaszt!Ezt szeretném tuningolni hogy a végsebesség magasabb a fogyasztás alacsonyabb legyen!Mielőtt rám szólnátok:tudom hogy ez szinte a lehetetlenséggel határos............De szeretem a ki hívásokat!Nem akarok sebesség rekordot de a 140-es végsebességet és kb 100km/ó utazó sebbességnél a 4 liter alatti fogyasztás a célom!Addig fogom finomítani amíg össze nem jön!Nem száguldozom mindig a végsebességgel de azért autó pályán hagy menjen!.................és nem kell az őrangyal sem.....sem védő ruha........csak forró aszfalt egy póló egy farmer..........ezt szoktam meg ez alatt a néhány év alatt!!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X